The William, handen die kneden

Za 4 juni 2011 09:01, Nicoline Wisse Smit
The William, handen die kneden

Mijn eerste massage kan ik me niet meer herinneren. Het zal vast in zo'n spa van een luxe hotel zijn geweest. Zo'n beautysalon waar handen niet kneden, maar meisjes over je heen wrijven. Bang een nagel te breken, teveel vieze olie gebruiken en al moe zijn als ze enkel je linkerbeen hebben gemasseerd. Ondertussen heb ik massages over de hele wereld genoten. En nu heb ik eindelijk een echt adresje dicht bij huis. The William is schoon, sfeervol, een tikje mystiek en bovendien zen. Ook niet onbelangrijk William begrijpt wat masseren is!

The William is mijn nieuwste vondst. Lange tijd liet ik een masseuse zo nu en dan bij mij thuiskomen. Ze sjouwde haar hele hebben en houden mee. Niet alleen in de vorm van massagebank, handdoeken en olie, maar ook haar volledige levensgeschiedenis en liefdesperikelen passeerden de revue. Het begon bij mijn grote teen en eindigde ergens in mijn nek. Al haar problemen deelde ze tijdens het kneden. Begreep deze masseuse wat masseren is, ontspannen was het niet.

Mijn voorkeur gaat uit naar massages met een nipje spiritualiteit. Ik hoef geen analyse van mijn voeten, maar recht toe recht aan gekneden worden in een klinische ruimte is niet aan mij besteed. Des te blijer word ik van The William. Hoewel William niet over je heenloopt, ademt de spa Oosterse sfeer. De spa doet mij even denken aan de vrouwtjes die op Bali en in Thailand werkelijk hun hele lichaam gebruiken bij het masseren en vrolijk over je rug heenwandelen.

Ik koos voor een ayurvedische massage. Blij verrast te ontdekken dat The William hiervoor de producten van Kama gebruikt. Natuurlijke producten met een eigenzinnige geur die al snel verslavend werkt. William bewijst precies te begrijpen wanneer en waar hoe hard te drukken en te kneden. En het fijnste, hij stort zijn hart niet uit tijdens het werken. In alle stilte laat hij de rust op je inwerken. Volledig re-energized door ontspanning is het resultaat. Mijn stralende huid niet te vergeten.

Ik ben blij met mijn nieuwe vondst en heb besloten dat ik het hele menu mag afwerken. Volgende keer kies ik de Thai voetmassage. De keer daarop wellicht de scrub. Hoe dan ook, ik zal ze allemaal afwerken. Van sport- tot aromamassage en daarna begin ik gewoon weer bovenaan. Dank je wel William. Voor je aandacht tijdens het masseren.

Schermafbeelding 2011-06-01 om 18.24.16

Je vindt The William in Maastricht.

Reacties (5)

  • Agnes

  Like!

  Ma 6 jun 2011, 18:32

  • Maureen

  Ha Nicoline,

  Ik lees jullie blogs met veel plezier! Dank hiervoor! Ik heb een afspraak gemaakt bij William en ben heel benieuwd!

  Groet Maureen

  Ma 10 sep 2012, 16:20

  • Nicoline

  @Maureen: Fijn om te lezen. Ben benieuwd. Ik vind Wiliam top. Degelijk, kundig, snufje Azië, maakt blij. Let me know!

  Di 11 sep 2012, 07:34

  • Catrien

  Hoi Nicoline,

  Ik kijk regelmatig op Lovestohave voor een vleugje Maastricht en een update in fashion. Afgelopen weekend hebben we een weekendje Maastricht gedaan en genoten van een heerlijke massage bij William. Dank je wel voor de tip!

  Voor een volgende keer verheug ik me op een paar shops in Maastricht, met dank aan jouw fashionable informatie.

  Groetjes, Catrien

  Ma 15 okt 2012, 11:02

 • @Catrien Hij is echt fijn hè! Glad you liked it.

  Ma 15 okt 2012, 12:59

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Gerelateerde artikelen

Zomerklaar met Perricone MD Face crème

Wo 15 apr 2015, Nicoline Wisse Smit
Zomerklaar met Perricone MD Face crème

Ik hou niet zo van proefmonstertjes en sla ze meestal af. Behalve wanneer ik aanvullende producten krijg, zoals een monstertje van een oogcrème die aansluit bij de dagcrème die ik koop. Of een proefmonstertje van een gezichtsmasker dat aansluit bij de nachtcrème die ik gebruik. En zo ontdekte ik ook Perricone. Ik kreeg een monsterje dag- en nachtcrème mee na mijn bezoek aan lees meer...

Hot en ik heb ze: Benthe's Brows

Zo 12 apr 2015, Nicoline Wisse Smit
Hot en ik heb ze: Benthe's Brows

Dat wenkbrauwen in grote mate je gezichtsuitdrukking bepalen, is geen beauty secret. Wenkbrauwen dragen bij aan je persoonlijkheid. Er zijn echter maar weinig adresjes waar ze ook echt hebben begrepen hoe wenkbrauwen te stylen. Vorige week ondekte in Benthe. Sindsdien heb ik zelfs wenkbrauwen!

 lees meer

De lenteschoonmaak zit er (bijna) op

Vr 10 apr 2015, Nicoline Wisse Smit
De lenteschoonmaak zit er (bijna) op

Men zegt dat detoxen in lente en in de herfst het beste is. Vooral de lenteperiode lijkt populair. Ook ik koos ervoor om voor de zomer de winterese avonden hangend op de bank met wijn en kaasjes achter me te laten. Hallo zomer, hallo zon. Mijn twee weken detox zitten er bijna op. De lenteschoonmaak is gedaan! Check out voor en na.

 lees meer

Detox update: Paasontbijt met appel

Zo 5 apr 2015, Nicoline Wisse Smit
Detox update: Paasontbijt met appel

Vandaag, Paaszondag, is dag 5 van mijn detox. De laatste dag van de prep fase. Vanaf morgen het echte sapvasten. En hoewel raar om aan het Paasontbijt te zitten zonder ei, spring ik als de Paashaas in het rond van de energie.

 lees meer

DiagNose: Welke Diana Vreeland ben jij?

Vr 3 apr 2015, Klientje
DiagNose: Welke Diana Vreeland ben jij?

Ik ontdek mijn parfums meestal in de taxfreeshop op het vliegveld. Ik selecteer op gevoel en spuit de geur op. Als de geur me aanspreekt (dat wil zeggen: als ik me erin wil onderdompelen) en bovendien geen hoofdpijn krijg, koop ik de parfum op de terugweg. Iedere 3 tot 4 jaar wissel ik van parfum of probeer ik in ieder geval iets nieuws. En één van die dingen die ik wil proberen, is een parfum lees meer...

© 2015 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap