Sjaal van Mucho Gusto

Wo 19 mei 2010 16:08, Nicoline Wisse Smit
Sjaal van Mucho Gusto

Ik spotte 'm al twee weken geleden blij om een nek. Een echte loves to have. Een sjaal uit duizenden. Decenniumfavoriet. Gisteren gebeurde het. Niet ik vond 'm (zoals Nicoline Vindt doet vermoeden), maar ik kreeg 'm. Totaal verrast. Een Mucho Gusto sjaal. Die ene weet je wel, die decenniumklassieker!

Leuke is dat de vriendin van wie ik de sjaal kreeg, niets wist van mijn liefdesaffaire met de sjaal. Een super verrassing dus. Daar hou ik van. Een cadeau krijgen, maar zeker ook geven, op onverwachte momenten. Out of the blue iemand verrassen. Blij maken, omdat het zo leuk is!

De Mucho Gusto sjaal is gemaakt uit meerdere sjalen en heeft zo'n heerlijk ouderwets lampenkaprandje met ruches. Alsof je een item uit de woonkamer van je overgrootmoeder om je nek hebt hangen, maar dan hip. De sjaal is mooi gemaakt, van nu en oogt door het gebruik van zijde chique. Een absolute love. Om te krijgen, te geven, te hebben en te koesteren. Je vindt de sjaals van Mucho Gusto bij La Neùvieme in Maastricht.

foto-21

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

KOPEN, HEBBEN, BELEVEN OF DOEN?


Gerelateerde artikelen

Luxury leather van Madame SuperTrash

Ma 15 sep 2014, Klientje
Luxury leather van Madame SuperTrash

Het lingeriemerk Madame SuperTrash lanceert Limited Edition luxury leather AW14 collectie. Een collectie die rijke leertexturen, vrouwelijke silhouetten en luxe bloemenprint van de Madame collectie samenbrengt.

 lees meer

Signature Duffle bag van Saint Laurent

Zo 14 sep 2014, Klientje
Signature Duffle bag van Saint Laurent

Als dan toch een nieuwe tas dit jaar, kies ik de signature bag van Saint Laurent. Is de baby Duffle schattig, verkies ik de real stuff. De Classic Duffle 6 van Saint Laurent it is. En nee, niet omdat ik Leontien Borsato ermee spotte bij PL-Line. Wel omdat ik me dankzij haar realiseer dat de Duffle het in zich heeft om mijn beste maatje te worden.

 lees meer

Een Chanel voor onder de 1.000 euro

Wo 10 sep 2014, Klientje
Een Chanel voor onder de 1.000 euro

Sinds kort groot fan van Designer Vintage. Mijn vriendinnen worden gek van mijn enthousiasme en aanmoedigingen om jassen, ensembles, handtassen en accessoires op deze vintage website te verhandelen. Maar ik vind het een geniaal systeem om je kast eindelijk eens grondig op te ruimen. En hoe fijn om er nog geld aan over te houden ook. Om zo je kast weer aan te vullen. En wist je dat je op Designer Vintage lees meer...

Ralph Lauren lanceert Polo voor women

Ma 8 sep 2014, Klientje
Ralph Lauren lanceert Polo voor women

Wereldwijd wordt er gespeculeerd over de catwalk show van Ralph Lauren tijdens de New York Fashion Week. Tijdens de show presenteert 'the men who dresses America' zijn eerste Polo-lijn voor vrouwen. De kenners verwachten dat Polo Ralph Lauren van grote invloed is op high-end streetfashion wereldwijd.

In tegenstelling tot de reguliere Ralph Lauren collectie zijn de stuks veel betaalbaarder. Met de lancering lees meer...

De spitse punt van Prada is hot

Di 2 sep 2014, Klientje
De spitse punt van Prada is hot

De point toe van Prada is een klassieker. De ballerina met spitse punt is voor mij onafscheidelijk met het Italiaanse modehuis verbonden. De puntschoen lijkt momenteel in de collectie van vrijwel iedere designer voor te komen. Is dit dan de musthave van deze winter?

 lees meer
© 2014 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap