The William, handen die kneden

Za 4 juni 2011 09:01, Nicoline Wisse Smit
The William, handen die kneden

Mijn eerste massage kan ik me niet meer herinneren. Het zal vast in zo'n spa van een luxe hotel zijn geweest. Zo'n beautysalon waar handen niet kneden, maar meisjes over je heen wrijven. Bang een nagel te breken, teveel vieze olie gebruiken en al moe zijn als ze enkel je linkerbeen hebben gemasseerd. Ondertussen heb ik massages over de hele wereld genoten. En nu heb ik eindelijk een echt adresje dicht bij huis. The William is schoon, sfeervol, een tikje mystiek en bovendien zen. Ook niet onbelangrijk William begrijpt wat masseren is!

The William is mijn nieuwste vondst. Lange tijd liet ik een masseuse zo nu en dan bij mij thuiskomen. Ze sjouwde haar hele hebben en houden mee. Niet alleen in de vorm van massagebank, handdoeken en olie, maar ook haar volledige levensgeschiedenis en liefdesperikelen passeerden de revue. Het begon bij mijn grote teen en eindigde ergens in mijn nek. Al haar problemen deelde ze tijdens het kneden. Begreep deze masseuse wat masseren is, ontspannen was het niet.

Mijn voorkeur gaat uit naar massages met een nipje spiritualiteit. Ik hoef geen analyse van mijn voeten, maar recht toe recht aan gekneden worden in een klinische ruimte is niet aan mij besteed. Des te blijer word ik van The William. Hoewel William niet over je heenloopt, ademt de spa Oosterse sfeer. De spa doet mij even denken aan de vrouwtjes die op Bali en in Thailand werkelijk hun hele lichaam gebruiken bij het masseren en vrolijk over je rug heenwandelen.

Ik koos voor een ayurvedische massage. Blij verrast te ontdekken dat The William hiervoor de producten van Kama gebruikt. Natuurlijke producten met een eigenzinnige geur die al snel verslavend werkt. William bewijst precies te begrijpen wanneer en waar hoe hard te drukken en te kneden. En het fijnste, hij stort zijn hart niet uit tijdens het werken. In alle stilte laat hij de rust op je inwerken. Volledig re-energized door ontspanning is het resultaat. Mijn stralende huid niet te vergeten.

Ik ben blij met mijn nieuwe vondst en heb besloten dat ik het hele menu mag afwerken. Volgende keer kies ik de Thai voetmassage. De keer daarop wellicht de scrub. Hoe dan ook, ik zal ze allemaal afwerken. Van sport- tot aromamassage en daarna begin ik gewoon weer bovenaan. Dank je wel William. Voor je aandacht tijdens het masseren.

Schermafbeelding 2011-06-01 om 18.24.16

Je vindt The William in Maastricht.

Reacties (5)

  • Agnes

  Like!

  Ma 6 jun 2011, 18:32

  • Maureen

  Ha Nicoline,

  Ik lees jullie blogs met veel plezier! Dank hiervoor! Ik heb een afspraak gemaakt bij William en ben heel benieuwd!

  Groet Maureen

  Ma 10 sep 2012, 16:20

  • Nicoline

  @Maureen: Fijn om te lezen. Ben benieuwd. Ik vind Wiliam top. Degelijk, kundig, snufje Azië, maakt blij. Let me know!

  Di 11 sep 2012, 07:34

  • Catrien

  Hoi Nicoline,

  Ik kijk regelmatig op Lovestohave voor een vleugje Maastricht en een update in fashion. Afgelopen weekend hebben we een weekendje Maastricht gedaan en genoten van een heerlijke massage bij William. Dank je wel voor de tip!

  Voor een volgende keer verheug ik me op een paar shops in Maastricht, met dank aan jouw fashionable informatie.

  Groetjes, Catrien

  Ma 15 okt 2012, 11:02

 • @Catrien Hij is echt fijn hè! Glad you liked it.

  Ma 15 okt 2012, 12:59

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Gerelateerde artikelen

Met Dermalogica factor zonneklaar

Ma 22 jun 2015, Nicoline Wisse Smit
Met Dermalogica factor zonneklaar

Ik heb mijn zonnebrandcrème 2015 gekozen. De zonnefactor van Dermalogica ligt klaar. Maar kan die zon dan misschien ook eindelijk gaan schijnen?

 lees meer

Green: mix, match en recycle

Vr 19 jun 2015, Miriam Hensgens
Green: mix, match en recycle

Green is hot! Mijn eerste groene jurkje kocht ik vorig jaar. Een jurkje met spaghetti bandjes, zo snoezig. Helaas, na een wasbeurt veranderde de full dress in een wich dress. De jurk kreeg verschillende lengtes. Zo jammer en nu? Mixen, matchen en recyclen!

 lees meer

Concious bomber jacket van H&M

Ma 15 jun 2015, Klientje
Concious bomber jacket van H&M

Love the Concious Exclusive collectie van de H&M. Zoals dit te fijne, geweven bomber jacket. Een super jas en nog eco-friendly ook. Van mij mag de hele collectie van H&M Conscious Exclusive worden. Uhh, Standard Concious bedoel ik!

Het idee van de Concious Exclusive collectie? Looking good should do good too! Zo eens. Geen wegwerp fashion, maar kleding met oog voor... Love it! Zoals deze lees meer

Solar dress van Pauline van Dongen

Ma 1 jun 2015, Nicoline Wisse Smit
Solar dress van Pauline van Dongen

De wearable solar jurk van Pauline van Dongen is Roebyem Anders op het lijf geschreven. Als Vice President van Sungevity Europe straalt ze zonne-energie. Ze droeg de jurk van Pauline van Dongen naar het AmsterdamDiner 2015. Wie een lege telefoon had, kon bij Roebyem opladen.

 lees meer

Wishlist: Rodin olio lusso behandeling

Ma 25 mei 2015, Nicoline Wisse Smit
Wishlist: Rodin olio lusso behandeling

Op mijn wishlist: een Rodin olio lusso-behandeling bij Hotel de l'Europe. Een uitgebreid, anderhalf uur durend olie-ritueel met de LovestoHave producten van Linda Rodin herself. Laat de olie er maar vanaf druipen terwijl je wordt gemasseerd.

 lees meer
© 2015 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap