Leer en suède van Humanoid

Di 20 maart 2012 12:46, Klientje
Leer en suède van Humanoid

De kracht van Humanoid zit in de styling, de combinaties en de details. Het lookbook maakt hebberig. Het label heeft geen prints of schreeuwende kleuren nodig om een sterke collectie neer te zetten. Humanoid zegt zelf dat ze ooit gewoon begonnen zijn, zonder filosofie. De eigen stijl van het merk is echter onmiskenbaar. Vrouwelijk, stoer maar ook ingetogen.

In de SS 2012 collectie zijn het de kledingstukken met details van leer en suède die opvallen. De tinten een beetje verwassen, het materiaal licht gekreukeld. Laid back kleding met een no-nonsense attitude. Voor dat fijne gevoel van een item dat al tijden het jouwe is. Een kledingstuk met een verleden en een mooie toekomst.

Scroll naar beneden voor winkels die het merk verkopen.

Humanoid_SS2012_jasje Humanoid_SS2012_jasje_detail Humanoid_SS2012_broek

Links en midden leren jasje van suède en leer, rechts een broek van joggingstof en leer.

Foto boven: jurkje van leer en suède.

Reacties (1)

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

KOPEN, HEBBEN, BELEVEN OF DOEN?


Gerelateerde artikelen

Concious bomber jacket van H&M

Ma 15 jun 2015, Klientje
Concious bomber jacket van H&M

Love the Concious Exclusive collectie van de H&M. Zoals dit te fijne, geweven bomber jacket. Een super jas en nog eco-friendly ook. Van mij mag de hele collectie van H&M Conscious Exclusive worden. Uhh, Standard Concious bedoel ik!

Het idee van de Concious Exclusive collectie? Looking good should do good too! Zo eens. Geen wegwerp fashion, maar kleding met oog voor... Love it! Zoals deze lees meer

Miriam's Thursday: Ahoy, fashion sailor

Do 11 jun 2015, Miriam Hensgens
Miriam's Thursday: Ahoy, fashion sailor

Daar sta ik dan in sailor look aan het zwembad. Hoewel de zon weer is gaan schijnen, leek het eerder deze week storm op zee. Perfect weer voor mijn See by Chloé coat. Een gestreept jasje zeemans look. Een jasje dat weer en wind aankan.

 lees meer

Solar dress van Pauline van Dongen

Ma 1 jun 2015, Nicoline Wisse Smit
Solar dress van Pauline van Dongen

De wearable solar jurk van Pauline van Dongen is Roebyem Anders op het lijf geschreven. Als Vice President van Sungevity Europe straalt ze zonne-energie. Ze droeg de jurk van Pauline van Dongen naar het AmsterdamDiner 2015. Wie een lege telefoon had, kon bij Roebyem opladen.

 lees meer

Bottega Veneta black tie power pak

Zo 31 mei 2015, Nicoline Wisse Smit
Bottega Veneta black tie power pak

Omdat je soms zo geen zin hebt in een avondjurk. Alle mannen in smoking, ik in creamy black tie suit van Bottega Veneta. Een mega succes. En dat heb ik te danken aan mijn lief. Hij was het die zei dat ik geen dag meer zonder het Bottega Veneta pak kon. Ik droeg het naar het AmsterdamDiner 2015. Een benefiet in de strijd tegen aids.

 lees meer

Miriam's Thursday: power pocket dress

Do 28 mei 2015, Miriam Hensgens
Miriam's Thursday: power pocket dress

Power pocket dresses come in two's, three's or four's, because everyone loves a team player. Helaas heeft mijn jurk maar twee zakken. Beter twee dan geen. Dus mijn jurk hoort ook bij de genomineerde power pocket dresses.

 lees meer
© 2015 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap