Strikjes en stropdassen van Jupe

Vr 6 april 2012 12:22, Klientje
Strikjes en stropdassen van Jupe

Het komt niet vaak voor dat buitenlandse fashionista's een merk eerder spotten dan de locals. Maar toch lijkt dat het geval te zijn wat betreft Jupe by Jackie. Het label is met veel enthousiasme geadopteerd in Europa en ver daarbuiten. Het ligt op de planken bij fashion hotspots als L'Eclaireur in Parijs en Opening Ceremony in New York. Is de boy meets girl trend van winter 2011 echt jouw ding? Dan is de lady-tie die ontwerpster Jackie Villevoye ontwikkelde echt iets voor jou. Of zo'n kek strikje, een echte eyecatcher die een instant upgrade aan je outfit geeft.

Jackie houdt van vakmanschap en heeft een eigen atelier in India, waar de beste borduurders haar ontwerpen uitvoeren. De handgemaakte stropdassen en bow ties zijn er ook voor mannen.

Scroll naar beneden voor winkels die Jupe by Jackie verkopen.

Jupe_by_Jackie_bowtie1

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

KOPEN, HEBBEN, BELEVEN OF DOEN?Gerelateerde artikelen

DVF Made for Glass

Do 18 sep 2014, Klientje
DVF Made for Glass

Wie zei dat Google Glass, de slimme bril van Google, lelijk is? Wie riep dat Google de samenwerking met designers moet opzoeken? Het is gelukt! DVF Made for Glass het resultaat. Eerlijk? Het ontwerp van Diane von Furstenberg laat zien dat ontwerpen een kunst is. I like!

 lees meer

Luxury leather van Madame SuperTrash

Ma 15 sep 2014, Klientje
Luxury leather van Madame SuperTrash

Het lingeriemerk Madame SuperTrash lanceert Limited Edition luxury leather AW14 collectie. Een collectie die rijke leertexturen, vrouwelijke silhouetten en luxe bloemenprint van de Madame collectie samenbrengt.

 lees meer

Signature Duffle bag van Saint Laurent

Zo 14 sep 2014, Klientje
Signature Duffle bag van Saint Laurent

Als dan toch een nieuwe tas dit jaar, kies ik de signature bag van Saint Laurent. Is de baby Duffle schattig, verkies ik de real stuff. De Classic Duffle 6 van Saint Laurent it is. En nee, niet omdat ik Leontien Borsato ermee spotte bij PL-Line. Wel omdat ik me dankzij haar realiseer dat de Duffle het in zich heeft om mijn beste maatje te worden.

 lees meer

Een Chanel voor onder de 1.000 euro

Wo 10 sep 2014, Klientje
Een Chanel voor onder de 1.000 euro

Sinds kort groot fan van Designer Vintage. Mijn vriendinnen worden gek van mijn enthousiasme en aanmoedigingen om jassen, ensembles, handtassen en accessoires op deze vintage website te verhandelen. Maar ik vind het een geniaal systeem om je kast eindelijk eens grondig op te ruimen. En hoe fijn om er nog geld aan over te houden ook. Om zo je kast weer aan te vullen. En wist je dat je op Designer Vintage lees meer...

Ralph Lauren lanceert Polo voor women

Ma 8 sep 2014, Klientje
Ralph Lauren lanceert Polo voor women

Wereldwijd wordt er gespeculeerd over de catwalk show van Ralph Lauren tijdens de New York Fashion Week. Tijdens de show presenteert 'the men who dresses America' zijn eerste Polo-lijn voor vrouwen. De kenners verwachten dat Polo Ralph Lauren van grote invloed is op high-end streetfashion wereldwijd.

In tegenstelling tot de reguliere Ralph Lauren collectie zijn de stuks veel betaalbaarder. Met de lancering lees meer...

© 2014 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap