Strikjes en stropdassen van Jupe

Vr 6 april 2012 12:22, Klientje
Strikjes en stropdassen van Jupe

Het komt niet vaak voor dat buitenlandse fashionista's een merk eerder spotten dan de locals. Maar toch lijkt dat het geval te zijn wat betreft Jupe by Jackie. Het label is met veel enthousiasme geadopteerd in Europa en ver daarbuiten. Het ligt op de planken bij fashion hotspots als L'Eclaireur in Parijs en Opening Ceremony in New York. Is de boy meets girl trend van winter 2011 echt jouw ding? Dan is de lady-tie die ontwerpster Jackie Villevoye ontwikkelde echt iets voor jou. Of zo'n kek strikje, een echte eyecatcher die een instant upgrade aan je outfit geeft.

Jackie houdt van vakmanschap en heeft een eigen atelier in India, waar de beste borduurders haar ontwerpen uitvoeren. De handgemaakte stropdassen en bow ties zijn er ook voor mannen.

Scroll naar beneden voor winkels die Jupe by Jackie verkopen.

Jupe_by_Jackie_bowtie1

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

KOPEN, HEBBEN, BELEVEN OF DOEN?Gerelateerde artikelen

Vrolijk Pasen, enjoy!

Zo 20 apr 2014, Klientje

Marc by Marc Jacobs iPhone case

Di 8 apr 2014, Klientje
Marc by Marc Jacobs iPhone case

Soms wil je gewoon even snel je make-up checken. Controleren of je niet rondloopt als een pandabeer omdat je mascara is uitgelopen. Kijken of er echt geen lipstick op je tanden zit. Heb je niet die fijne Rouge G lippenstift van Guerlain met ingebouwd spiegeltje en ben je het zat om per ongeluk vreemde selfies te maken omdat je via de camera van je telefoon kijkt? Dan is er de Compact Mirror iPhone lees meer

Minimalistische ringen van Trine Tuxen

Zo 6 apr 2014, Klientje
Minimalistische ringen van Trine Tuxen

Trine Tuxen maakt sieraden voor de shows van labels als Anne Sofie Madsen, Astrid Andersen en Stine Goya. Maar uiteraard heeft de ontwerpster ook een eigen label. Pure en minimalistische sieraden is waar Trine voor staat. Op en top Scandinavisch dus.

 lees meer

City Polo Maastricht met Piers Atkinson

Di 18 mrt 2014, Nicoline Wisse Smit
City Polo Maastricht met Piers Atkinson

We schreven er vorig jaar al over: City Polo Maastricht. Komend weekend vindt de tweede editie van dit unieke evenement plaats. Van vrijdag tot en met zondag zorgen polospelers voor een geweldige sfeer op het Vrijthof. Het moment om zonder gêne je Piers Atkinson baseball cap met een unicorn à la My Little Pony te showen of toch liever die haarband met mega kersen.

 lees meer

Guilty! Ik ben aan de rugzak

Do 13 mrt 2014, Nicoline Wisse Smit
Guilty! Ik ben aan de rugzak

Zo schuldig als wat: ik ben aan de rugzak. Niet omdat het jaren '80 en '90 ding opeens hot en happening is, want de rugzak blijft voor mij het meest onvrouwelijke accessoire dat er is. Zo'n item dat echt niets voor je doet. En dus twijfelde ik. Maar met twee pups ben zelfs ik, omwille van het praktische karakter, om! Vanaf nu loop ik met twee pups aan de hand en een tas van Herschel op mijn rug.

 lees meer
© 2014 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap