Sjaal van Mucho Gusto

Wo 19 mei 2010 16:08, Nicoline Wisse Smit
Sjaal van Mucho Gusto

Ik spotte 'm al twee weken geleden blij om een nek. Een echte loves to have. Een sjaal uit duizenden. Decenniumfavoriet. Gisteren gebeurde het. Niet ik vond 'm (zoals Nicoline Vindt doet vermoeden), maar ik kreeg 'm. Totaal verrast. Een Mucho Gusto sjaal. Die ene weet je wel, die decenniumklassieker!

Leuke is dat de vriendin van wie ik de sjaal kreeg, niets wist van mijn liefdesaffaire met de sjaal. Een super verrassing dus. Daar hou ik van. Een cadeau krijgen, maar zeker ook geven, op onverwachte momenten. Out of the blue iemand verrassen. Blij maken, omdat het zo leuk is!

De Mucho Gusto sjaal is gemaakt uit meerdere sjalen en heeft zo'n heerlijk ouderwets lampenkaprandje met ruches. Alsof je een item uit de woonkamer van je overgrootmoeder om je nek hebt hangen, maar dan hip. De sjaal is mooi gemaakt, van nu en oogt door het gebruik van zijde chique. Een absolute love. Om te krijgen, te geven, te hebben en te koesteren. Je vindt de sjaals van Mucho Gusto bij La Neùvieme in Maastricht.

foto-21

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

KOPEN, HEBBEN, BELEVEN OF DOEN?


Gerelateerde artikelen

Een Nicoline tas van Milan Palma

Di 29 sep 2015, Nicoline Wisse Smit
Een Nicoline tas van Milan Palma

Ik noemde Milan Palma onlangs in de Grazia de mooiste tassenmaker van de wereld. Sindsdien vraag ik me af waarom ik dan eigenlijk niet zo'n tas heb. En die gedachte gaat niet meer uit mijn hoofd. Het is tijd voor my very own Nicoline tas van Milan Palma.

 lees meer

Miriam's bad hair day: Grab a hat!

Do 24 sep 2015, Miriam Hensgens
Miriam's bad hair day: Grab a hat!

Hoeden en herfst zijn een perfect duo. Wind, regen en zon zijn immers de ingrediënten voor een bad hair day. Een paraplu klappert in het najaar alle kanten op. Dus grab a hat en trotseer de herfst. Zo voorkom of verdoezel je een bad hair day.

 lees meer

Grazia X Maastricht by LovestoHave.com

Do 27 aug 2015, Nicoline Wisse Smit
Grazia X Maastricht by LovestoHave.com

Heb jij de Grazia al? Go get it! Want hoe leuk, hoe leuk, in de Grazia vind je mijn 10 favoriete shoppingadresjes in Maastricht. Die winkels waar ik zelf shop en mijn besties mee naartoe neem wanneer in Maastricht. Welke winkels dat zijn? Go check it out!

 lees meer

De Weldaad in de Reestraat maakt blij

Za 8 aug 2015, Nicoline Wisse Smit
De Weldaad in de Reestraat maakt blij

Hoewel ik in het weekend De Negen Straatjes zoveel mogelijk mijd, is er één winkel die steeds weer een glimlach op mijn gezicht tovert. Zelfs in het weekend wanneer het er krioelt van de mensen! Dat is Weldaad in de Reestraat (hoek Keizersgracht). Ik vind de naam zo heerlijk klinken. De verwondering die de winkel op de gezichten van passanten laat lezen, maakt me blij. Een vrolijke ontdekwinkel met heerlijk lees meer...

Burberry Bucket Bag de IT-bag 2015?

Vr 26 jun 2015, Nicoline Wisse Smit
Burberry Bucket Bag de IT-bag 2015?

Het zou 'm zomaar kunnen zijn. De Burberry Bucket Bag dé IT-bag 2015. Niet van de catwalk af te slaan. Hand in hand met Naomi Campbell gespot. Op 12 juni lanceerde Burberry 12 Bucket Bags in flagshipstores wereldwijd. Vanaf 1 juli is your new BFF ook te koop in de Burberry winkel in Amsterdam.

 lees meer
© 2015 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap