Sjaal van Mucho Gusto

Wo 19 mei 2010 16:08, Nicoline Wisse Smit
Sjaal van Mucho Gusto

Ik spotte 'm al twee weken geleden blij om een nek. Een echte loves to have. Een sjaal uit duizenden. Decenniumfavoriet. Gisteren gebeurde het. Niet ik vond 'm (zoals Nicoline Vindt doet vermoeden), maar ik kreeg 'm. Totaal verrast. Een Mucho Gusto sjaal. Die ene weet je wel, die decenniumklassieker!

Leuke is dat de vriendin van wie ik de sjaal kreeg, niets wist van mijn liefdesaffaire met de sjaal. Een super verrassing dus. Daar hou ik van. Een cadeau krijgen, maar zeker ook geven, op onverwachte momenten. Out of the blue iemand verrassen. Blij maken, omdat het zo leuk is!

De Mucho Gusto sjaal is gemaakt uit meerdere sjalen en heeft zo'n heerlijk ouderwets lampenkaprandje met ruches. Alsof je een item uit de woonkamer van je overgrootmoeder om je nek hebt hangen, maar dan hip. De sjaal is mooi gemaakt, van nu en oogt door het gebruik van zijde chique. Een absolute love. Om te krijgen, te geven, te hebben en te koesteren. Je vindt de sjaals van Mucho Gusto bij La Neùvieme in Maastricht.

foto-21

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

KOPEN, HEBBEN, BELEVEN OF DOEN?


Gerelateerde artikelen

Dresscode tuxedo-look

Ma 18 aug 2014, Klientje
Dresscode tuxedo-look

Vraagt black tie om een smoking, mag jouw smoking deze winter ook zonder invite voor een feestje uit de kast. De blazer lijkt terug van weg en dan het liefst met een glam element à la de tuxedo. Geen zin in een jasje, genoeg accessoires om jouw outfit de black tie look te geven.

Net als het smokingjasje gooit de witte blouse deze winter hoge ogen. Niet verwonderlijk, want het witte shirt is nu lees meer...

De populariteit van de Wayfarer

Do 14 aug 2014, Nicoline Wisse Smit
De populariteit van de Wayfarer

Ik herinner me dat ik opeens overal zwangere vrouwen zag, toen ik zelf met ronde buik rondliep. Met mijn Ray-Ban Wayfarer lijkt het net zo. Sinds ik mijn pair of classic sunglasses heb, spot ik ze overal.

 lees meer

Tom Ford Women bij PL-Line

Wo 6 aug 2014, Klientje
Tom Ford Women bij PL-Line

En dan krijg je bijna zin in de winter. Kunnen niet wachten tot de AW 2014/2015 collectie van de meester binnen is bij PL-Line. So happy to be a woman, dank Tom Ford.

 lees meer

Stranddoeken van IMYF

Vr 25 jul 2014, Klientje
Stranddoeken van IMYF

Oops, ik ben kennelijk niet de enige die dol is op de stranddoeken van I'll Make You Famous (IMYF). De shawls zijn multifunctioneel als sarong, handdoek, cabrioshawl of om je schouders te bedekken. Blijft de vraag waar mijn oranje exemplaar is gebleven?!

 lees meer

Buy rice back bag voor het goede doel

Di 15 jul 2014, Nicoline Wisse Smit
Buy rice back bag voor het goede doel

Dol op producten met een verhaal. De Buy rice back shopper is er zeker zo eentje. De tas is gemaakt van rijstzakken uit India. De opbrengst van de tas komt ten goede aan My name is Kumar.

 lees meer
© 2014 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap