Sjaal van Mucho Gusto

Wo 19 mei 2010 16:08, Nicoline Wisse Smit
Sjaal van Mucho Gusto

Ik spotte 'm al twee weken geleden blij om een nek. Een echte loves to have. Een sjaal uit duizenden. Decenniumfavoriet. Gisteren gebeurde het. Niet ik vond 'm (zoals Nicoline Vindt doet vermoeden), maar ik kreeg 'm. Totaal verrast. Een Mucho Gusto sjaal. Die ene weet je wel, die decenniumklassieker!

Leuke is dat de vriendin van wie ik de sjaal kreeg, niets wist van mijn liefdesaffaire met de sjaal. Een super verrassing dus. Daar hou ik van. Een cadeau krijgen, maar zeker ook geven, op onverwachte momenten. Out of the blue iemand verrassen. Blij maken, omdat het zo leuk is!

De Mucho Gusto sjaal is gemaakt uit meerdere sjalen en heeft zo'n heerlijk ouderwets lampenkaprandje met ruches. Alsof je een item uit de woonkamer van je overgrootmoeder om je nek hebt hangen, maar dan hip. De sjaal is mooi gemaakt, van nu en oogt door het gebruik van zijde chique. Een absolute love. Om te krijgen, te geven, te hebben en te koesteren. Je vindt de sjaals van Mucho Gusto bij La Neùvieme in Maastricht.

foto-21

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

KOPEN, HEBBEN, BELEVEN OF DOEN?


Gerelateerde artikelen

Marc by Marc Jacobs iPhone case

Di 8 apr 2014, Klientje
Marc by Marc Jacobs iPhone case

Soms wil je gewoon even snel je make-up checken. Controleren of je niet rondloopt als een pandabeer omdat je mascara is uitgelopen. Kijken of er echt geen lipstick op je tanden zit. Heb je niet die fijne Rouge G lippenstift van Guerlain met ingebouwd spiegeltje en ben je het zat om per ongeluk vreemde selfies te maken omdat je via de camera van je telefoon kijkt? Dan is er de Compact Mirror iPhone lees meer

Minimalistische ringen van Trine Tuxen

Zo 6 apr 2014, Klientje
Minimalistische ringen van Trine Tuxen

Trine Tuxen maakt sieraden voor de shows van labels als Anne Sofie Madsen, Astrid Andersen en Stine Goya. Maar uiteraard heeft de ontwerpster ook een eigen label. Pure en minimalistische sieraden is waar Trine voor staat. Op en top Scandinavisch dus.

 lees meer

City Polo Maastricht met Piers Atkinson

Di 18 mrt 2014, Nicoline Wisse Smit
City Polo Maastricht met Piers Atkinson

We schreven er vorig jaar al over: City Polo Maastricht. Komend weekend vindt de tweede editie van dit unieke evenement plaats. Van vrijdag tot en met zondag zorgen polospelers voor een geweldige sfeer op het Vrijthof. Het moment om zonder gêne je Piers Atkinson baseball cap met een unicorn à la My Little Pony te showen of toch liever die haarband met mega kersen.

 lees meer

Guilty! Ik ben aan de rugzak

Do 13 mrt 2014, Nicoline Wisse Smit
Guilty! Ik ben aan de rugzak

Zo schuldig als wat: ik ben aan de rugzak. Niet omdat het jaren '80 en '90 ding opeens hot en happening is, want de rugzak blijft voor mij het meest onvrouwelijke accessoire dat er is. Zo'n item dat echt niets voor je doet. En dus twijfelde ik. Maar met twee pups ben zelfs ik, omwille van het praktische karakter, om! Vanaf nu loop ik met twee pups aan de hand en een tas van Herschel op mijn rug.

 lees meer

Sjaals van POM Amsterdam

Vr 7 mrt 2014, Krista Lahaye
Sjaals van POM Amsterdam

In 2012 schreef ik al over de sjaals van POM Amsterdam. Twee jaar later ben ik nog steeds verliefd op het merk. Door de fraaie prints, vrolijke kleuren en natuurlijk het biesje met minipoms. Zussen Liesbeth en Violet hebben intussen bijzondere samenwerkingen op hun naam staan. Zo ontwierp POM sjaals voor Dance4life, KLM en het Rijksmuseum.

 lees meer
© 2014 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap