The William, handen die kneden

Za 4 juni 2011 09:01, Nicoline Wisse Smit
The William, handen die kneden

Mijn eerste massage kan ik me niet meer herinneren. Het zal vast in zo'n spa van een luxe hotel zijn geweest. Zo'n beautysalon waar handen niet kneden, maar meisjes over je heen wrijven. Bang een nagel te breken, teveel vieze olie gebruiken en al moe zijn als ze enkel je linkerbeen hebben gemasseerd. Ondertussen heb ik massages over de hele wereld genoten. En nu heb ik eindelijk een echt adresje dicht bij huis. The William is schoon, sfeervol, een tikje mystiek en bovendien zen. Ook niet onbelangrijk William begrijpt wat masseren is!

The William is mijn nieuwste vondst. Lange tijd liet ik een masseuse zo nu en dan bij mij thuiskomen. Ze sjouwde haar hele hebben en houden mee. Niet alleen in de vorm van massagebank, handdoeken en olie, maar ook haar volledige levensgeschiedenis en liefdesperikelen passeerden de revue. Het begon bij mijn grote teen en eindigde ergens in mijn nek. Al haar problemen deelde ze tijdens het kneden. Begreep deze masseuse wat masseren is, ontspannen was het niet.

Mijn voorkeur gaat uit naar massages met een nipje spiritualiteit. Ik hoef geen analyse van mijn voeten, maar recht toe recht aan gekneden worden in een klinische ruimte is niet aan mij besteed. Des te blijer word ik van The William. Hoewel William niet over je heenloopt, ademt de spa Oosterse sfeer. De spa doet mij even denken aan de vrouwtjes die op Bali en in Thailand werkelijk hun hele lichaam gebruiken bij het masseren en vrolijk over je rug heenwandelen.

Ik koos voor een ayurvedische massage. Blij verrast te ontdekken dat The William hiervoor de producten van Kama gebruikt. Natuurlijke producten met een eigenzinnige geur die al snel verslavend werkt. William bewijst precies te begrijpen wanneer en waar hoe hard te drukken en te kneden. En het fijnste, hij stort zijn hart niet uit tijdens het werken. In alle stilte laat hij de rust op je inwerken. Volledig re-energized door ontspanning is het resultaat. Mijn stralende huid niet te vergeten.

Ik ben blij met mijn nieuwe vondst en heb besloten dat ik het hele menu mag afwerken. Volgende keer kies ik de Thai voetmassage. De keer daarop wellicht de scrub. Hoe dan ook, ik zal ze allemaal afwerken. Van sport- tot aromamassage en daarna begin ik gewoon weer bovenaan. Dank je wel William. Voor je aandacht tijdens het masseren.

Schermafbeelding 2011-06-01 om 18.24.16

Je vindt The William in Maastricht.

Reacties (5)

  • Agnes

  Like!

  Ma 6 jun 2011, 18:32

  • Maureen

  Ha Nicoline,

  Ik lees jullie blogs met veel plezier! Dank hiervoor! Ik heb een afspraak gemaakt bij William en ben heel benieuwd!

  Groet Maureen

  Ma 10 sep 2012, 16:20

  • Nicoline

  @Maureen: Fijn om te lezen. Ben benieuwd. Ik vind Wiliam top. Degelijk, kundig, snufje Azië, maakt blij. Let me know!

  Di 11 sep 2012, 07:34

  • Catrien

  Hoi Nicoline,

  Ik kijk regelmatig op Lovestohave voor een vleugje Maastricht en een update in fashion. Afgelopen weekend hebben we een weekendje Maastricht gedaan en genoten van een heerlijke massage bij William. Dank je wel voor de tip!

  Voor een volgende keer verheug ik me op een paar shops in Maastricht, met dank aan jouw fashionable informatie.

  Groetjes, Catrien

  Ma 15 okt 2012, 11:02

 • @Catrien Hij is echt fijn hè! Glad you liked it.

  Ma 15 okt 2012, 12:59

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Gerelateerde artikelen

Pedicure bij Soap in de Spuistraat

Zo 23 aug 2015, Nicoline Wisse Smit
Pedicure bij Soap in de Spuistraat

Mijn laatste pedicure alweer van voor de vakantie. Tijd voor een bezoekje aan Soap Treatment Store in de Spuistraat. Pas toen ik binnenkwam, realiseerde ik me dat ik al zeker een jaar niet op dit fijne adres ben geweest. De Amerikaanse statement banken zijn vervangen voor heerlijke, pedicure stoelen. Soap in de facelift en I like it!

 lees meer

100% eco beauty alternatief

Wo 12 aug 2015, Nicoline Wisse Smit
100% eco beauty alternatief

Sorry guys, kan er niets aan doen. Ik lijk in een soort beauty-vibe te zitten. En dagelijks ontvang ik nieuwe tips. Zoals de website van credobeauty.com. De absolute beauty-webshop met alleen maar 100% eco-vriendelijke producten. Mail Credo jouw huidige beauty-favoriet en je ontvangt dan een mail met een 100% matching natural, beauty alternatief. Let's go eco!

 lees meer

De reinigingsdoekjes van Neutrogena

Di 11 aug 2015, Klientje
De reinigingsdoekjes van Neutrogena

Hoewel Elle onlangs in geuren en kleuren vertelde hoe reinigsdoekjes de make-up in je huid duwen (in plaats van verwijderen), komt Neutrogena met wel een te leuke make-up remover reclame op de proppen. Wie het weekblad Caras koopt, kan nu vakkundig de make-up van actrice Giovanna Ewbank verwijderen. En dat doen we graag. Want wat is Ewbank zonder make-up leuk.

 lees meer

Wishlist: Mason Pearson haarborstel

Wo 5 aug 2015, Nicoline Wisse Smit
Wishlist: Mason Pearson haarborstel

In kader van alle pharmacie-geheimen die ik de afgelopen weken heb gedeeld, vraagt iemand mij naar de Mason Pearson haarborstel. Of ik zelf zo'n magische Maison Pearson hair brush heb en wat mijn ervaringen zijn. Helaas heb ik die niet. Toch luidt mijn advies: 'Kopen!' Een paar dagen later ontvang ik van de betreffende persoon per post uitgebreide verkoopinformatie van de Mason Pearson Brothers. Ik lees meer...

Zonder kapper op vakantie: VIP Kerastase

Ma 3 aug 2015, Nicoline Wisse Smit
Zonder kapper op vakantie: VIP Kerastase

Net als vorige zomer... Wanneer LovestoHave.com pharmacie-geheimen begint te delen, stromen de tips van vriendinnen binnen. Zoals deze! De VIP volume in powder spray van Kerastase. Op de vraag wat het product doet, luidt het antwoord: 'Voor als je kapper niet mee op vakantie kan.' En daarvan blijkt ieder woord waar, als ik de reviews online bekijk.

 lees meer
© 2015 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap