Maastricht magazine >
fashionmusthaves

De hipste sneakers van Nike en Adidas

De hipste sneakers van Nike en Adidas
Artikel begint onder de advertentie

Hippe sneakers, daar kun je altijd mee voor de dag komen. Het voordeel van deze schoen is dat je hem zowel casual als semi casual kunt dragen. Natuurlijk passen Nike sneakers niet onder een net pak. Natuurlijk trek je ze niet aan als je een belangrijk sollicitatiegesprek hebt of een afspraak met een klant die een mogelijk grote opdracht gaat opleveren. Maar in veel andere situaties kun je prima sneakers dragen.

Tijdloze sneakers

Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Deze gevleugelde uitspraak wordt in verschillende talen toegepast en hij is natuurlijk maar al te waar. Als iemand eenmaal een indruk van je heeft dan is de kans groot dat die niet snel meer wijzigt. Wil je goed voor de dag komen dan draag je een outfit die past bij de gelegenheid. Gelukkig zijn er genoeg outfits waar sneakers onder passen. Het voordeel van sneakers is dat ze tijdloos zijn. Wat je vandaag koopt kun je in de meeste gevallen nog jaren lang dragen. Ze zijn ook makkelijk online aan te schaffen als je geen zin of tijd hebt om de stad in te gaan om te gaan shoppen. De hipste Pirri sneakers bestel je bijvoorbeeld eenvoudig online en laat je lekker thuisbezorgen of haal je af in hun winkel in Rotterdam. Ze hebben daar overigens ook heel gave shirts, dus je kunt je outfit meteen compleet maken.

Waarom zijn Nike en Adidas nog altijd zo populair?

De merken Adidas en Nike zijn voor sneakers nog altijd de top. Dat is al jaren zo en zal waarschijnlijk ook niet snel veranderen. Een belangrijke reden voor deze populariteit is dat Nike sneakers ook door bekende personen worden gedragen. Veel mensen zien hen als rolmodel en willen daarom ook deze schoenen. Als een populaire influencer Adidas sneakers draagt dan heeft dat vaak tot gevolg dat de verkoop van deze schoenen een piek beleeft. Maar dat is niet de enige reden waarom deze merken nog altijd hoog in de top staan. Belangrijk is dat beide fabrikanten in de afgelopen decennia steeds met hun tijd mee zijn gegaan. Modellen en kleuren werden voortdurend aangepast aan de trends en wensen van de kopers.

Passen sneakers ook bij jou?

Als je houdt van een casual en sportieve kledingstijl dan zijn sneakers van Adidas of Nike geknipt voor jou. Bijkomend voordeel is dat ze ook nog eens buitengewoon comfortabel zijn. De meeste liefhebbers hebben meerdere paren in hun schoenenkast. Er zijn zelfs mensen die ze sparen! Hun collectie bevat collectors items die nu allang niet meer te koop zijn en bij verkoop een flink bedrag zouden opleveren.

Gerelateerde blogs

    Reacties (1)

    1. Leuke artikel! Nike & Adidas zijn sws tijdloze sneakers! Soms valt het kleiner uit, moet altijd wel in de winkel passen.. En heb nooit van Pirri gehoord maar ga daar zeker een kijkje nemen!

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *