Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Roos

Binnenkijken bij Roos

Even voorstellen

Wat leuk dat jullie komen binnenkijken in ons huis! Mijn naam is Roos de Candia (45). Ons huis staat in Halsteren, vlakbij Antwerpen en ongeveer 40 minuten van Rotterdam. Het is een leuk dorp dat grenst aan Bergen op Zoom, wat dan wel weer een stad(je) te noemen is. Ik werk bij een gemeente als HR medewerker (P&O). Naast mijn werk en mijn gezin met man en 3 kids, heb ik ook een eigen website waar ik op blog. Ook ben ik heel actief op Insta met mijn account @lovelifestyleandmore.nl.

Huis & Stijl

Mijn interieurstijl is niet in een woord te omschrijven. Deels komt dit omdat het een mix is van kleuren en materialen die ik mooi vind, maar ook doordat ik graag word geïnspireerd en daardoor mijn stijl nog wel eens wat wil aanpassen. Maar de basic blijft toch wel in de kleuren wit, hout, naturel en een beetje zwart. Het heeft wat Scandinavische invloeden maar ook zeker boho.

Ik merk dat ik de laatste tijd ook een zwak krijg voor industriële looks in interieurs. Ik verander regelmatig het een en ander in huis, maar met name in accessoires en wanddecoratie. Meubels hebben hier toch wel een vaste plek in huis en doordat we ensuite deuren hebben ben ik toch wat beperkt. Daarnaast vind ik ook dat het praktisch moet blijven.

Favoriete plek in huis

Mijn favoriete plek in huis is toch wel op mijn witte bankje. Hier zit ik vaak alleen te relaxen, omdat we nog een ruimere bank hebben staan in de woonkamer waar de rest van de huisgenoten vaak zitten. Op deze plek kijk ik zo de ruimte in waar de eetkamer staat en naar de rest van de woonkamer. Dit is ook een prima plekje om wat rond te schuiven met kleden en accessoires. Deze hoek staat dan ook vaak op Instagram.

Mijn tips

Vooral doen wat je zelf leuk en mooi vindt. Tuurlijk word je langs alle kanten beïnvloed door mooie plaatjes, maar laat je niet gek maken en zorg dat je voor jezelf weet wat je basics zijn. En probeer altijd te visualiseren tijdens een aankoop. Vind je dat ene item nou echt zo mooi in jouw huis staan, of alleen in de winkel waar je het ziet staan? Blijf bij je eigen stijl, want uiteindelijk past dit het beste bij je.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *