Strikjes en stropdassen van Jupe

Vr 6 april 2012 12:22, Klientje
Strikjes en stropdassen van Jupe

Het komt niet vaak voor dat buitenlandse fashionista's een merk eerder spotten dan de locals. Maar toch lijkt dat het geval te zijn wat betreft Jupe by Jackie. Het label is met veel enthousiasme geadopteerd in Europa en ver daarbuiten. Het ligt op de planken bij fashion hotspots als L'Eclaireur in Parijs en Opening Ceremony in New York. Is de boy meets girl trend van winter 2011 echt jouw ding? Dan is de lady-tie die ontwerpster Jackie Villevoye ontwikkelde echt iets voor jou. Of zo'n kek strikje, een echte eyecatcher die een instant upgrade aan je outfit geeft.

Jackie houdt van vakmanschap en heeft een eigen atelier in India, waar de beste borduurders haar ontwerpen uitvoeren. De handgemaakte stropdassen en bow ties zijn er ook voor mannen.

Scroll naar beneden voor winkels die Jupe by Jackie verkopen.

Jupe_by_Jackie_bowtie1

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

KOPEN, HEBBEN, BELEVEN OF DOEN?Gerelateerde artikelen

Winterwarm met cashmere van Vandien

Do 30 okt 2014, Nicoline Wisse Smit
Winterwarm met cashmere van Vandien

Teveel vierkante meters cashmere van Vandien. De meest praktische, warme shawl ever. Dat is het multifunctionele ontwerp van cashmere liefhebber Judine Krijgsman. De cashmere fairtrade shawl laat zich stoer en klassiek combineren. Leent zich bovendien als deken op lange winterse avonden bij de haard.

 lees meer

Winterse hoed van Maison Michel

Wo 8 okt 2014, Nicoline Wisse Smit
Winterse hoed van Maison Michel

Dol op hoeden. Al jaren. Misschien zelfs al decennia. Zodra de winter begint, tover ik het vilt naar voren. Hoofddeksels die me in beige en zwart toelachen. Sommigen op de kop getikt, anderen ware investeringen. Al drie jaar staat de hoed van Maison Michel op mijn lijstje. Grote kans dus dat deze het dit jaar dan toch echt wordt!

 lees meer

De sok en het pantykousje anno 2014

Di 30 sep 2014, Klientje
De sok en het pantykousje anno 2014

Niet te missen item winter 2014: de sok en het pantykousje. Zie jij het pantysokje nog steeds als een noodzakelijk kwaad, dan zit je er naast. De pantykous is hot en staat anno 2014 stevig en wel op het toneel. Pantysokje nog net even teveel van het goede? Volg dan het advies van New York Times Fashion: When in doubt, put a sock on it.

 lees meer

Laundry Industry is back on track

Di 23 sep 2014, Klientje
Laundry Industry is back on track

Ooit was ik groot fan. Het merk dat essentials flateert. Hoogwaardige materialen en een clean cut combineert. Eens hing mijn kast er vol mee. Maar het is zeker alweer 10 jaar geleden dat ik voor de laatste keer met 2 grote zakken de Laundry Industry winkel aan het Rokin verliet. Maar met de AW 2014/2015 collectie weet het Nederlandse merk me te raken. Back on track.

 lees meer

DVF Made for Glass

Do 18 sep 2014, Klientje
DVF Made for Glass

Wie zei dat Google Glass, de slimme bril van Google, lelijk is? Wie riep dat Google de samenwerking met designers moet opzoeken? Het is gelukt! DVF Made for Glass het resultaat. Eerlijk? Het ontwerp van Diane von Furstenberg laat zien dat ontwerpen een kunst is. I like!

 lees meer
© 2014 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap