Leer en suède van Humanoid

Di 20 maart 2012 12:46, Klientje
Leer en suède van Humanoid

De kracht van Humanoid zit in de styling, de combinaties en de details. Het lookbook maakt hebberig. Het label heeft geen prints of schreeuwende kleuren nodig om een sterke collectie neer te zetten. Humanoid zegt zelf dat ze ooit gewoon begonnen zijn, zonder filosofie. De eigen stijl van het merk is echter onmiskenbaar. Vrouwelijk, stoer maar ook ingetogen.

In de SS 2012 collectie zijn het de kledingstukken met details van leer en suède die opvallen. De tinten een beetje verwassen, het materiaal licht gekreukeld. Laid back kleding met een no-nonsense attitude. Voor dat fijne gevoel van een item dat al tijden het jouwe is. Een kledingstuk met een verleden en een mooie toekomst.

Scroll naar beneden voor winkels die het merk verkopen.

Humanoid_SS2012_jasje Humanoid_SS2012_jasje_detail Humanoid_SS2012_broek

Links en midden leren jasje van suède en leer, rechts een broek van joggingstof en leer.

Foto boven: jurkje van leer en suède.

Reacties (1)

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

KOPEN, HEBBEN, BELEVEN OF DOEN?


Gerelateerde artikelen

Speelse pakken van Acne

Ma 7 apr 2014, Klientje
Speelse pakken van Acne

Broekpakken vaak toch een tikkeltje saai en afstandelijk. Acne brengt daar verandering in met een heleboel speelse pakken. Om wat pit te geven aan je garderobe voor kantoor. Of gewoon om je favoriete jurk te vervangen. Want een blazer met broek kan minsten zo feestelijk en vrouwelijk zijn. 

 lees meer

LaDress Boutique in Maastricht

Vr 4 apr 2014, Krista Lahaye
LaDress Boutique in Maastricht

LaDress is weer neergestreken in Maastricht! Gisteren kregen Blake, Milla, Liv en alle andere jurken van het Amsterdamse label al een warm welkom op het kantoor van Wis & Waarachtig. En vandaag zijn ze nog tot 19 uur te voelen, passen en bewonderen.

 lees meer

Zomercollectie met prints van Missoni

Do 27 mrt 2014, Klientje
Zomercollectie met prints van Missoni

Missoni en de iconische zigzag print onlosmakelijk verbonden. Althans, dat zou je denken. Anno 2014 is het Missoni-patroon nauwelijks te ontdekken in de zomercollectie. En gek genoeg vind ik dat best wel verfrissend. Het streepjesmotief heeft plaats gemaakt voor grafische prints van landschappen. In deze prints zie je de vier elementen terug: aarde, lucht, vuur en water. Daarnaast speelt het logo lees meer

Bijzondere hakken van EIJK bij Fou de Foot

Vr 21 mrt 2014, Klientje
Bijzondere hakken van EIJK bij Fou de Foot

EIJK is het schoenenlabel van de Nederlandse ontwerpster Jolanda van Eijk. Kenmerkend voor het nieuwe label is de hak. Vanaf de achterkant gezien lijkt het alsof je een stilettohak draagt, maar van de zijkant bekeken blijkt de hak veel verder door te lopen. Optisch bedrog dus.

 lees meer

Liberty London x Acne Studios biker jack

Ma 17 mrt 2014, Klientje
Liberty London x Acne Studios biker jack

Liberty London een Brits warenhuis met aanzien dat bekend staat om bloemenprints en andere grafische patronen. Staat de samenwerking met Nike nog vers in het geheugen, is er nu een Liberty x Acne collectie. Een designersamenwerking op basis van gelijkwaardigheid: Acne levert de iconische silhouetten en Liberty de prints.

 lees meer
© 2014 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap