Maastricht magazine >

Over LovestoHAVE

Fashion & lifestyle inspiratie op LovestoHAVE

LovestoHAVE is een vraagbaak, maar dan zonder dat je hoeft te vragen. Dagelijks delen we een dosis fashion & lifestyle. Fashion-items, beauty-do’s, dat fijne restaurant; kortom die dingen die onze bloggers blij maken. Vrolijkheid om met jou te delen!

Niet alleen wat, maar ook waar je het kunt kopen

Om het je makkelijk te maken verwijzen we door. Zodat je meteen weet waar je die te hebben broek of te hoge hakken kunt kopen. Op LovestoHAVE zijn heel wat winkels, restaurants en hotels te vinden. Je vindt die adresjes door onze blogs te lezen, door gebruik te maken van de labelfinder of door te zoeken op een specifieke stad of plaats.

Bloggen op LovestoHAVE

Ben jij de puberteit voorbij, zien jouw vrienden je als een vraagbaak, app-en ze je om naar de laatste hotspot te informeren, winnen ze advies bij je in over what-to-wear naar dat ene feestje? Blog mee!

Ons volgen?

Tuurlijk zijn we te vinden op social media. Wil je een specifieke blogger volgen? Ga dan naar de pagina van de betreffende LovestoHAVE Friend. Of volg ons op Facebook, Twitter en Instagram. Je kunt je natuurlijk ook inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Sinds 2010 online

LovestoHave.com is in 2010 opgericht door Nicoline Wisse Smit. In 2018 wisselde de site van eigenaar. Meer weten over ons? Wil je iets vragen? Neem dan contact op.