Leer en suède van Humanoid

Di 20 maart 2012 12:46, Klientje
Leer en suède van Humanoid

De kracht van Humanoid zit in de styling, de combinaties en de details. Het lookbook maakt hebberig. Het label heeft geen prints of schreeuwende kleuren nodig om een sterke collectie neer te zetten. Humanoid zegt zelf dat ze ooit gewoon begonnen zijn, zonder filosofie. De eigen stijl van het merk is echter onmiskenbaar. Vrouwelijk, stoer maar ook ingetogen.

In de SS 2012 collectie zijn het de kledingstukken met details van leer en suède die opvallen. De tinten een beetje verwassen, het materiaal licht gekreukeld. Laid back kleding met een no-nonsense attitude. Voor dat fijne gevoel van een item dat al tijden het jouwe is. Een kledingstuk met een verleden en een mooie toekomst.

Scroll naar beneden voor winkels die het merk verkopen.

Humanoid_SS2012_jasje Humanoid_SS2012_jasje_detail Humanoid_SS2012_broek

Links en midden leren jasje van suède en leer, rechts een broek van joggingstof en leer.

Foto boven: jurkje van leer en suède.

Reacties (1)

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

KOPEN, HEBBEN, BELEVEN OF DOEN?


Gerelateerde artikelen

Dag 2: Leren jogging op maandag

Ma 2 mrt 2015, Nicoline Wisse Smit
Dag 2: Leren jogging op maandag

De maandag is volgens mij de minst favoriete dag van de week. Ik vind het een heerlijke dag. De week opstarten. Kansen in het verschiet. Helemaal wanneer ik weinig afspraken heb, zoals vandaag. En dat komt goed uit, want heb veel werk te verzetten. En dat doe ik in mijn mijn lerenbroek van Storm & Marie. Dit is dag 2 van mijn 5 dagen achter elkaar in leren jogging.

 lees meer

Dag 1: Storm & Marie leather jogging

Zo 1 mrt 2015, Nicoline Wisse Smit
Dag 1: Storm & Marie leather jogging

Daar ga ik weer: 5 dagen op rij in één en hetzelfde kledingstuk. Dit keer mijn leren trainingsbroek van Storm & Marie. Dit is dag 1 van mijn leather jogging avontuur. Een broek die de naam eer aandoet: STORM & Marie it is!

 lees meer

Van J.O.T.T. naar Save the Duck

Zo 1 mrt 2015, Klientje
Van J.O.T.T. naar Save the Duck

Hoewel mijn lief zijn J.O.T.T. eigenlijk nooit draagt, blijft het lichtgewicht donsjasje populair. De dunne, compacte J.O.T.T. heeft er echter een geduchte concurrent bij. Save the Duck is de diervriendelijke variant van het lichtgewicht donsjack.

 lees meer

Avelon blazer: the beautiful different!

Do 26 feb 2015, Miriam Hensgens
Avelon blazer: the beautiful different!

Deze week mijn blazer van Avelon. Een geweldig jasje! De blazer valt ruim, heeft gecentreerde mouwen en twee lange ritsen in de de zijnaden. Door de ritsen van het jasje open te zippen, verandert de Avelon blazer in een Avelon cape.

 lees meer

De Raindress trotseert weer en wind

Di 20 jan 2015, Nicoline Wisse Smit
De Raindress trotseert weer en wind

Stylish in de regen van A naar B? Van mij mag het met bakken uit de hemel vallen. Dankzij de Raindress van de Britse ontwerpster Melanie Brown kijk ik uit naar herfstweer. Hoera voor de regenjurk van ByBrown.

 lees meer
© 2015 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap