Sjaal van Mucho Gusto

Wo 19 mei 2010 16:08, Nicoline Wisse Smit
Sjaal van Mucho Gusto

Ik spotte 'm al twee weken geleden blij om een nek. Een echte loves to have. Een sjaal uit duizenden. Decenniumfavoriet. Gisteren gebeurde het. Niet ik vond 'm (zoals Nicoline Vindt doet vermoeden), maar ik kreeg 'm. Totaal verrast. Een Mucho Gusto sjaal. Die ene weet je wel, die decenniumklassieker!

Leuke is dat de vriendin van wie ik de sjaal kreeg, niets wist van mijn liefdesaffaire met de sjaal. Een super verrassing dus. Daar hou ik van. Een cadeau krijgen, maar zeker ook geven, op onverwachte momenten. Out of the blue iemand verrassen. Blij maken, omdat het zo leuk is!

De Mucho Gusto sjaal is gemaakt uit meerdere sjalen en heeft zo'n heerlijk ouderwets lampenkaprandje met ruches. Alsof je een item uit de woonkamer van je overgrootmoeder om je nek hebt hangen, maar dan hip. De sjaal is mooi gemaakt, van nu en oogt door het gebruik van zijde chique. Een absolute love. Om te krijgen, te geven, te hebben en te koesteren. Je vindt de sjaals van Mucho Gusto bij La Neùvieme in Maastricht.

foto-21

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

KOPEN, HEBBEN, BELEVEN OF DOEN?


Gerelateerde artikelen

Klassieker: Madewell tote bag in tan

Di 3 mrt 2015, Nicoline Wisse Smit
Klassieker: Madewell tote bag in tan

Musthave vind ik zo'n wannabe woord. Maar toch komt er af en toe zo'n item voorbij. Een item dat je wilt hebben. Niet omdat je een wannabe bent, maar omdat je van klassiekers houdt. De tan tote bag van Madewell is zo'n tas. Een absolute loves to have.

 lees meer

Affordable designertassen MZ Wallace

Vr 20 feb 2015, Nicoline Wisse Smit
Affordable designertassen MZ Wallace

Voor al mijn vriendinnetjes die ondertussen net zo verslaafd aan de tassen van MZ Wallace zijn als dat ik ben. Het Amerikaanse tassenmerk waarvoor de Aziaten in de rij staan (en wij dus ondertussen ook). De designertassen van MZ Wallace zijn deze zomer wederom sportief en met veel nylon, maar ook zakelijk te combineren.

 lees meer

Family Affair: blije sokken van PiP Studio

Ma 9 feb 2015, Nicoline Wisse Smit
Family Affair: blije sokken van PiP Studio

Hoewel er een voet of wat op de foto's ontbreekt, wil ik de te leuke moeder-dochter foto's van Charlotte met dochter Kirsten toch delen. Een blij, huiselijk tafereel met sokken van PiP Studio. Een dochter die haar moeder influistert dat die over-the-knee laarzen echt niet meer kunnen...

 lees meer

Your loves to have: faux fur bontmuts

Zo 1 feb 2015, Nicoline Wisse Smit
Your loves to have: faux fur bontmuts

Ik zei het toch: de faux fur bontmuts it is! Had ik vrijdag nog niet goed en wel een berichtje van mezelf gepost met vilten hoed en over faux fur bontmutsen, kwam ik de volgende alweer tegen. Op het verwarmde terras bij de Comedie op het Onze Lieve Vrouweplein in Maastricht zat een vriendinnetje met haar bontmuts in stijl op mij te wachten. En ook tijdens de Fashion Week in Copenhagen is de faux lees meer

Vilten hoed en faux fur bonnet

Vr 30 jan 2015, Nicoline Wisse Smit
Vilten hoed en faux fur bonnet

Ik dacht dat we de vilten hoed langzaam achter ons lieten. Maar het aantal hoeden tijdens de Fashion Week maakt duidelijk dat dit accessoire nog niet op haar terug weg is. De hoed is echter niet langer alleenheerser, ze krijgt geduchte concurrentie van de faux fur bonnet of nep bont hat.

 lees meer
© 2015 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap