Sjaal van Mucho Gusto

Wo 19 mei 2010 16:08, Nicoline Wisse Smit
Sjaal van Mucho Gusto

Ik spotte 'm al twee weken geleden blij om een nek. Een echte loves to have. Een sjaal uit duizenden. Decenniumfavoriet. Gisteren gebeurde het. Niet ik vond 'm (zoals Nicoline Vindt doet vermoeden), maar ik kreeg 'm. Totaal verrast. Een Mucho Gusto sjaal. Die ene weet je wel, die decenniumklassieker!

Leuke is dat de vriendin van wie ik de sjaal kreeg, niets wist van mijn liefdesaffaire met de sjaal. Een super verrassing dus. Daar hou ik van. Een cadeau krijgen, maar zeker ook geven, op onverwachte momenten. Out of the blue iemand verrassen. Blij maken, omdat het zo leuk is!

De Mucho Gusto sjaal is gemaakt uit meerdere sjalen en heeft zo'n heerlijk ouderwets lampenkaprandje met ruches. Alsof je een item uit de woonkamer van je overgrootmoeder om je nek hebt hangen, maar dan hip. De sjaal is mooi gemaakt, van nu en oogt door het gebruik van zijde chique. Een absolute love. Om te krijgen, te geven, te hebben en te koesteren. Je vindt de sjaals van Mucho Gusto bij La Neùvieme in Maastricht.

foto-21

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

KOPEN, HEBBEN, BELEVEN OF DOEN?


Gerelateerde artikelen

Vriendschapsband met je hond

Za 10 jan 2015, Nicoline Wisse Smit
Vriendschapsband met je hond

+1: de FriendshipCollar. En dat terwijl ik eigenlijk niet van huisdieren getut ben. Onze teckels zijn te gek (lees: de leukste), maar het zijn wel honden. Als ik ze roep om bij mama te komen, is dat ook enkel hekelend bedoeld. Maar nu wil ik dus toch opeens een vriendschapsbandje met mijn trouwe vriendjes delen.

 lees meer

3x is scheepsrecht Givenchy tas

Wo 7 jan 2015, Klientje
3x is scheepsrecht Givenchy tas

Er zijn seizoenen dat geen enkele tas mij aanspreekt. Momenteel zijn er volop tassen om te hebben. Maar niet ieder huis heeft meerdere tassen in de collectie die je hebben wilt. Givenchy is meester als het aankomt op tassen. En de zomercollectie zorgt voor nog meer leather candy.

Mijn drie favoriete Givenchy bags van het moment? De Pandora Wristlet, de Mini Pandora in washed leather en de Large lees meer

Gelukzalige moment nieuwe Moleskine

Ma 5 jan 2015, Nicoline Wisse Smit
Gelukzalige moment nieuwe Moleskine

Ieder jaar kijk ik er al vanaf november naar uit. Vandaag is het zo ver. De eerste werkdag van het nieuwe jaar. En daar horen nieuwe notitieboekjes bij. Weinig origineel, maar ben al zeker 10 jaar op rij fan van Moleskine.

 lees meer

Fashion faux pas: pailletten met Kerst

Wo 24 dec 2014, Nicoline Wisse Smit
Fashion faux pas: pailletten met Kerst

Dont't get caught in this fashion don't. Glitter en glam is voor overdag, niet voor aan het kerstdiner. Toch is de meest gemaakte fashion faux pas met Kerst misschien wel de pailletten blunder.

 lees meer

Stylish Bamboo Gucci rugzak

Do 11 dec 2014, Nicoline Wisse Smit
Stylish Bamboo Gucci rugzak

De bamboo revival van Gucci. Sinds 2013 duiken de bamboe-tassen van Gucci weer op. De wedergeboorte lijkt een retro tijdperk in te luiden. De schoenen met bitjes staan weer op het toneel en de bamboe-tassen lijken we nog lang niet moe. Zelf in de ban van de roomwitte rugzak van Gucci uit de bamboe-collectie.

 lees meer
© 2015 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap