Leer en suède van Humanoid

Di 20 maart 2012 12:46, Klientje
Leer en suède van Humanoid

De kracht van Humanoid zit in de styling, de combinaties en de details. Het lookbook maakt hebberig. Het label heeft geen prints of schreeuwende kleuren nodig om een sterke collectie neer te zetten. Humanoid zegt zelf dat ze ooit gewoon begonnen zijn, zonder filosofie. De eigen stijl van het merk is echter onmiskenbaar. Vrouwelijk, stoer maar ook ingetogen.

In de SS 2012 collectie zijn het de kledingstukken met details van leer en suède die opvallen. De tinten een beetje verwassen, het materiaal licht gekreukeld. Laid back kleding met een no-nonsense attitude. Voor dat fijne gevoel van een item dat al tijden het jouwe is. Een kledingstuk met een verleden en een mooie toekomst.

Scroll naar beneden voor winkels die het merk verkopen.

Humanoid_SS2012_jasje Humanoid_SS2012_jasje_detail Humanoid_SS2012_broek

Links en midden leren jasje van suède en leer, rechts een broek van joggingstof en leer.

Foto boven: jurkje van leer en suède.

Reacties (1)

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

KOPEN, HEBBEN, BELEVEN OF DOEN?


Gerelateerde artikelen

Overzicht 5 dagen in Filippa K jurk

Za 11 apr 2015, Nicoline Wisse Smit
Overzicht 5 dagen in Filippa K jurk

Vijf dagen lang droeg ik mijn jurk van Filippa K. Hier deel ik alle outfits op een rij. Mijn bevinding? Had de jurk makkelijk nog een week kunnen dragen. Laat zich zo makkelijk combineren dat het bijna saai wordt. En dat maakt de blauw-zwarte tuniek jurk van Filippa K een absoluut te hebben altijd goed item.

 lees meer

Dag 5: Donderdag 3x verkleed in Filippa K

Vr 10 apr 2015, Nicoline Wisse Smit
Dag 5: Donderdag 3x verkleed in Filippa K

Verslag van donderdag: dag 5 van 5 dagen op rij in één en hetzelfde kledingstuk. Een dag waarop ik me een paar verkleedde, maar de Filippa K jurk bleef aan. Lees hier waarom. (Duh - niet waarom de jurk aanbleef, wel waarom ik me verkleedde).

 lees meer

Dag 4: Filippa K jurk met Ferragamo riem

Wo 8 apr 2015, Nicoline Wisse Smit
Dag 4: Filippa K jurk met Ferragamo riem

Die vraag zag ik aankomen. De vraag of ik mijn jurk tussentijds ook was. Het antwoord is 'nee'. Maar uitwapperen of luchten laat ik mijn jurk wel. En bovendien draag ik er een shirtje onder. Dit is dag 4 van 5 dagen op rij in Filippa K jurk. Vandaag met riem van Salvatore Ferragamo.

 lees meer

Dag 3: Filippa K jurk als tuniek

Di 7 apr 2015, Nicoline Wisse Smit
Dag 3: Filippa K jurk als tuniek

Dag 3 van de week in één en hetzelfde kledingstuk. Vandaag kies ik voor mijn zwart-blauwe jurk als tuniek. Als tuniek is mijn Filippa K jurk een prima match om mee thuis te werken, spullen te sjouwen en boodschappen te doen.

 lees meer

Dag 2: Filippa K jurk met flared jeans

Ma 6 apr 2015, Nicoline Wisse Smit
Dag 2: Filippa K jurk met flared jeans

Zo fijn als de dynamiek is van leven tussen Amsterdam en Maastricht, zo onhandig is het gesleep met honden en spullen. Zodra er een derde locatie in beeld komt, zoals deze Pasen, merk ik dat ik steevast mijn koffer niet praktisch inpak. En daar stond ik vanochtend met mijn gladiators van Bottines, omdat ik ervan overtuigd was dat het een zonnige tweede Paasdag zou worden. Omdat mijn gladiators zondag lees meer...

© 2015 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap