The William, handen die kneden

Za 4 juni 2011 09:01, Nicoline Wisse Smit
The William, handen die kneden

Mijn eerste massage kan ik me niet meer herinneren. Het zal vast in zo'n spa van een luxe hotel zijn geweest. Zo'n beautysalon waar handen niet kneden, maar meisjes over je heen wrijven. Bang een nagel te breken, teveel vieze olie gebruiken en al moe zijn als ze enkel je linkerbeen hebben gemasseerd. Ondertussen heb ik massages over de hele wereld genoten. En nu heb ik eindelijk een echt adresje dicht bij huis. The William is schoon, sfeervol, een tikje mystiek en bovendien zen. Ook niet onbelangrijk William begrijpt wat masseren is!

The William is mijn nieuwste vondst. Lange tijd liet ik een masseuse zo nu en dan bij mij thuiskomen. Ze sjouwde haar hele hebben en houden mee. Niet alleen in de vorm van massagebank, handdoeken en olie, maar ook haar volledige levensgeschiedenis en liefdesperikelen passeerden de revue. Het begon bij mijn grote teen en eindigde ergens in mijn nek. Al haar problemen deelde ze tijdens het kneden. Begreep deze masseuse wat masseren is, ontspannen was het niet.

Mijn voorkeur gaat uit naar massages met een nipje spiritualiteit. Ik hoef geen analyse van mijn voeten, maar recht toe recht aan gekneden worden in een klinische ruimte is niet aan mij besteed. Des te blijer word ik van The William. Hoewel William niet over je heenloopt, ademt de spa Oosterse sfeer. De spa doet mij even denken aan de vrouwtjes die op Bali en in Thailand werkelijk hun hele lichaam gebruiken bij het masseren en vrolijk over je rug heenwandelen.

Ik koos voor een ayurvedische massage. Blij verrast te ontdekken dat The William hiervoor de producten van Kama gebruikt. Natuurlijke producten met een eigenzinnige geur die al snel verslavend werkt. William bewijst precies te begrijpen wanneer en waar hoe hard te drukken en te kneden. En het fijnste, hij stort zijn hart niet uit tijdens het werken. In alle stilte laat hij de rust op je inwerken. Volledig re-energized door ontspanning is het resultaat. Mijn stralende huid niet te vergeten.

Ik ben blij met mijn nieuwe vondst en heb besloten dat ik het hele menu mag afwerken. Volgende keer kies ik de Thai voetmassage. De keer daarop wellicht de scrub. Hoe dan ook, ik zal ze allemaal afwerken. Van sport- tot aromamassage en daarna begin ik gewoon weer bovenaan. Dank je wel William. Voor je aandacht tijdens het masseren.

Schermafbeelding 2011-06-01 om 18.24.16

Je vindt The William in Maastricht.

Reacties (5)

  • Agnes

  Like!

  Ma 6 jun 2011, 18:32

  • Maureen

  Ha Nicoline,

  Ik lees jullie blogs met veel plezier! Dank hiervoor! Ik heb een afspraak gemaakt bij William en ben heel benieuwd!

  Groet Maureen

  Ma 10 sep 2012, 16:20

  • Nicoline

  @Maureen: Fijn om te lezen. Ben benieuwd. Ik vind Wiliam top. Degelijk, kundig, snufje Azië, maakt blij. Let me know!

  Di 11 sep 2012, 07:34

  • Catrien

  Hoi Nicoline,

  Ik kijk regelmatig op Lovestohave voor een vleugje Maastricht en een update in fashion. Afgelopen weekend hebben we een weekendje Maastricht gedaan en genoten van een heerlijke massage bij William. Dank je wel voor de tip!

  Voor een volgende keer verheug ik me op een paar shops in Maastricht, met dank aan jouw fashionable informatie.

  Groetjes, Catrien

  Ma 15 okt 2012, 11:02

 • @Catrien Hij is echt fijn hè! Glad you liked it.

  Ma 15 okt 2012, 12:59

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Gerelateerde artikelen

Nivea Creme, let's go retro

Wo 14 jan 2015, Klientje
Nivea Creme, let's go retro

Dit is een ode aan Niveau Creme. Misschien niet eens een ode, maar een pleidooi voor de revival van de blue tin uit 1925. Of geef jij de voorkeur aan het allereerste, gelige blikje uit 1911? 

 lees meer

Mijn beauty voornemens 2015

Di 6 jan 2015, Nicoline Wisse Smit
Mijn beauty voornemens 2015

Op 1 januari vroeg mijn lief me naar mijn voornemens. Ik doe er niet echt aan. Maar zoals voor velen is oud en nieuw een goed moment om stil te staan en pas op de plaats te maken. Mijn beauty voornemens zijn het resultaat daarvan.

 lees meer

Kiyoko: lipbalm zonder parabenen

Za 3 jan 2015, Klientje
Kiyoko: lipbalm zonder parabenen

We (als in 'wij' vrouwen) eten gemiddeld 2,5 kilo lipstick in ons leven. Tijd dus om na te denken over wat we smeren (uhh, eten). De lipbalsem van Kiyoko is een gezond alternatief voor je huidige lippenprutje. 100% parfumvrij en met enkel natuurlijke ingrediënten. Bovendien van Hollandse bodem.

Kiyoko lipbalsem zit in een tube van 15 ml. De tubes zijn verkrijgbaar met vier verschillende labels met te blije lees meer

Black Opium top, maar die reclames...

Ma 22 dec 2014, Klientje
Black Opium top, maar die reclames...

Ik gebruik de momenten op het vliegveld maar al te graag om te shoppen. Zul je me zelden in een brillenwinkel of bij een parfumerie aantreffen, dood ik de tijd met liefde in tax-free winkels. En zo ontdekte ik in september de nieuwe parfum van Yves Saint Laurent: Black Opium.

 lees meer

Eve's Kiss van Rituals lip gloss

Vr 19 dec 2014, Klientje
Eve's Kiss van Rituals lip gloss

Mijn vrienden weten dat ik op LovestoHave misschien wel een hoop onzin deel, maar dat ik het wel allemaal meen. Een Sint-vriend las mijn post over het fijnste doucheproduct ooit. De Fortune Oil van Rituals en besloot voor Sinterklaas de nieuwste lip gloss van Rituals te kopen. Zoek jij nog iets voor Kerst? De lip gloss is een perfect kadootje voor onder de kerstboom!

 lees meer
© 2015 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap