Maastricht magazine >

About LovestoHAVE

Artikel begint onder de advertentie

LovestoHAVE is een fashion & lifestyle blog waar tips, inspiratie en dingen die je wilt hebben voorbij komen. Wij delen graag onze passie voor bijvoorbeeld dat ene te gekke jurkje, dat geweldig werkende beauty product, die super hippe woonaccessoires of die onvergetelijke reis die we maakte. Alles komt voorbij: van kledingadvies tot leuke DIY blogs. Regelmatig houden wij ook te gekke winacties op onze Facebook- en Instagrampagina dus houdt deze goed in de gaten!

Niet alleen wat, maar ook waar je het kunt kopen

Om het je makkelijk te maken verwijzen we door. Zo weet je meteen waar je die te hebben broek of te hoge hakken kunt kopen. Op LovestoHAVE zijn heel wat winkels, restaurants en hotels te vinden. Je vindt deze adresjes door onze blogs te lezen, door gebruik te maken van de labelfinder of door te zoeken op een specifieke stad of plaats.

Gastblogger worden op LovestoHAVE

Zien jouw vrienden of familie jou als vraagbaak? Appen ze jou om te informeren naar de laatste hotspots, of ben jij altijd degene waar ze bij aankloppen voor fashion advies? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en wie weet schrijf je binnenkort je eerste blog voor ons!

Volg ons!

Altijd op de hoogte blijven van onze nieuwste blogs? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Hier worden regelmatig ook te gekke winacties gehouden. Je kunt je daarnaast ook nog inschrijven voor onze nieuwsbrief. Wil je een specifieke blogger volgen? Ga dan naar de pagina van de betreffende LovestoHAVE Friend.

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected].