Sjaal van Mucho Gusto

Wo 19 mei 2010 16:08, Nicoline Wisse Smit
Sjaal van Mucho Gusto

Ik spotte 'm al twee weken geleden blij om een nek. Een echte loves to have. Een sjaal uit duizenden. Decenniumfavoriet. Gisteren gebeurde het. Niet ik vond 'm (zoals Nicoline Vindt doet vermoeden), maar ik kreeg 'm. Totaal verrast. Een Mucho Gusto sjaal. Die ene weet je wel, die decenniumklassieker!

Leuke is dat de vriendin van wie ik de sjaal kreeg, niets wist van mijn liefdesaffaire met de sjaal. Een super verrassing dus. Daar hou ik van. Een cadeau krijgen, maar zeker ook geven, op onverwachte momenten. Out of the blue iemand verrassen. Blij maken, omdat het zo leuk is!

De Mucho Gusto sjaal is gemaakt uit meerdere sjalen en heeft zo'n heerlijk ouderwets lampenkaprandje met ruches. Alsof je een item uit de woonkamer van je overgrootmoeder om je nek hebt hangen, maar dan hip. De sjaal is mooi gemaakt, van nu en oogt door het gebruik van zijde chique. Een absolute love. Om te krijgen, te geven, te hebben en te koesteren. Je vindt de sjaals van Mucho Gusto bij La Neùvieme in Maastricht.

foto-21

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

KOPEN, HEBBEN, BELEVEN OF DOEN?


Gerelateerde artikelen

Koningsdag ring Le Marais Deux & Koffie

Vr 24 apr 2015, Nicoline Wisse Smit
Koningsdag ring Le Marais Deux & Koffie

Le Marais Deux & Koffie is ondertussen geen nieuwe meer. Sterker nog, deze vestiging van Le Marais in het Jekerkwartier is ontdekt door elke studenten in Maastricht en ook onder menig local een favo hang-out. En dankzij Le Marais Deux & Koffie heb ik nu een Koningsdag ring. Lang leve de Koning.

 lees meer

What's it gonna be: Thierry Lasry of Tod's

Zo 19 apr 2015, Nicoline Wisse Smit
What's it gonna be: Thierry Lasry of Tod's

Koopt de één bij elke outfit wel een zonnebril en de ander hoogstens één keer in de 5 jaar, hou ik zelf één zonnebril per jaar aan. Nou ja, dat was... Dit jaar bleven de snoepjes in de etalage van Siefers Opticum naar mij lonken. Zonnebrillen van Balenciaga, Marni, Tom Ford en Thierry Lasry die me toefluisterden hoe geweldig ze wel niet zijn.

 lees meer

Mijn water top 3 zomer 2015

Vr 17 apr 2015, Nicoline Wisse Smit
Mijn water top 3 zomer 2015

Water is anno 2015 uitgegroeid tot accessoire. We nemen ons flesje overal mee naartoe. Als we er niet uit drinken, is het wel om een statement te maken of onze outfit net dat beetje extra te geven. Welk water sleep jij mee in jouw Birkin? Dit is mijn persoonlijke top 3.

 lees meer

Illicit Metal pimpt Birkin bag

Za 28 mrt 2015, Nicoline Wisse Smit
Illicit Metal pimpt Birkin bag

Een tijdje geleden vertelde de in Londen woonachtige, hot chick Fabienne over haar sieradenlijn. Fabienne is een soort rock kipje en doet haar eigen ding. Eigenlijk is ze onsterfelijk hip. Toen ze me haar sieraden liet zien, was mijn reactie 'wow'. De tweede gedachte: 'Misschien is Illicit Metal meer iets voor mijn dochter.' Is de webshop van Illicit Metal net online, spotte ik meteen al mijn lees meer...

With or without belt, riem of ceintuur

Do 26 mrt 2015, Miriam Hensgens
With or without belt, riem of ceintuur

Of je het nu belt, riem ceintuur noemt, dit gevoel heb ik nu altijd. Heb ik zin in mijn Zara jas zonder knopen, is het hier toch nog net te koud voor. Dus maar mijn riem van Prada erop, maar daardoor lijk ik zo klein en ingepakt. Dus mijn boots met sleehak van Prada erbij. Mijn laarzen compenseren dit fashion probleempje wel weer, pfew.

 lees meer
© 2015 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap