Maastricht magazine >
beautyhair

Last van pluizend en droog haar? Tip: Banana butter shampoo!

Last van pluizend en droog haar? Tip: Banana butter shampoo!
Artikel begint onder de advertentie

Nu het alweer een tijdje herfst is en het buiten steeds kouder en natter wordt, krijgt je haar het nodige te verduren. Je lokken zijn namelijk erg gevoelig voor weersveranderingen. Geef je haar daarom wat extra liefde! Gebruik tijdens het douchen bijvoorbeeld de Banana Butter Shampoo van Umberto Giannini: een 97% natuurlijke formule, boordevol natuurlijke oliën en vitaminen, ontworpen om droog, pluizig en getextureerd haar te voeden. Wij vertellen je alles over deze heerlijke en populaire shampoo!

Shampoo voor glanzend, zacht haar

Umberto Giannini Banana Butter Shampoo is speciaal ontwikkeld voor een pluizend en droog kapsel. De belangrijkste ingrediënten van de shampoo zijn bananenextract en kokosolie. Beide ingrediënten hebben hun eigen werkende eigenschappen. Zo bevat bananenextract voedende mineralen en vitamines zoals kalium, vitamine A, B en C. Deze zorgen voor glad en goed handelbaar haar.

Kokosolie is een zeer populair ingrediënt van shampoos en ook in de Banana Butter Shampoo ontbreekt het niet! De kokosolie werkt zeer hydraterend (en ook verzachtend) dankzij de antioxidanten en vitamine E die het bevat. Ook houdt het vocht vast en geeft de olie glans aan je lokken. Leuk weetje: vooral de eerste persing van de kokosolie staat bekend om zijn voedende en hydraterende werking.

Alle voordelen in het kort:

  • Maakt je haar zacht en goed handelbaar
  • Extra geschikt voor iedereen met pluizend en/of droog haar
  • Zorgt voor gezond en stralend haar dankzij de voedende werking
  • Geschikt voor vegans (ook diervriendelijk getest)

Een duurzaam product

De Umberto Giannini Banana Butter Shampoo is ook een zeer duurzaam product. Niet alleen bestaat de shampoo voor bijna 100% uit natuurlijke ingrediënten, ook is het vrij van o.a. siliconen, parabenen en sulfaten. Een ander groot voordeel van de shampoo: het product is verpakt in een 100% recyclebare en afbreekbare verpakking van suikerriet. Zo draag jij als consument ook nog eens je steentje bij aan een duurzamere wereld. Niet voor niets is de shampoo dan ook populair bij vegans en consumenten met een groen hart.

Geef je haar wat het verdient

Benieuwd naar de shampoo? De shampoo is verkrijgbaar bij Kruidvat en kost € 10,99. Ook kun je hier een bijpassende conditioner scoren. Zo geef je je haar precies wat het verdient: hydratatie, verzachting en voeding. Binnen no time loop jij rond met stralende lokken. Naast goede haarverzorging is de juiste skincare tijdens koude en natte dagen natuurlijk ook erg belangrijk!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *