Strikjes en stropdassen van Jupe

Vr 6 april 2012 12:22, Klientje
Strikjes en stropdassen van Jupe

Het komt niet vaak voor dat buitenlandse fashionista's een merk eerder spotten dan de locals. Maar toch lijkt dat het geval te zijn wat betreft Jupe by Jackie. Het label is met veel enthousiasme geadopteerd in Europa en ver daarbuiten. Het ligt op de planken bij fashion hotspots als L'Eclaireur in Parijs en Opening Ceremony in New York. Is de boy meets girl trend van winter 2011 echt jouw ding? Dan is de lady-tie die ontwerpster Jackie Villevoye ontwikkelde echt iets voor jou. Of zo'n kek strikje, een echte eyecatcher die een instant upgrade aan je outfit geeft.

Jackie houdt van vakmanschap en heeft een eigen atelier in India, waar de beste borduurders haar ontwerpen uitvoeren. De handgemaakte stropdassen en bow ties zijn er ook voor mannen.

Scroll naar beneden voor winkels die Jupe by Jackie verkopen.

Jupe_by_Jackie_bowtie1

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

KOPEN, HEBBEN, BELEVEN OF DOEN?Gerelateerde artikelen

Grazia X Maastricht by LovestoHave.com

Do 27 aug 2015, Nicoline Wisse Smit
Grazia X Maastricht by LovestoHave.com

Heb jij de Grazia al? Go get it! Want hoe leuk, hoe leuk, in de Grazia vind je mijn 10 favoriete shoppingadresjes in Maastricht. Die winkels waar ik zelf shop en mijn besties mee naartoe neem wanneer in Maastricht. Welke winkels dat zijn? Go check it out!

 lees meer

De Weldaad in de Reestraat maakt blij

Za 8 aug 2015, Nicoline Wisse Smit
De Weldaad in de Reestraat maakt blij

Hoewel ik in het weekend De Negen Straatjes zoveel mogelijk mijd, is er één winkel die steeds weer een glimlach op mijn gezicht tovert. Zelfs in het weekend wanneer het er krioelt van de mensen! Dat is Weldaad in de Reestraat (hoek Keizersgracht). Ik vind de naam zo heerlijk klinken. De verwondering die de winkel op de gezichten van passanten laat lezen, maakt me blij. Een vrolijke ontdekwinkel met heerlijk lees meer...

Burberry Bucket Bag de IT-bag 2015?

Vr 26 jun 2015, Nicoline Wisse Smit
Burberry Bucket Bag de IT-bag 2015?

Het zou 'm zomaar kunnen zijn. De Burberry Bucket Bag dé IT-bag 2015. Niet van de catwalk af te slaan. Hand in hand met Naomi Campbell gespot. Op 12 juni lanceerde Burberry 12 Bucket Bags in flagshipstores wereldwijd. Vanaf 1 juli is your new BFF ook te koop in de Burberry winkel in Amsterdam.

 lees meer

Ordinary Saturday met IMYF sjaal

Za 20 jun 2015, Nicoline Wisse Smit
Ordinary Saturday met IMYF sjaal

Zo'n zater zaterdag. Op vrijdag niet laat naar bed. Op zaterdag niet al te vroeg eruit. Rommelen in en om het huis. Boodschappen. Even de stad in. Dat alles met mijn nieuwe sjaal (of shawl) van IMYF (ofwel I'll Make You Famous).

 lees meer

Ibiza-like zonnebril koordje

Za 6 jun 2015, Klientje
Ibiza-like zonnebril koordje

Te leuk. De fleurige zonnebrilkoordjes Ibiza-style. Een functioneel, trendy accessoire it is. Need I say more? Deze wil je bij je zonnebril.

 lees meer
© 2015 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap