Leer en suède van Humanoid

Di 20 maart 2012 12:46, Klientje
Leer en suède van Humanoid

De kracht van Humanoid zit in de styling, de combinaties en de details. Het lookbook maakt hebberig. Het label heeft geen prints of schreeuwende kleuren nodig om een sterke collectie neer te zetten. Humanoid zegt zelf dat ze ooit gewoon begonnen zijn, zonder filosofie. De eigen stijl van het merk is echter onmiskenbaar. Vrouwelijk, stoer maar ook ingetogen.

In de SS 2012 collectie zijn het de kledingstukken met details van leer en suède die opvallen. De tinten een beetje verwassen, het materiaal licht gekreukeld. Laid back kleding met een no-nonsense attitude. Voor dat fijne gevoel van een item dat al tijden het jouwe is. Een kledingstuk met een verleden en een mooie toekomst.

Scroll naar beneden voor winkels die het merk verkopen.

Humanoid_SS2012_jasje Humanoid_SS2012_jasje_detail Humanoid_SS2012_broek

Links en midden leren jasje van suède en leer, rechts een broek van joggingstof en leer.

Foto boven: jurkje van leer en suède.

Reacties (1)

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

KOPEN, HEBBEN, BELEVEN OF DOEN?


Gerelateerde artikelen

Love to have AW 2014/2015: zwart witte jurk

Vr 29 aug 2014, Klientje
Love to have AW 2014/2015: zwart witte jurk

Drie keer ben ik teruggelopen om de etalage vol zwarte jurken met witte biezen en witte kragen te bekijken. Zo mooi gemaakt. Zo charmant, ondertussen zoveel power. De zwart witte jurken van Valentino hebben mijn hart gestolen, maar er zijn meer designers die dit jaar scoren met zwart wit.

 lees meer

Bloemenjurk kleurt het najaar

Ma 25 aug 2014, Klientje
Bloemenjurk kleurt het najaar

Bloemen houden van mensen... Dit najaar kun je bijna niet om de bloemenjurk heen. We zien de bloemenjurk in tal van creaties: lange jurken vol bloemenprints, mouwloze, getailleerde exemplaren en fleurige, wapperende jurken.

 lees meer

De cape dress van Valentino

Zo 24 aug 2014, Nicoline Wisse Smit
De cape dress van Valentino

De hele AW 2014/2015 van Valentino verdient respect. De cape jurk qua draagbaarheid een favo stuk. Super veelzijdig te combineren. Ik hou nu eenmaal van multifunctionele items die van dusk to dawn te dragen zijn.

 lees meer

Dresscode tuxedo-look

Ma 18 aug 2014, Klientje
Dresscode tuxedo-look

Vraagt black tie om een smoking, mag jouw smoking deze winter ook zonder invite voor een feestje uit de kast. De blazer lijkt terug van weg en dan het liefst met een glam element à la de tuxedo. Geen zin in een jasje, genoeg accessoires om jouw outfit de black tie look te geven.

Net als het smokingjasje gooit de witte blouse deze winter hoge ogen. Niet verwonderlijk, want het witte shirt is nu lees meer...

Dit jaar is het Cara van LaDress

Di 12 aug 2014, Nicoline Wisse Smit
Dit jaar is het Cara van LaDress

Vorig jaar ging ik de uitdaging aan. Een week lang droeg ik Saint, de lange strapless jurk van LaDress, op Ibiza. Dit jaar heb ik mezelf geen challenge opgelegd. Toch tel ik al snel zo'n 5 jurken van LaDress in mijn koffer.

 lees meer
© 2014 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap