Sjaal van Mucho Gusto

Wo 19 mei 2010 16:08, Nicoline Wisse Smit
Sjaal van Mucho Gusto

Ik spotte 'm al twee weken geleden blij om een nek. Een echte loves to have. Een sjaal uit duizenden. Decenniumfavoriet. Gisteren gebeurde het. Niet ik vond 'm (zoals Nicoline Vindt doet vermoeden), maar ik kreeg 'm. Totaal verrast. Een Mucho Gusto sjaal. Die ene weet je wel, die decenniumklassieker!

Leuke is dat de vriendin van wie ik de sjaal kreeg, niets wist van mijn liefdesaffaire met de sjaal. Een super verrassing dus. Daar hou ik van. Een cadeau krijgen, maar zeker ook geven, op onverwachte momenten. Out of the blue iemand verrassen. Blij maken, omdat het zo leuk is!

De Mucho Gusto sjaal is gemaakt uit meerdere sjalen en heeft zo'n heerlijk ouderwets lampenkaprandje met ruches. Alsof je een item uit de woonkamer van je overgrootmoeder om je nek hebt hangen, maar dan hip. De sjaal is mooi gemaakt, van nu en oogt door het gebruik van zijde chique. Een absolute love. Om te krijgen, te geven, te hebben en te koesteren. Je vindt de sjaals van Mucho Gusto bij La Neùvieme in Maastricht.

foto-21

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

KOPEN, HEBBEN, BELEVEN OF DOEN?


Gerelateerde artikelen

With or without belt, riem of ceintuur

Do 26 mrt 2015, Miriam Hensgens
With or without belt, riem of ceintuur

Of je het nu belt, riem ceintuur noemt, dit gevoel heb ik nu altijd. Heb ik zin in mijn Zara jas zonder knopen, is het hier toch nog net te koud voor. Dus maar mijn riem van Prada erop, maar daardoor lijk ik zo klein en ingepakt. Dus mijn boots met sleehak van Prada erbij. Mijn laarzen compenseren dit fashion probleempje wel weer, pfew.

 lees meer

Zakken dichtgenaaid of openmaken?

Wo 25 mrt 2015, Klientje
Zakken dichtgenaaid of openmaken?

Buitenzakken van jasjes zitten veelal met een paar steken dicht. En meestal laat ik mijn zakken ook dicht. Kledingstukken blijven daardoor beter in vorm en het voorkomt dat zakken gaan gapen. En toch, je hebt van die zakken die bedoeld zijn als zak. Wanneer laat je een zak dicht en wanneer wil je een zak liever los tornen? Mijn ideeën over zakkenland.

 lees meer

Tijd voor een fashion offensief?

Wo 18 mrt 2015, Klientje
Tijd voor een fashion offensief?

Gaan we nog lekker? Mijn oog valt op een zonnebril van over de 900 euro. Ondertussen kost een beetje designertas al snel 2.000 euro. Is de fashion industrie nog wel helemaal bij? Staan de prijzen nog wel in verhouding met wat we kopen? Is het tijd om de fashion industrie wakker te schudden? Zullen we campagne voeren?

 lees meer

XL Thais Clutch van Nina Ricci

Ma 16 mrt 2015, Klientje
XL Thais Clutch van Nina Ricci

Heeft iets weg van de favoriete tas van Nicoline. De Thais clutch van Nina Ricci getuigt net als de XXXL it-clutch van Viktor & Rolf van lef. Love it! Een tas die zowel met hengsel als zonder gedragen kan worden.

 lees meer

By-Bar SOS Kinderdorpen armbandje

Wo 11 mrt 2015, Klientje
By-Bar SOS Kinderdorpen armbandje

Het Nederlandse By-Bar heeft een speciaal armbandje gemaakt om SOS Kinderdorpen te steunen. De twee gouden ringen staan symbool voor verbinding en oneindige liefde.

 lees meer
© 2015 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap