The William, handen die kneden

Za 4 juni 2011 09:01, Nicoline Wisse Smit
The William, handen die kneden

Mijn eerste massage kan ik me niet meer herinneren. Het zal vast in zo'n spa van een luxe hotel zijn geweest. Zo'n beautysalon waar handen niet kneden, maar meisjes over je heen wrijven. Bang een nagel te breken, teveel vieze olie gebruiken en al moe zijn als ze enkel je linkerbeen hebben gemasseerd. Ondertussen heb ik massages over de hele wereld genoten. En nu heb ik eindelijk een echt adresje dicht bij huis. The William is schoon, sfeervol, een tikje mystiek en bovendien zen. Ook niet onbelangrijk William begrijpt wat masseren is!

The William is mijn nieuwste vondst. Lange tijd liet ik een masseuse zo nu en dan bij mij thuiskomen. Ze sjouwde haar hele hebben en houden mee. Niet alleen in de vorm van massagebank, handdoeken en olie, maar ook haar volledige levensgeschiedenis en liefdesperikelen passeerden de revue. Het begon bij mijn grote teen en eindigde ergens in mijn nek. Al haar problemen deelde ze tijdens het kneden. Begreep deze masseuse wat masseren is, ontspannen was het niet.

Mijn voorkeur gaat uit naar massages met een nipje spiritualiteit. Ik hoef geen analyse van mijn voeten, maar recht toe recht aan gekneden worden in een klinische ruimte is niet aan mij besteed. Des te blijer word ik van The William. Hoewel William niet over je heenloopt, ademt de spa Oosterse sfeer. De spa doet mij even denken aan de vrouwtjes die op Bali en in Thailand werkelijk hun hele lichaam gebruiken bij het masseren en vrolijk over je rug heenwandelen.

Ik koos voor een ayurvedische massage. Blij verrast te ontdekken dat The William hiervoor de producten van Kama gebruikt. Natuurlijke producten met een eigenzinnige geur die al snel verslavend werkt. William bewijst precies te begrijpen wanneer en waar hoe hard te drukken en te kneden. En het fijnste, hij stort zijn hart niet uit tijdens het werken. In alle stilte laat hij de rust op je inwerken. Volledig re-energized door ontspanning is het resultaat. Mijn stralende huid niet te vergeten.

Ik ben blij met mijn nieuwe vondst en heb besloten dat ik het hele menu mag afwerken. Volgende keer kies ik de Thai voetmassage. De keer daarop wellicht de scrub. Hoe dan ook, ik zal ze allemaal afwerken. Van sport- tot aromamassage en daarna begin ik gewoon weer bovenaan. Dank je wel William. Voor je aandacht tijdens het masseren.

Schermafbeelding 2011-06-01 om 18.24.16

Je vindt The William in Maastricht.

Reacties (5)

  • Agnes

  Like!

  Ma 6 jun 2011, 18:32

  • Maureen

  Ha Nicoline,

  Ik lees jullie blogs met veel plezier! Dank hiervoor! Ik heb een afspraak gemaakt bij William en ben heel benieuwd!

  Groet Maureen

  Ma 10 sep 2012, 16:20

  • Nicoline

  @Maureen: Fijn om te lezen. Ben benieuwd. Ik vind Wiliam top. Degelijk, kundig, snufje Azië, maakt blij. Let me know!

  Di 11 sep 2012, 07:34

  • Catrien

  Hoi Nicoline,

  Ik kijk regelmatig op Lovestohave voor een vleugje Maastricht en een update in fashion. Afgelopen weekend hebben we een weekendje Maastricht gedaan en genoten van een heerlijke massage bij William. Dank je wel voor de tip!

  Voor een volgende keer verheug ik me op een paar shops in Maastricht, met dank aan jouw fashionable informatie.

  Groetjes, Catrien

  Ma 15 okt 2012, 11:02

 • @Catrien Hij is echt fijn hè! Glad you liked it.

  Ma 15 okt 2012, 12:59

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Gerelateerde artikelen

Zoooo! Ga jij aan de botox?

Zo 27 sep 2015, Nicoline Wisse Smit
Zoooo! Ga jij aan de botox?

Het is ZOver. Nee niet de botox, wel aan de skinproducten van ZO. Cosmetisch arts Camiel Zeijen van Kliniek aan de Maas attendeerde me al eerder op de huidverbeteringsproducten van Zein Obagi. Ik ben er klaar voor! Nou ja, ZOiets als klaar.

 lees meer

No Mascara Mascara van Perricone MD

Zo 20 sep 2015, Nicoline Wisse Smit
No Mascara Mascara van Perricone MD

De naam No Mascara Mascara vind ik geniaal. Komt bij dat ik fan ben van de no make-up producten van Dr. Perricone. Nou ja, in ieder geval van die te fijne Face Finishing Moisturizing Tint. Let's review the No Mascara Mascara.

 lees meer

H&M looft 'slow fashion' prijs uit

Di 15 sep 2015, Nicoline Wisse Smit
H&M looft 'slow fashion' prijs uit

Er is een hoop kritiek op fashion. De voetsporen die fast fashion op de wereld nalaat, kun je niet langer negeren. De impact op het mlieu, de omstandigheden van de makers... Als iemand over een nieuwe aanwinst tegen mij zegt: 'Het was bijna gratis", vraag ik me steevast af: 'Als jij er niet voor hebt betaald, wie heeft dan de prijs betaald?' Die komt binnen. Het werd tijd. H&M lijkt het langzaam lees meer...

Perfect A2 hideaway: Bommels Bakhuys

Vr 11 sep 2015, Nicoline Wisse Smit
Perfect A2 hideaway: Bommels Bakhuys

Hoewel ik me er ook weleens schuldig aan maak, begrijp ik het toch niet. Van die mensen die een maaltijd, al is het maar een simpel broodje, nuttigen langs de snelweg. Food verdient meer aandacht en van zo'n benzinestationsetting wordt niemand blij. En nu heb ik het gevonden: het Bommels Bakhuys op steenworp afstand van de A2. Voor wanneer ik me tussen Amsterdam en Maastricht begeef of halverwege het land lees meer...

Lakrevolutie: shine lakjes OPI en Dior

Wo 9 sep 2015, Nicoline Wisse Smit
Lakrevolutie: shine lakjes OPI en Dior

Onlangs deelde ik een foto van mijn voeten na een pedicure bij Soap in Amsterdam. Op mijn tenen de nieuwe Infinite Shine nagellak van OPI. Big like! Top alternatief tussen gelnagels en een gewone vernis. Een uitkomst! De Infinite Shine van OPI is echter niet de enige innovatie in nagellakland. Een absolute loves to have is ook de Gel Shine and Long Wear vernis van Dior. Nou ja, innovatie? Nieuw? De lees meer...

© 2015 Loves to Have - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Loves to Have. All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap