Maastricht magazine >
fashionmusthaves

7x een merk zomerjas

7x een merk zomerjas
Artikel begint onder de advertentie

Nu de stormachtige dagen voorbij zijn en het lekkere weer in aantocht is, is het tijd om die dikke winterjas terug in de kast te stoppen en hem om te ruilen voor een mooie dames zomerjas. Heb jij nog geen zomerjas of is het misschien hoog tijd voor een nieuwe? Scroll dan vooral verder voor wat zomerjassen inspiratie! Dit keer een aantal merk zomerjassen.

Lekker luchtig en casual is deze Tommy Hilfiger zomerjas. Het is een bomberjack met het Tommy signature er op geborduurd. Het fijne aan deze bomberjack is dat hij waterdicht is waardoor het geen kwaad kan als je ineens een zomers buitje over je heen krijgt.

We blijven even bij de bomberjack hangen met deze coole roze variant van Calvin Klein! Het doet me een beetje denken aan de Pink Ladies van Grease, en hoe cool waren die dan?! Je hoort er helemaal bij met deze bomberjack.

Spijkerjassen zijn al enige tijd erg hot! Deze Hugo Boss zomerjas is dan ook perfect om aan te doen als er een frisse wind staat, of op een koudere zomeravond. Het is een denim jack die je lekker los over je zomerse outfit heen draagt.

Een wat stoerdere variant spijkerjas? Dan zit je gebakken met deze stoere trucker cropped denim jack van Levi’s. Zo, dat is een mond vol. Maar gaaf is ‘ie wel!

Wat we elk jaar wel terug blijven zien is een trenchcoat, net als deze witte zomerjas van Ralph Lauren. Een trenchcoat staat vrouwelijk en stijlvol en is te dragen door weer en wind. Doordat deze jassen meestal wat langer zijn, loop je ook geen risico op een koude rug. Zeker als je regelmatig fietst waarbij je shirt nog wel eens omhoog kruipt, is dat een groot pluspunt!

Nu we toch steeds twee voorbeelden van alles laten zien, dan ook maar van de trenchcoat! En wat een plaatje is deze trenchcoat van Michael Kors. Het ziet er soepel vallend uit, de jas zweeft om haar lichaam. Deze moet gewoon lekker zitten!

Last but not least: deze mooie satijnen jas met bloemetjes van Scotch & Soda. Dit is echter niet zo maar een jas.. Nee, het is een reversible bomberjack! Je kan hem dus zo dragen als een bruin/groenige jas met bloemetjes, maar ook zoals de foto hieronder als een witte jas met een blauw ruitpatroon. Hoe leuk is dat? Dat zijn dus eigenlijk twee nieuwe jassen tegelijk!

De jassen in deze blog zijn allemaal te scoren bij de Bijenkorf. Hebben jullie al een zomerjas gescoord? Of wordt het binnenkort maar snel weer shoppen?

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *