Strikjes en stropdassen van Jupe

Vr 6 april 2012 12:22, Klientje
Strikjes en stropdassen van Jupe

Het komt niet vaak voor dat buitenlandse fashionista's een merk eerder spotten dan de locals. Maar toch lijkt dat het geval te zijn wat betreft Jupe by Jackie. Het label is met veel enthousiasme geadopteerd in Europa en ver daarbuiten. Het ligt op de planken bij fashion hotspots als L'Eclaireur in Parijs en Opening Ceremony in New York. Is de boy meets girl trend van winter 2011 echt jouw ding? Dan is de lady-tie die ontwerpster Jackie Villevoye ontwikkelde echt iets voor jou. Of zo'n kek strikje, een echte eyecatcher die een instant upgrade aan je outfit geeft.

Jackie houdt van vakmanschap en heeft een eigen atelier in India, waar de beste borduurders haar ontwerpen uitvoeren. De handgemaakte stropdassen en bow ties zijn er ook voor mannen.

Scroll naar beneden voor winkels die Jupe by Jackie verkopen.

Jupe_by_Jackie_bowtie1

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

KOPEN, HEBBEN, BELEVEN OF DOEN?Gerelateerde artikelen

Stylish Bamboo Gucci rugzak

Do 11 dec 2014, Nicoline Wisse Smit
Stylish Bamboo Gucci rugzak

De bamboo revival van Gucci. Sinds 2013 duiken de bamboe-tassen van Gucci weer op. De wedergeboorte lijkt een retro tijdperk in te luiden. De schoenen met bitjes staan weer op het toneel en de bamboe-tassen lijken we nog lang niet moe. Zelf in de ban van de roomwitte rugzak van Gucci uit de bamboe-collectie.

 lees meer

Haarspeldjes van Jennifer Behr

Ma 8 dec 2014, Nicoline Wisse Smit
Haarspeldjes van Jennifer Behr

Ik hou niet van kettingen, armbanden, sjaaltjes en gepruts. Geef mij maar één goede sjaal, één goede tas en keep it basic. Maar op alles is een uitzondering. Als het om mijn haar gaat, doe ik graag mee. Hoeden, haaraccessoires en haarspeldjes, ik vind het te leuk. Niet verwonderlijk word ik blij van de haarspeldjes van Jennifer Behr met Swaroski kristallen.

 lees meer

Een over de top ear cuff

Vr 28 nov 2014, Klientje
Een over de top ear cuff

Ik weet het. Ik ben rijkelijk laat. Maar beter laat dan nooit. Ik wil een over de top ear cuff. Zo eentje die niet te missen is. Te vaak attenderen mensen mij erop dat ik één oorbel kwijt ben, terwij ik maar één statement oorbel draag. Benieuwd wat de reacties op mijn ear cuff zullen zijn.

 lees meer

Winterwarm met cashmere van Vandien

Do 30 okt 2014, Nicoline Wisse Smit
Winterwarm met cashmere van Vandien

Teveel vierkante meters cashmere van Vandien. De meest praktische, warme shawl ever. Dat is het multifunctionele ontwerp van cashmere liefhebber Judine Krijgsman. De cashmere fairtrade shawl laat zich stoer en klassiek combineren. Leent zich bovendien als deken op lange winterse avonden bij de haard.

 lees meer

Winterse hoed van Maison Michel

Wo 8 okt 2014, Nicoline Wisse Smit
Winterse hoed van Maison Michel

Dol op hoeden. Al jaren. Misschien zelfs al decennia. Zodra de winter begint, tover ik het vilt naar voren. Hoofddeksels die me in beige en zwart toelachen. Sommigen op de kop getikt, anderen ware investeringen. Al drie jaar staat de hoed van Maison Michel op mijn lijstje. Grote kans dus dat deze het dit jaar dan toch echt wordt!

 lees meer
© 2014 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap