Leer en suède van Humanoid

Di 20 maart 2012 12:46, Klientje
Leer en suède van Humanoid

De kracht van Humanoid zit in de styling, de combinaties en de details. Het lookbook maakt hebberig. Het label heeft geen prints of schreeuwende kleuren nodig om een sterke collectie neer te zetten. Humanoid zegt zelf dat ze ooit gewoon begonnen zijn, zonder filosofie. De eigen stijl van het merk is echter onmiskenbaar. Vrouwelijk, stoer maar ook ingetogen.

In de SS 2012 collectie zijn het de kledingstukken met details van leer en suède die opvallen. De tinten een beetje verwassen, het materiaal licht gekreukeld. Laid back kleding met een no-nonsense attitude. Voor dat fijne gevoel van een item dat al tijden het jouwe is. Een kledingstuk met een verleden en een mooie toekomst.

Scroll naar beneden voor winkels die het merk verkopen.

Humanoid_SS2012_jasje Humanoid_SS2012_jasje_detail Humanoid_SS2012_broek

Links en midden leren jasje van suède en leer, rechts een broek van joggingstof en leer.

Foto boven: jurkje van leer en suède.

Reacties (1)

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

KOPEN, HEBBEN, BELEVEN OF DOEN?


Gerelateerde artikelen

De Raindress trotseert weer en wind

Di 20 jan 2015, Nicoline Wisse Smit
De Raindress trotseert weer en wind

Stylish in de regen van A naar B? Van mij mag het met bakken uit de hemel vallen. Dankzij de Raindress van de Britse ontwerpster Melanie Brown kijk ik uit naar herfstweer. Hoera voor de regenjurk van ByBrown.

 lees meer

De week op een rij in Designers Remix

Zo 21 dec 2014, Nicoline Wisse Smit
De week op een rij in Designers Remix

Ik ben dol op uitdagingen, avonturen en projecten. Vorige week besloot ik de uitdaging aan te gaan met mijn zwart leren plissé rokje van Designers Remix. Een week lang mocht ik niets anders dragen. Benieuwd hoe ik mijn rokje combineerde? Ik heb de dagen op een rij gezet.

 lees meer

Dag 5: Flared leren rokje met wit shirt

Za 20 dec 2014, Nicoline Wisse Smit
Dag 5: Flared leren rokje met wit shirt

Zaterdag. Dag nummer 5. De laatste dag van mijn persoonlijke flared leren Designers Remix rokje contest. Eerst een soort van Leger des Heils Christmas Carols viering in Hilversum ter ere van Kerst. Aansluitend een dinertje. Ik kies voor een combi die met een kleine aanpassing bij beide gelegenheden past.

 lees meer

Dag 4: All time classics en een plooirok

Vr 19 dec 2014, Nicoline Wisse Smit
Dag 4: All time classics en een plooirok

Dag 4 in Designers Remix zwart leren plooirok. 's Ochtends loop ik mijn bijdochter in alle vroegte tegen het lijf. Na een ik-ben-nog-niet-wakker-groet, roept ze opeens opvallend alert: 'Wat zie je er leuk uit!' Ha, dat is de dag fijn beginnen! Een dag waarop ik mijn zwarte leren rokje heb gecombineerd met all time favorites.

 lees meer

Dag 3: Designers Remix en cowboylaarzen

Do 18 dec 2014, Nicoline Wisse Smit
Dag 3: Designers Remix en cowboylaarzen

Dag nummer 3 in zwart leren plissé rokje van Designers Remix. Op de planning o.a. een afspraak met een mediatycoon in Den Haag. Voor de gelegenheid een gilet en cowboylaarzen.

 lees meer
© 2015 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap