Leer en suède van Humanoid

Di 20 maart 2012 12:46, Klientje
Leer en suède van Humanoid

De kracht van Humanoid zit in de styling, de combinaties en de details. Het lookbook maakt hebberig. Het label heeft geen prints of schreeuwende kleuren nodig om een sterke collectie neer te zetten. Humanoid zegt zelf dat ze ooit gewoon begonnen zijn, zonder filosofie. De eigen stijl van het merk is echter onmiskenbaar. Vrouwelijk, stoer maar ook ingetogen.

In de SS 2012 collectie zijn het de kledingstukken met details van leer en suède die opvallen. De tinten een beetje verwassen, het materiaal licht gekreukeld. Laid back kleding met een no-nonsense attitude. Voor dat fijne gevoel van een item dat al tijden het jouwe is. Een kledingstuk met een verleden en een mooie toekomst.

Scroll naar beneden voor winkels die het merk verkopen.

Humanoid_SS2012_jasje Humanoid_SS2012_jasje_detail Humanoid_SS2012_broek

Links en midden leren jasje van suède en leer, rechts een broek van joggingstof en leer.

Foto boven: jurkje van leer en suède.

Reacties (1)

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

KOPEN, HEBBEN, BELEVEN OF DOEN?


Gerelateerde artikelen

Heel veel been bij Calzedonia

Ma 20 okt 2014, Klientje
Heel veel been bij Calzedonia

Ik vind winkels die in de zomer en winter een duidelijk ander concept voeren geweldig. Zoals het Franse BeShorts. In de zomer heel veel shorts en in de winter koop je hier jouw donsjack. Zo ook Calzedonia. Wie heeft er geen bikini van deze Mediteraan specialist? Maar de zomer is voorbij. En Calzedonia schittert deze winter met heel veel legwear. Zoals die te gekke 50-50 netkous met heel veel opaque. lees meer

Hallo super cute Tory Burch mini dress

Ma 22 sep 2014, Nicoline Wisse Smit
Hallo super cute Tory Burch mini dress

Van mij mag de zon zo weer gaan schijnen. Alleen al om nog heel even te genieten van die hele fijne tuniek met shorts van Tory Burch. Om het zekere voor het onzekere te nemen, richt ik ondertussen mijn ogen op dat hele fijne jurkje van wol. 

Met mijn Tory Burch tuniek gooide ik deze zomer hoge ogen. En hoewel bling bling, opsmuk en andere opdringerige elementen me normaliter niet aanspreken, ben lees meer...

De jurkjes van Elisabetta Franchi bij Max

Do 11 sep 2014, Nicoline Wisse Smit
De jurkjes van Elisabetta Franchi bij Max

In love met de jurkjes van Elisabetta Franchi uit de AW 2013/2014 collectie. Need I say more? Okay dan! Het is Anouk van Max Maastricht die het Italiaanse fashion label onder mijn aandacht bracht.

 lees meer

Van leren skinny naar 5-pocket

Wo 3 sep 2014, Klientje
Van leren skinny naar 5-pocket

Konden we in 2012 definitief niet meer zonder een leren legging, staat de lerenbroek ook deze winter weer op het menu. Hoewel ik mijn lerenbroeken nog lang niet heb versleten, zetten we toch wat fijne exemplaren op een rijtje. Zelfs een leren short dingt mee!

 lees meer

Love to have AW 2014/2015: zwart witte jurk

Vr 29 aug 2014, Klientje
Love to have AW 2014/2015: zwart witte jurk

Drie keer ben ik teruggelopen om de etalage vol zwarte jurken met witte biezen en witte kragen te bekijken. Zo mooi gemaakt. Zo charmant, ondertussen zoveel power. De zwart witte jurken van Valentino hebben mijn hart gestolen, maar er zijn meer designers die dit jaar scoren met zwart wit.

 lees meer
© 2014 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap