Leer en suède van Humanoid

Di 20 maart 2012 12:46, Klientje
Leer en suède van Humanoid

De kracht van Humanoid zit in de styling, de combinaties en de details. Het lookbook maakt hebberig. Het label heeft geen prints of schreeuwende kleuren nodig om een sterke collectie neer te zetten. Humanoid zegt zelf dat ze ooit gewoon begonnen zijn, zonder filosofie. De eigen stijl van het merk is echter onmiskenbaar. Vrouwelijk, stoer maar ook ingetogen.

In de SS 2012 collectie zijn het de kledingstukken met details van leer en suède die opvallen. De tinten een beetje verwassen, het materiaal licht gekreukeld. Laid back kleding met een no-nonsense attitude. Voor dat fijne gevoel van een item dat al tijden het jouwe is. Een kledingstuk met een verleden en een mooie toekomst.

Scroll naar beneden voor winkels die het merk verkopen.

Humanoid_SS2012_jasje Humanoid_SS2012_jasje_detail Humanoid_SS2012_broek

Links en midden leren jasje van suède en leer, rechts een broek van joggingstof en leer.

Foto boven: jurkje van leer en suède.

Reacties (1)

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

KOPEN, HEBBEN, BELEVEN OF DOEN?


Gerelateerde artikelen

Simone lanceert LaDress Girls

Za 14 mrt 2015, Nicoline Wisse Smit
Simone lanceert LaDress Girls

Dat ik LaDress fan ben is geen geheim. Helaas kan een mens niet op 10 plaatsen tegelijk zijn en miste ik de lancering van LaDress Girls bij Simone thuis in Amsterdam. Maar goed, mijn dochter is dan ondertussen ook geen girl meer. Draagt net zoals mijn oudste bijdochter mijn LaDress jurken. En toch... Ik had best op dat kinderfeestje in LaDress stijl willen zijn.

 lees meer

5 dagen op rij in leren joggingbroek

Vr 6 mrt 2015, Nicoline Wisse Smit
5 dagen op rij in leren joggingbroek

Na een week lang Ibiza in één en dezelfde jurk en 5 dagen op rij in rokje van Designers Remix ging ik de challenge opnieuw aan. Ik besloot mijn leren joggingbroek van Storm & Marie een week lang te dragen. Hier zie je alle vijf de dagen op een rij. Laat je me weten welke outfit jij het leukste vindt?

 lees meer

Dag 5: Lerenjogging met bohemien twist

Do 5 mrt 2015, Nicoline Wisse Smit
Dag 5: Lerenjogging met bohemien twist

Het wordt een Bohemien zomer. Ik hou wel van die look, al jaren. Maar om er nu als een hippie bij te lopen. Liever kies ik voor een enkel bohemien stuk, zoals dit fluffy-geval van de Zara. Dag 5 van mijn avontuur: leren jogging van Storm & Marie met een hippie twist.

 lees meer

Dag 4: Leren joggingbroek met hakken

Wo 4 mrt 2015, Nicoline Wisse Smit
Dag 4: Leren joggingbroek met hakken

Dag 4 van 5 dagen op rij in een lerenjogging van Storm & Marie. Het zat er natuurlijk aan te komen. Na 3 dagen op gymschoenen, vandaag een hak bij mijn lerenbroek.

 lees meer

Dag 3: Storm & Marie meets trenchcoat

Di 3 mrt 2015, Nicoline Wisse Smit
Dag 3: Storm & Marie meets trenchcoat

Vandaag wil ik mijn blauwe, fluwelen jasje van Zadig & Voltaire combineren met mijn joggingbroek van Storm & Marie. Tot mijn irritatie verbazing hangt het niet in de kast. En dus kies ik voor een andere combinatie. Dag 3 van 5 dagen op rij in één en hetzelfde kledingstuk: joggingbroek meets trenchcoat van Balenciaga in de regen.

 lees meer
© 2015 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap