Strikjes en stropdassen van Jupe

Vr 6 april 2012 12:22, Klientje
Strikjes en stropdassen van Jupe

Het komt niet vaak voor dat buitenlandse fashionista's een merk eerder spotten dan de locals. Maar toch lijkt dat het geval te zijn wat betreft Jupe by Jackie. Het label is met veel enthousiasme geadopteerd in Europa en ver daarbuiten. Het ligt op de planken bij fashion hotspots als L'Eclaireur in Parijs en Opening Ceremony in New York. Is de boy meets girl trend van winter 2011 echt jouw ding? Dan is de lady-tie die ontwerpster Jackie Villevoye ontwikkelde echt iets voor jou. Of zo'n kek strikje, een echte eyecatcher die een instant upgrade aan je outfit geeft.

Jackie houdt van vakmanschap en heeft een eigen atelier in India, waar de beste borduurders haar ontwerpen uitvoeren. De handgemaakte stropdassen en bow ties zijn er ook voor mannen.

Scroll naar beneden voor winkels die Jupe by Jackie verkopen.

Jupe_by_Jackie_bowtie1

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

KOPEN, HEBBEN, BELEVEN OF DOEN?Gerelateerde artikelen

Vilten hoed en faux fur bonnet

Vr 30 jan 2015, Nicoline Wisse Smit
Vilten hoed en faux fur bonnet

Ik dacht dat we de vilten hoed langzaam achter ons lieten. Maar het aantal hoeden tijdens de Fashion Week maakt duidelijk dat dit accessoire nog niet op haar terug weg is. De hoed is echter niet langer alleenheerser, ze krijgt geduchte concurrentie van de faux fur bonnet of nep bont hat.

 lees meer

Vriendschapsband met je hond

Za 10 jan 2015, Nicoline Wisse Smit
Vriendschapsband met je hond

+1: de FriendshipCollar. En dat terwijl ik eigenlijk niet van huisdieren getut ben. Onze teckels zijn te gek (lees: de leukste), maar het zijn wel honden. Als ik ze roep om bij mama te komen, is dat ook enkel hekelend bedoeld. Maar nu wil ik dus toch opeens een vriendschapsbandje met mijn trouwe vriendjes delen.

 lees meer

3x is scheepsrecht Givenchy tas

Wo 7 jan 2015, Klientje
3x is scheepsrecht Givenchy tas

Er zijn seizoenen dat geen enkele tas mij aanspreekt. Momenteel zijn er volop tassen om te hebben. Maar niet ieder huis heeft meerdere tassen in de collectie die je hebben wilt. Givenchy is meester als het aankomt op tassen. En de zomercollectie zorgt voor nog meer leather candy.

Mijn drie favoriete Givenchy bags van het moment? De Pandora Wristlet, de Mini Pandora in washed leather en de Large lees meer

Gelukzalige moment nieuwe Moleskine

Ma 5 jan 2015, Nicoline Wisse Smit
Gelukzalige moment nieuwe Moleskine

Ieder jaar kijk ik er al vanaf november naar uit. Vandaag is het zo ver. De eerste werkdag van het nieuwe jaar. En daar horen nieuwe notitieboekjes bij. Weinig origineel, maar ben al zeker 10 jaar op rij fan van Moleskine.

 lees meer

Fashion faux pas: pailletten met Kerst

Wo 24 dec 2014, Nicoline Wisse Smit
Fashion faux pas: pailletten met Kerst

Dont't get caught in this fashion don't. Glitter en glam is voor overdag, niet voor aan het kerstdiner. Toch is de meest gemaakte fashion faux pas met Kerst misschien wel de pailletten blunder.

 lees meer
© 2015 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap