Maastricht magazine >
beauty

Mooi grijs is niet lelijk

Mooi grijs is niet lelijk

Model Kirsten McMenamy draagt haar steentje bij aan de acceptatie van grijs haar. De 45-jarige muze van onder meer Viktor & Rolf heeft na jaren van haarverf haar grijze haar geaccepteerd. Op de catwalk van Viktor & Rolf was ze overigens het absolute middelpunt: ze opende en sloot de show. In augustus poseerde zij met haar grijze haren voor de Vogue en de trend van van grijs haar werd geboren.

Artikel begint onder de advertentie

Al minstens twee volle weken met dezelfde haarkleur en dus de hoogste tijd voor een nieuw kleurtje. Lady Gaga toog naar de een dure haarsalon en liet – geheel Gagastyle – grijze highlights in haar lange blonde haren zetten. Ook Kate Moss is nu gespot met grijze highlights door haar blonde lokken.

Het is echt waar. De grijze haarkleur is hip in fashion- en beautyland. Durf jij het aan? Is grijs haar nog echt niet aan je besteed, maar denk je wel na over een nieuwe kleur of een nieuwe coupe. Een geheimtip is Marga’s Hairstyling in Venlo. Marga weet raad met haar en zeker met kleur. Maak een afspraak en je wil nooit meer anders. Bij Expert Salon in Laren ben je ook aan het juiste adres als je iets nieuws wilt of je coupe wilt laten re-stylen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *