Strikjes en stropdassen van Jupe

Vr 6 april 2012 12:22, Klientje
Strikjes en stropdassen van Jupe

Het komt niet vaak voor dat buitenlandse fashionista's een merk eerder spotten dan de locals. Maar toch lijkt dat het geval te zijn wat betreft Jupe by Jackie. Het label is met veel enthousiasme geadopteerd in Europa en ver daarbuiten. Het ligt op de planken bij fashion hotspots als L'Eclaireur in Parijs en Opening Ceremony in New York. Is de boy meets girl trend van winter 2011 echt jouw ding? Dan is de lady-tie die ontwerpster Jackie Villevoye ontwikkelde echt iets voor jou. Of zo'n kek strikje, een echte eyecatcher die een instant upgrade aan je outfit geeft.

Jackie houdt van vakmanschap en heeft een eigen atelier in India, waar de beste borduurders haar ontwerpen uitvoeren. De handgemaakte stropdassen en bow ties zijn er ook voor mannen.

Scroll naar beneden voor winkels die Jupe by Jackie verkopen.

Jupe_by_Jackie_bowtie1

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

KOPEN, HEBBEN, BELEVEN OF DOEN?Gerelateerde artikelen

Dresscode tuxedo-look

Ma 18 aug 2014, Klientje
Dresscode tuxedo-look

Vraagt black tie om een smoking, mag jouw smoking deze winter ook zonder invite voor een feestje uit de kast. De blazer lijkt terug van weg en dan het liefst met een glam element à la de tuxedo. Geen zin in een jasje, genoeg accessoires om jouw outfit de black tie look te geven.

Net als het smokingjasje gooit de witte blouse deze winter hoge ogen. Niet verwonderlijk, want het witte shirt is nu lees meer...

De populariteit van de Wayfarer

Do 14 aug 2014, Nicoline Wisse Smit
De populariteit van de Wayfarer

Ik herinner me dat ik opeens overal zwangere vrouwen zag, toen ik zelf met ronde buik rondliep. Met mijn Ray-Ban Wayfarer lijkt het net zo. Sinds ik mijn pair of classic sunglasses heb, spot ik ze overal.

 lees meer

Tom Ford Women bij PL-Line

Wo 6 aug 2014, Klientje
Tom Ford Women bij PL-Line

En dan krijg je bijna zin in de winter. Kunnen niet wachten tot de AW 2014/2015 collectie van de meester binnen is bij PL-Line. So happy to be a woman, dank Tom Ford.

 lees meer

Buy rice back bag voor het goede doel

Di 15 jul 2014, Nicoline Wisse Smit
Buy rice back bag voor het goede doel

Dol op producten met een verhaal. De Buy rice back shopper is er zeker zo eentje. De tas is gemaakt van rijstzakken uit India. De opbrengst van de tas komt ten goede aan My name is Kumar.

 lees meer

Basketball clutch van Givenchy

Ma 30 jun 2014, Klientje
Basketball clutch van Givenchy

Wat nou voetbal? Basketball zul je bedoelen! Givenchy's AW 2014 collectie voor mannen staat in het teken van deze Amerikaanse sport.

 lees meer
© 2014 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap