The William, handen die kneden

Za 4 juni 2011 09:01, Nicoline Wisse Smit
The William, handen die kneden

Mijn eerste massage kan ik me niet meer herinneren. Het zal vast in zo'n spa van een luxe hotel zijn geweest. Zo'n beautysalon waar handen niet kneden, maar meisjes over je heen wrijven. Bang een nagel te breken, teveel vieze olie gebruiken en al moe zijn als ze enkel je linkerbeen hebben gemasseerd. Ondertussen heb ik massages over de hele wereld genoten. En nu heb ik eindelijk een echt adresje dicht bij huis. The William is schoon, sfeervol, een tikje mystiek en bovendien zen. Ook niet onbelangrijk William begrijpt wat masseren is!

The William is mijn nieuwste vondst. Lange tijd liet ik een masseuse zo nu en dan bij mij thuiskomen. Ze sjouwde haar hele hebben en houden mee. Niet alleen in de vorm van massagebank, handdoeken en olie, maar ook haar volledige levensgeschiedenis en liefdesperikelen passeerden de revue. Het begon bij mijn grote teen en eindigde ergens in mijn nek. Al haar problemen deelde ze tijdens het kneden. Begreep deze masseuse wat masseren is, ontspannen was het niet.

Mijn voorkeur gaat uit naar massages met een nipje spiritualiteit. Ik hoef geen analyse van mijn voeten, maar recht toe recht aan gekneden worden in een klinische ruimte is niet aan mij besteed. Des te blijer word ik van The William. Hoewel William niet over je heenloopt, ademt de spa Oosterse sfeer. De spa doet mij even denken aan de vrouwtjes die op Bali en in Thailand werkelijk hun hele lichaam gebruiken bij het masseren en vrolijk over je rug heenwandelen.

Ik koos voor een ayurvedische massage. Blij verrast te ontdekken dat The William hiervoor de producten van Kama gebruikt. Natuurlijke producten met een eigenzinnige geur die al snel verslavend werkt. William bewijst precies te begrijpen wanneer en waar hoe hard te drukken en te kneden. En het fijnste, hij stort zijn hart niet uit tijdens het werken. In alle stilte laat hij de rust op je inwerken. Volledig re-energized door ontspanning is het resultaat. Mijn stralende huid niet te vergeten.

Ik ben blij met mijn nieuwe vondst en heb besloten dat ik het hele menu mag afwerken. Volgende keer kies ik de Thai voetmassage. De keer daarop wellicht de scrub. Hoe dan ook, ik zal ze allemaal afwerken. Van sport- tot aromamassage en daarna begin ik gewoon weer bovenaan. Dank je wel William. Voor je aandacht tijdens het masseren.

Schermafbeelding 2011-06-01 om 18.24.16

Je vindt The William in Maastricht.

Reacties (5)

  • Agnes

  Like!

  Ma 6 jun 2011, 18:32

  • Maureen

  Ha Nicoline,

  Ik lees jullie blogs met veel plezier! Dank hiervoor! Ik heb een afspraak gemaakt bij William en ben heel benieuwd!

  Groet Maureen

  Ma 10 sep 2012, 16:20

  • Nicoline

  @Maureen: Fijn om te lezen. Ben benieuwd. Ik vind Wiliam top. Degelijk, kundig, snufje Azië, maakt blij. Let me know!

  Di 11 sep 2012, 07:34

  • Catrien

  Hoi Nicoline,

  Ik kijk regelmatig op Lovestohave voor een vleugje Maastricht en een update in fashion. Afgelopen weekend hebben we een weekendje Maastricht gedaan en genoten van een heerlijke massage bij William. Dank je wel voor de tip!

  Voor een volgende keer verheug ik me op een paar shops in Maastricht, met dank aan jouw fashionable informatie.

  Groetjes, Catrien

  Ma 15 okt 2012, 11:02

 • @Catrien Hij is echt fijn hè! Glad you liked it.

  Ma 15 okt 2012, 12:59

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Gerelateerde artikelen

Redmiddel bij droge huid: Babor fluids

Wo 9 apr 2014, Krista Lahaye
Redmiddel bij droge huid: Babor fluids

Ben niet het type dat zich beautyproducten laat aansmeren. Toch kocht ik om onverklaarbare redenen een doosje Babor fluids na afloop van mijn laatste bezoekje aan de schoonheidsspecialist. Had er al spijt van toen de woorden 'ja, doe maar' mijn mond verlieten. Achteraf bijzonder blij dat ik ze deze ampullen met werkende stof toch heb meegenomen. Een ware redding voor mijn huid.

 lees meer

Lenteboost bij Art de Jeunesse

Ma 31 mrt 2014, Nicoline Wisse Smit
Lenteboost bij Art de Jeunesse

Ik ben ontwaakt uit mijn winterslaap. Maakt de zon dat mijn 'inner me' straalt, doet mijn gezicht dankzij Art de Jeunesse vrolijk mee. Hier kreeg mijn gezicht een lenteboost; een gezichtsbehandeling met een stralend effect. De zuurstofbehandeling een aanrader voor een feestje of wanneer je, net als ik, de zomer stralend wilt beginnen.

 lees meer

L'Huile Parfum van Byredo

Wo 26 mrt 2014, Nicoline Wisse Smit
L'Huile Parfum van Byredo

Dankzij Charlotte ben ik in de zomer grootgebruiker van Gypsy Water van Byredo. Vanwege de verpakking, het magneetje dat de dop doet sluiten en de geur. En nu heb ik iets nieuws ontdekt. Kan niet wachten tot ik de Oil Roll-On in mijn bezit heb.

 lees meer

Kopzorgen op Rechtstraat in Maastricht

Do 20 mrt 2014, Nicoline Wisse Smit
Kopzorgen op Rechtstraat in Maastricht

Alleen om de naam van deze kapperszaak al: Kopzorg. Toen ik op de Facebook-wall van Monique van Le Salonard las dat je bij Kopzorg mag kiezen of je zit of ligt tijdens het wassen, wilde ik ook. Omdat ik door Meraki in Amsterdam weet hoe heerlijk het is om te liggen tijdens het wassen, omdat ik dol ben op hoofdmassages. En jawel, Kopzorg doet haar naam eer aan. Neemt de zorg voor je haar uit lees meer

Blije producten van Figs & Rouge

Vr 7 mrt 2014, Klientje
Blije producten van Figs & Rouge

Als je de verpakkingen van Figs & Rouge ziet denk je meteen aan de zomer door de vrolijke kleuren en patroontjes. Gelukkig zijn het niet alleen de blije tubes van de hand- en lippenbalsems va Figs & Rouge die een applausje waard zijn.

 lees meer
© 2014 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap