Leer en suède van Humanoid

Di 20 maart 2012 12:46, Klientje
Leer en suède van Humanoid

De kracht van Humanoid zit in de styling, de combinaties en de details. Het lookbook maakt hebberig. Het label heeft geen prints of schreeuwende kleuren nodig om een sterke collectie neer te zetten. Humanoid zegt zelf dat ze ooit gewoon begonnen zijn, zonder filosofie. De eigen stijl van het merk is echter onmiskenbaar. Vrouwelijk, stoer maar ook ingetogen.

In de SS 2012 collectie zijn het de kledingstukken met details van leer en suède die opvallen. De tinten een beetje verwassen, het materiaal licht gekreukeld. Laid back kleding met een no-nonsense attitude. Voor dat fijne gevoel van een item dat al tijden het jouwe is. Een kledingstuk met een verleden en een mooie toekomst.

Scroll naar beneden voor winkels die het merk verkopen.

Humanoid_SS2012_jasje Humanoid_SS2012_jasje_detail Humanoid_SS2012_broek

Links en midden leren jasje van suède en leer, rechts een broek van joggingstof en leer.

Foto boven: jurkje van leer en suède.

Reacties (1)

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

KOPEN, HEBBEN, BELEVEN OF DOEN?


Gerelateerde artikelen

Dag 3: Designers Remix en cowboylaarzen

Do 18 dec 2014, Nicoline Wisse Smit
Dag 3: Designers Remix en cowboylaarzen

Dag nummer 3 in zwart leren plissé rokje van Designers Remix. Op de planning o.a. een afspraak met een mediatycoon in Den Haag. Voor de gelegenheid een gilet en cowboylaarzen.

 lees meer

Dag 2: Leren plooirok met Prada hak

Do 18 dec 2014, Nicoline Wisse Smit
Dag 2: Leren plooirok met Prada hak

Vandaag is dag 2 van de Designers Remix fashion challenge die ik met mezelf ben aangegaan. De belofte die ik gister maakte? Een aantal dagen hetzelfde item aan. Iets anders dan mijn zwarte leren plooirokje is niet toegestaan. Volop combineren mag wel. Vandaag koos ik voor een combinatie met almost vintage Missoni twinset en zwarte Prada schoenen. Een schoen die nog het meest doet denken aan een lees meer

Een week in plissé van Designers Remix

Di 16 dec 2014, Nicoline Wisse Smit
Een week in plissé van Designers Remix

Nog steeds spreken mensen mij aan op de jurk die ik tijdens een vakantie een week lang droeg. Ik deelde mijn avonturen in de LaDress dagelijks. En nu ik al bijna een week in mijn leren plissé rok van Designers Remix woon, bedacht ik dat ik net zo goed de challenge opnieuw kan aangaan. De komende dagen deel ik mijn Designers Remix outfit op LovestoHave.

 lees meer

Sale bij Stijl: groen Amator broekpak

Zo 30 nov 2014, Nicoline Wisse Smit
Sale bij Stijl: groen Amator broekpak

Te blij met mijn Amator stine green broekpak. Lang leve mijn lievelings kleur en lang leve de uitverkoop bij Stijl Wyck. Ik heb mijn uitverkoop item AW 2014/2015 in the pocket met teveel procenten korting, jihaa! Een te fijne broek, gilet en jasje van het Noorse label Amator.

 lees meer

Heel veel been bij Calzedonia

Ma 20 okt 2014, Klientje
Heel veel been bij Calzedonia

Ik vind winkels die in de zomer en winter een duidelijk ander concept voeren geweldig. Zoals het Franse BeShorts. In de zomer heel veel shorts en in de winter koop je hier jouw donsjack. Zo ook Calzedonia. Wie heeft er geen bikini van deze Mediteraan specialist? Maar de zomer is voorbij. En Calzedonia schittert deze winter met heel veel legwear. Zoals die te gekke 50-50 netkous met heel veel opaque. lees meer

© 2014 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap