Strikjes en stropdassen van Jupe

Vr 6 april 2012 12:22, Klientje
Strikjes en stropdassen van Jupe

Het komt niet vaak voor dat buitenlandse fashionista's een merk eerder spotten dan de locals. Maar toch lijkt dat het geval te zijn wat betreft Jupe by Jackie. Het label is met veel enthousiasme geadopteerd in Europa en ver daarbuiten. Het ligt op de planken bij fashion hotspots als L'Eclaireur in Parijs en Opening Ceremony in New York. Is de boy meets girl trend van winter 2011 echt jouw ding? Dan is de lady-tie die ontwerpster Jackie Villevoye ontwikkelde echt iets voor jou. Of zo'n kek strikje, een echte eyecatcher die een instant upgrade aan je outfit geeft.

Jackie houdt van vakmanschap en heeft een eigen atelier in India, waar de beste borduurders haar ontwerpen uitvoeren. De handgemaakte stropdassen en bow ties zijn er ook voor mannen.

Scroll naar beneden voor winkels die Jupe by Jackie verkopen.

Jupe_by_Jackie_bowtie1

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

KOPEN, HEBBEN, BELEVEN OF DOEN?Gerelateerde artikelen

Koningsdag ring Le Marais Deux & Koffie

Vr 24 apr 2015, Nicoline Wisse Smit
Koningsdag ring Le Marais Deux & Koffie

Le Marais Deux & Koffie is ondertussen geen nieuwe meer. Sterker nog, deze vestiging van Le Marais in het Jekerkwartier is ontdekt door elke studenten in Maastricht en ook onder menig local een favo hang-out. En dankzij Le Marais Deux & Koffie heb ik nu een Koningsdag ring. Lang leve de Koning.

 lees meer

What's it gonna be: Thierry Lasry of Tod's

Zo 19 apr 2015, Nicoline Wisse Smit
What's it gonna be: Thierry Lasry of Tod's

Koopt de één bij elke outfit wel een zonnebril en de ander hoogstens één keer in de 5 jaar, hou ik zelf één zonnebril per jaar aan. Nou ja, dat was... Dit jaar bleven de snoepjes in de etalage van Siefers Opticum naar mij lonken. Zonnebrillen van Balenciaga, Marni, Tom Ford en Thierry Lasry die me toefluisterden hoe geweldig ze wel niet zijn.

 lees meer

Mijn water top 3 zomer 2015

Vr 17 apr 2015, Nicoline Wisse Smit
Mijn water top 3 zomer 2015

Water is anno 2015 uitgegroeid tot accessoire. We nemen ons flesje overal mee naartoe. Als we er niet uit drinken, is het wel om een statement te maken of onze outfit net dat beetje extra te geven. Welk water sleep jij mee in jouw Birkin? Dit is mijn persoonlijke top 3.

 lees meer

Suitcase voor de niet winkelende man

Di 14 apr 2015, Klientje
Suitcase voor de niet winkelende man

Suitcase daagt het cliché uit dat mannen niet van winkelen houden. Het is het eerste, Belgische, online curated retail platform exclusief voor mannen. De website richt zich op die mannen die niet van winkelen houden. Het klinkt allemaal reuze chique, maar kort door de bocht is Suitcase niet meer dan een personal shopper.

 lees meer

Paul Smith's rainbow zwemshorts

Za 4 apr 2015, Klientje
Paul Smith's rainbow zwemshorts

Nu de Paul Smith hype na jaren minder hysterisch lijkt, begin ik het merk weer zo leuk te vinden als dat ik het ooit vond. De heren zwembroeken die ik bij de Bijenkorf spot een mooi voorbeeld. Nog steeds signature Paul Smith, maar minder wanna be dan de afgelopen jaren. En dat maakt de zwembroeken van Paul Smith een gedegen concurrent van de Sundek shorts, al is het maar om zo heel af en toe af lees meer

© 2015 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap