Maastricht magazine >
beautymake-up

Sisley’s concealer: Phyto Cernes Éclat

Sisley’s concealer: Phyto Cernes Éclat

Concealer? Ik heb meerdere bijna onaangeroerde tubes oogprutjes liggen. Ik laat ze me – in het volle geloof mijn leven te beteren – aansmeren bij een bezoek aan Mac of Shu Uemura. Soms ook uit het beautyschap van de tax free shop op het vliegveld. Een mens moet de tijd nu immers doden. Tubes en potjes vol beautybeloftes die vervolgens in een grote bak in de badkamer verdwijnen. Omdat ik niets met het plakkerige goedje heb. Maar Phyto Cernes Éclat van Sisley heeft mijn schoonheidshart geraakt.

Artikel begint onder de advertentie

De mevrouw van ICI Paris wees met op de kracht van het product toen ik de winkel onopgemaakt binnenrende om voor een onverwachte video-opname van alles uit de rekken te plukken. Een foundation, een poeder, een blusher, een lijntje, les ombres en een mascara. ‘Allemaal leuk’, zei ze, maar met die wallen zou al dat smeren tot niets leiden.

En dus kocht ik op haar aanraden een tube eye concealer van Sisley.  En nu ben ik verslaafd. Omdat de ijzeren kop van de tube ’s ochtends verfrissend de huid onder mijn ogen wekt. Omdat het inkloppen me zo’n blij gevoel geeft. Omdat ik het zo leuk vind om af en toe met de bijbehorende kwast mezelf het gevoel te geven dat ik een meesterwerk ben. Maar vooral omdat mijn donkere kringen, schaduwen en dikke vette wallen zijn verdwenen dankzij de oogconcealer.

De oogconcealer van Sisley zorgt namelijk niet alleen voor een perfecte camouflage, maar vermindert tevens tekenen van vermoeidheid. Alsof het nog niet genoeg is maakt de oogcrème fijne lijntjes minder zichtbaar. En daarmee is het product iedere euro meer dan waard. En jij wil het ook! Al is het maar voor het heerlijke koele gevoel van het ijzer of enkel voor het resultaat.

O ja, niet onbelangrijk. De concealer van Sisley met botanische extracten is één van de weinige oogproducten die de huid rondom mijn ogen niet irriteert.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *