Sjaal van Mucho Gusto

Wo 19 mei 2010 16:08, Nicoline Wisse Smit
Sjaal van Mucho Gusto

Ik spotte 'm al twee weken geleden blij om een nek. Een echte loves to have. Een sjaal uit duizenden. Decenniumfavoriet. Gisteren gebeurde het. Niet ik vond 'm (zoals Nicoline Vindt doet vermoeden), maar ik kreeg 'm. Totaal verrast. Een Mucho Gusto sjaal. Die ene weet je wel, die decenniumklassieker!

Leuke is dat de vriendin van wie ik de sjaal kreeg, niets wist van mijn liefdesaffaire met de sjaal. Een super verrassing dus. Daar hou ik van. Een cadeau krijgen, maar zeker ook geven, op onverwachte momenten. Out of the blue iemand verrassen. Blij maken, omdat het zo leuk is!

De Mucho Gusto sjaal is gemaakt uit meerdere sjalen en heeft zo'n heerlijk ouderwets lampenkaprandje met ruches. Alsof je een item uit de woonkamer van je overgrootmoeder om je nek hebt hangen, maar dan hip. De sjaal is mooi gemaakt, van nu en oogt door het gebruik van zijde chique. Een absolute love. Om te krijgen, te geven, te hebben en te koesteren. Je vindt de sjaals van Mucho Gusto bij La Neùvieme in Maastricht.

foto-21

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

KOPEN, HEBBEN, BELEVEN OF DOEN?


Gerelateerde artikelen

Stranddoeken van IMYF

Vr 25 jul 2014, Klientje
Stranddoeken van IMYF

Oops, ik ben kennelijk niet de enige die dol is op de stranddoeken van I'll Make You Famous (IMYF). De shawls zijn multifunctioneel als sarong, handdoek, cabrioshawl of om je schouders te bedekken. Blijft de vraag waar mijn oranje exemplaar is gebleven?!

 lees meer

Buy rice back bag voor het goede doel

Di 15 jul 2014, Nicoline Wisse Smit
Buy rice back bag voor het goede doel

Dol op producten met een verhaal. De Buy rice back shopper is er zeker zo eentje. De tas is gemaakt van rijstzakken uit India. De opbrengst van de tas komt ten goede aan My name is Kumar.

 lees meer

Fendi x Beats by Dr. Dre koptelefoon

Wo 25 jun 2014, Klientje
Fendi x Beats by Dr. Dre koptelefoon

De hype rondom Beats by Dre is al geruime tijd overgewaaid. Met designersamenwerkingen probeert het label steeds een nieuwe impuls te geven. Na Alexander Wang is de beurt dit keer aan Fendi.

 lees meer

Vintage look met zonnebril van Chloé

Do 19 jun 2014, Klientje
Vintage look met zonnebril van Chloé

Naast Lou Doillon en Julia Stegner schittert Carlina in de SS 2014 campagne van Chloé. Een zonnebril met een behoorlijke hippie-vibe.

 lees meer

In love met de shawls van IMYF

Wo 4 jun 2014, Nicoline Wisse Smit
In love met de shawls van IMYF

Noem het een shawl of schrijf sjaal, het maakt me niet zoveel uit. Doe gewoon waar je zin in hebt, want dat is waar het Nederlandse merk I'll Make You Famous in gelooft. In mensen met een eigen stijl en die de toon zetten. Trendsetters die hun eigen moment of fame bepalen. En ik doe mee. Mijn shawl van IMYF a loves to have!

 lees meer
© 2014 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap