Strikjes en stropdassen van Jupe

Vr 6 april 2012 12:22, Klientje
Strikjes en stropdassen van Jupe

Het komt niet vaak voor dat buitenlandse fashionista's een merk eerder spotten dan de locals. Maar toch lijkt dat het geval te zijn wat betreft Jupe by Jackie. Het label is met veel enthousiasme geadopteerd in Europa en ver daarbuiten. Het ligt op de planken bij fashion hotspots als L'Eclaireur in Parijs en Opening Ceremony in New York. Is de boy meets girl trend van winter 2011 echt jouw ding? Dan is de lady-tie die ontwerpster Jackie Villevoye ontwikkelde echt iets voor jou. Of zo'n kek strikje, een echte eyecatcher die een instant upgrade aan je outfit geeft.

Jackie houdt van vakmanschap en heeft een eigen atelier in India, waar de beste borduurders haar ontwerpen uitvoeren. De handgemaakte stropdassen en bow ties zijn er ook voor mannen.

Scroll naar beneden voor winkels die Jupe by Jackie verkopen.

Jupe_by_Jackie_bowtie1

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

KOPEN, HEBBEN, BELEVEN OF DOEN?Gerelateerde artikelen

Buy rice back bag voor het goede doel

Di 15 jul 2014, Nicoline Wisse Smit
Buy rice back bag voor het goede doel

Dol op producten met een verhaal. De Buy rice back shopper is er zeker zo eentje. De tas is gemaakt van rijstzakken uit India. De opbrengst van de tas komt ten goede aan My name is Kumar.

 lees meer

Basketball clutch van Givenchy

Ma 30 jun 2014, Klientje
Basketball clutch van Givenchy

Wat nou voetbal? Basketball zul je bedoelen! Givenchy's AW 2014 collectie voor mannen staat in het teken van deze Amerikaanse sport.

 lees meer

Fendi x Beats by Dr. Dre koptelefoon

Wo 25 jun 2014, Klientje
Fendi x Beats by Dr. Dre koptelefoon

De hype rondom Beats by Dre is al geruime tijd overgewaaid. Met designersamenwerkingen probeert het label steeds een nieuwe impuls te geven. Na Alexander Wang is de beurt dit keer aan Fendi.

 lees meer

Vintage look met zonnebril van Chloé

Do 19 jun 2014, Klientje
Vintage look met zonnebril van Chloé

Naast Lou Doillon en Julia Stegner schittert Carlina in de SS 2014 campagne van Chloé. Een zonnebril met een behoorlijke hippie-vibe.

 lees meer

Mannelijke toilettas van Property Of...

Zo 8 jun 2014, Klientje
Mannelijke toilettas van Property Of...

Voor wie binnenkort op vakantie gaat, een festival bezoekt of al vroeg op zoek is naar een kado voor Vaderdag: washbag van Property Of...

 lees meer
© 2014 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap