The William, handen die kneden

Za 4 juni 2011 09:01, Nicoline Wisse Smit
The William, handen die kneden

Mijn eerste massage kan ik me niet meer herinneren. Het zal vast in zo'n spa van een luxe hotel zijn geweest. Zo'n beautysalon waar handen niet kneden, maar meisjes over je heen wrijven. Bang een nagel te breken, teveel vieze olie gebruiken en al moe zijn als ze enkel je linkerbeen hebben gemasseerd. Ondertussen heb ik massages over de hele wereld genoten. En nu heb ik eindelijk een echt adresje dicht bij huis. The William is schoon, sfeervol, een tikje mystiek en bovendien zen. Ook niet onbelangrijk William begrijpt wat masseren is!

The William is mijn nieuwste vondst. Lange tijd liet ik een masseuse zo nu en dan bij mij thuiskomen. Ze sjouwde haar hele hebben en houden mee. Niet alleen in de vorm van massagebank, handdoeken en olie, maar ook haar volledige levensgeschiedenis en liefdesperikelen passeerden de revue. Het begon bij mijn grote teen en eindigde ergens in mijn nek. Al haar problemen deelde ze tijdens het kneden. Begreep deze masseuse wat masseren is, ontspannen was het niet.

Mijn voorkeur gaat uit naar massages met een nipje spiritualiteit. Ik hoef geen analyse van mijn voeten, maar recht toe recht aan gekneden worden in een klinische ruimte is niet aan mij besteed. Des te blijer word ik van The William. Hoewel William niet over je heenloopt, ademt de spa Oosterse sfeer. De spa doet mij even denken aan de vrouwtjes die op Bali en in Thailand werkelijk hun hele lichaam gebruiken bij het masseren en vrolijk over je rug heenwandelen.

Ik koos voor een ayurvedische massage. Blij verrast te ontdekken dat The William hiervoor de producten van Kama gebruikt. Natuurlijke producten met een eigenzinnige geur die al snel verslavend werkt. William bewijst precies te begrijpen wanneer en waar hoe hard te drukken en te kneden. En het fijnste, hij stort zijn hart niet uit tijdens het werken. In alle stilte laat hij de rust op je inwerken. Volledig re-energized door ontspanning is het resultaat. Mijn stralende huid niet te vergeten.

Ik ben blij met mijn nieuwe vondst en heb besloten dat ik het hele menu mag afwerken. Volgende keer kies ik de Thai voetmassage. De keer daarop wellicht de scrub. Hoe dan ook, ik zal ze allemaal afwerken. Van sport- tot aromamassage en daarna begin ik gewoon weer bovenaan. Dank je wel William. Voor je aandacht tijdens het masseren.

Schermafbeelding 2011-06-01 om 18.24.16

Je vindt The William in Maastricht.

Reacties (5)

  • Agnes

  Like!

  Ma 6 jun 2011, 18:32

  • Maureen

  Ha Nicoline,

  Ik lees jullie blogs met veel plezier! Dank hiervoor! Ik heb een afspraak gemaakt bij William en ben heel benieuwd!

  Groet Maureen

  Ma 10 sep 2012, 16:20

  • Nicoline

  @Maureen: Fijn om te lezen. Ben benieuwd. Ik vind Wiliam top. Degelijk, kundig, snufje Azië, maakt blij. Let me know!

  Di 11 sep 2012, 07:34

  • Catrien

  Hoi Nicoline,

  Ik kijk regelmatig op Lovestohave voor een vleugje Maastricht en een update in fashion. Afgelopen weekend hebben we een weekendje Maastricht gedaan en genoten van een heerlijke massage bij William. Dank je wel voor de tip!

  Voor een volgende keer verheug ik me op een paar shops in Maastricht, met dank aan jouw fashionable informatie.

  Groetjes, Catrien

  Ma 15 okt 2012, 11:02

 • @Catrien Hij is echt fijn hè! Glad you liked it.

  Ma 15 okt 2012, 12:59

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Gerelateerde artikelen

Prodigieux le Parfum: de zon in een flesje

Zo 27 jul 2014, Nicoline Wisse Smit
Prodigieux le Parfum: de zon in een flesje

Het comseticamerk Nuxe is bekend van de Huile Prodigieuse; een klassieker én nummer 1 onder de oliën in Frankrijk. Al eerder roemden we de zonnebrandproducten van dit merk. En nu verovert Nuxe de parfummarkt met Prodigieux le Parfum, de geur die zo kenmerkend is voor de cultproducten.

 lees meer

Deze zomer smeer ik Nuxe factor 30

Ma 7 jul 2014, Nicoline Wisse Smit
Deze zomer smeer ik Nuxe factor 30

Is de zonnebrandcrème BB Capital van Vichy een runner-up deze zomer, smeer ik zelf liever met een meer traditionele zonnebrandcrème. De vriendinnen die ik mijn Crème Dèlicieuse Visage van Nuxe laat proberen, hebben ondertussen allemaal zelf een tube van het Franse merk in hun bezit.

Nuxe is het merk dat je waarschijnlijk kent van die te fijne Huile Prodigieuse. De olie van Nuxe heeft menig lees meer...

Beauty bij MARIE-STELLA-MARIS Archives

Zo 22 jun 2014, Klientje
Beauty bij MARIE-STELLA-MARIS Archives

MARIE-STELLA-MARIS ken je misschien van de flessen water die je vindt in de supermarkt. MARIE-STELLA-MARIS is echter niet de zoveelste Spa of Sourcy. Er gaat namelijk veel meer schuil achter het merk.

 lees meer

Zonbestendig met BB Capital Soleil Vichy

Vr 13 jun 2014, Klientje
Zonbestendig met BB Capital Soleil Vichy

Voor wie niet zonder de geliefde BB crème kan. Capital Soleil van Vichy heeft alle eigenschappen van een BB crème in zich: hydrateert, egaliseert, dekt en zorgt voor een natuurlijke gloed. Met een factor 50 is de Capital Soleil de ideale partner voor een dagje strand. De crème lijkt deze zomer weleens de absolute loves to have te kunnen worden.

 lees meer

Lange, volle wimpers met XL Eyelash

Di 10 jun 2014, Nicoline Wisse Smit
Lange, volle wimpers met XL Eyelash

Nee hoor, had, niet heb! Ik had korte wimpers. En nee, ik ben niet de enige. Een kennis plakt iedere dag (ja, echt: iedere dag) nepwimpers. En Charlotte verklaarde al ruim 2 jaar geleden dat ze haar Bambi-blik dankt aan Revitalash. Zelf ben ik sinds een week aan de XL Eyelash, het wimperserum van Swisscare. Blij met mijn al bijna bijna bijna lange wimpers.

 lees meer
© 2014 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap