The William, handen die kneden

Za 4 juni 2011 09:01, Nicoline Wisse Smit
The William, handen die kneden

Mijn eerste massage kan ik me niet meer herinneren. Het zal vast in zo'n spa van een luxe hotel zijn geweest. Zo'n beautysalon waar handen niet kneden, maar meisjes over je heen wrijven. Bang een nagel te breken, teveel vieze olie gebruiken en al moe zijn als ze enkel je linkerbeen hebben gemasseerd. Ondertussen heb ik massages over de hele wereld genoten. En nu heb ik eindelijk een echt adresje dicht bij huis. The William is schoon, sfeervol, een tikje mystiek en bovendien zen. Ook niet onbelangrijk William begrijpt wat masseren is!

The William is mijn nieuwste vondst. Lange tijd liet ik een masseuse zo nu en dan bij mij thuiskomen. Ze sjouwde haar hele hebben en houden mee. Niet alleen in de vorm van massagebank, handdoeken en olie, maar ook haar volledige levensgeschiedenis en liefdesperikelen passeerden de revue. Het begon bij mijn grote teen en eindigde ergens in mijn nek. Al haar problemen deelde ze tijdens het kneden. Begreep deze masseuse wat masseren is, ontspannen was het niet.

Mijn voorkeur gaat uit naar massages met een nipje spiritualiteit. Ik hoef geen analyse van mijn voeten, maar recht toe recht aan gekneden worden in een klinische ruimte is niet aan mij besteed. Des te blijer word ik van The William. Hoewel William niet over je heenloopt, ademt de spa Oosterse sfeer. De spa doet mij even denken aan de vrouwtjes die op Bali en in Thailand werkelijk hun hele lichaam gebruiken bij het masseren en vrolijk over je rug heenwandelen.

Ik koos voor een ayurvedische massage. Blij verrast te ontdekken dat The William hiervoor de producten van Kama gebruikt. Natuurlijke producten met een eigenzinnige geur die al snel verslavend werkt. William bewijst precies te begrijpen wanneer en waar hoe hard te drukken en te kneden. En het fijnste, hij stort zijn hart niet uit tijdens het werken. In alle stilte laat hij de rust op je inwerken. Volledig re-energized door ontspanning is het resultaat. Mijn stralende huid niet te vergeten.

Ik ben blij met mijn nieuwe vondst en heb besloten dat ik het hele menu mag afwerken. Volgende keer kies ik de Thai voetmassage. De keer daarop wellicht de scrub. Hoe dan ook, ik zal ze allemaal afwerken. Van sport- tot aromamassage en daarna begin ik gewoon weer bovenaan. Dank je wel William. Voor je aandacht tijdens het masseren.

Schermafbeelding 2011-06-01 om 18.24.16

Je vindt The William in Maastricht.

Reacties (5)

  • Agnes

  Like!

  Ma 6 jun 2011, 18:32

  • Maureen

  Ha Nicoline,

  Ik lees jullie blogs met veel plezier! Dank hiervoor! Ik heb een afspraak gemaakt bij William en ben heel benieuwd!

  Groet Maureen

  Ma 10 sep 2012, 16:20

  • Nicoline

  @Maureen: Fijn om te lezen. Ben benieuwd. Ik vind Wiliam top. Degelijk, kundig, snufje Azië, maakt blij. Let me know!

  Di 11 sep 2012, 07:34

  • Catrien

  Hoi Nicoline,

  Ik kijk regelmatig op Lovestohave voor een vleugje Maastricht en een update in fashion. Afgelopen weekend hebben we een weekendje Maastricht gedaan en genoten van een heerlijke massage bij William. Dank je wel voor de tip!

  Voor een volgende keer verheug ik me op een paar shops in Maastricht, met dank aan jouw fashionable informatie.

  Groetjes, Catrien

  Ma 15 okt 2012, 11:02

 • @Catrien Hij is echt fijn hè! Glad you liked it.

  Ma 15 okt 2012, 12:59

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Gerelateerde artikelen

Creamy mascara van Ellis Faas

Wo 17 dec 2014, Nicoline Wisse Smit
Creamy mascara van Ellis Faas

Was vroeger jarenlang trouw aan één en dezelfde mascara. Tegenwoordig wissel ik met regelmaat. Zo vaak zelfs dat er dit jaar om mijn verlanglijstje meerdere mascara's stonden. Eén van die mascara's de E401 van de Nederlandse make-up artiest Ellis Faas. Een heerlijk dikke, creamy mascara in een pracht verpakking in de vorm van een patroonhuls.

 lees meer

Gekleurde dagcrème van !QMS

Wo 10 dec 2014, Nicoline Wisse Smit
Gekleurde dagcrème van !QMS

Oké, het is de lelijkste verpakking ooit. Bovendien is het potje niet handig om mee te nemen op reis. Ook de naam van de gekleurde dagcrème van !QMS schrikt af. Maar verder is de Sport Active Cream van !QMS een make-upje dat je zeker hebben wilt. Dat is als je net als ik (en de meeste van mijn vriendinnen) niet van lagen make-up houdt.

 lees meer

Natuurlijke deodorant Do2

Zo 7 dec 2014, Nicoline Wisse Smit
Natuurlijke deodorant Do2

Nieuwe beautyproducten ontdekken en elkaar cadeau geven, daar zijn mijn vriendinnen net zo dol op als ik. Deze week kreeg ik Do2 van een vriendinnetje. De Deo Crystal Spray is 100% naturel en noemt zichzelf 'de natuurlijk deodorant'. Een deodorant die behoort tot de meest huid- en milieuvriendelijke deo's op de markt. Do2 doet z'n werk met hulp van kristallen, aluin, zijn werk!

Ik heb tig van lees meer...

Fortune Oil voor onder de douche

Ma 24 nov 2014, Nicoline Wisse Smit
Fortune Oil voor onder de douche

Ontdekt dankzij de goodiebag die ik na Turn on the Lights van de Bijenkorf kreeg. Een fijne goodiebag met meer inhoud dan enkele lullige monstertjes en afdankertjes. Hoewel ik normaliter niet zo van de doucheproducten ben, happy met de douche-olie in de goodiebag. De Fortune Oil van Rituals voor onder de douche wil jij ook!

 lees meer

Christian Louboutin nagellak

Wo 22 okt 2014, Klientje
Christian Louboutin nagellak

Als je aan Christian Louboutin denkt zie je automatisch schoenen met de beroemde rode zool voor je. Een kleur om te mixen en matchen met je nagels, want Louboutin-rood bestaat ook in de vorm van nagellak!

 lees meer
© 2014 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap