Leer en suède van Humanoid

Di 20 maart 2012 12:46, Klientje
Leer en suède van Humanoid

De kracht van Humanoid zit in de styling, de combinaties en de details. Het lookbook maakt hebberig. Het label heeft geen prints of schreeuwende kleuren nodig om een sterke collectie neer te zetten. Humanoid zegt zelf dat ze ooit gewoon begonnen zijn, zonder filosofie. De eigen stijl van het merk is echter onmiskenbaar. Vrouwelijk, stoer maar ook ingetogen.

In de SS 2012 collectie zijn het de kledingstukken met details van leer en suède die opvallen. De tinten een beetje verwassen, het materiaal licht gekreukeld. Laid back kleding met een no-nonsense attitude. Voor dat fijne gevoel van een item dat al tijden het jouwe is. Een kledingstuk met een verleden en een mooie toekomst.

Scroll naar beneden voor winkels die het merk verkopen.

Humanoid_SS2012_jasje Humanoid_SS2012_jasje_detail Humanoid_SS2012_broek

Links en midden leren jasje van suède en leer, rechts een broek van joggingstof en leer.

Foto boven: jurkje van leer en suède.

Reacties (1)

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

KOPEN, HEBBEN, BELEVEN OF DOEN?


Gerelateerde artikelen

Tibi klassieker in een nieuw jasje

Do 3 jul 2014, Klientje
Tibi klassieker in een nieuw jasje

Het topje met racerback een echte Tibi klassieker. Een signature ontwerp dat elk seizoen weer terugkomt, zij het in een ander kleurenpalet.

 lees meer

Sweaterdresses van Antoine Peters

Wo 2 jul 2014, Klientje
Sweaterdresses van Antoine Peters

Vorig jaar nog in de ban van de 'Ceci n'est pas un sweater'-sweater van Antoine Peters. De trui was zelfs het onderwerp van een installatie in de etalage van Kiki Niesten. Deze winter weet de ontwerper te overtuigen met zijn collectie boordevol sweaterdresses.

 lees meer

Bijzondere silhouetten van Levi's RED

Do 26 jun 2014, Klientje
Bijzondere silhouetten van Levi's RED

Levi's RED is de conceptuele premium collectie van Levi Strauss and Co. Een collectie die onregelmatig verschijnt. Maar voor het eerst in zeven jaar is er nu weer een collectie.

 lees meer

Rockstar enkellaars van Red Valentino

Do 12 jun 2014, Klientje
Rockstar enkellaars van Red Valentino

Deze boots uit de wintercollectie van Red Valentino zijn rockster-waardig. Blijkbaar is Current/Elliott niet de enige die vindt dat sterren thuishoren in de mode.

 lees meer

Mannelijke toilettas van Property Of...

Zo 8 jun 2014, Klientje
Mannelijke toilettas van Property Of...

Voor wie binnenkort op vakantie gaat, een festival bezoekt of al vroeg op zoek is naar een kado voor Vaderdag: washbag van Property Of...

 lees meer
© 2014 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap