Maastricht magazine >
fashionmusthaves

5x Gouden sieraden voor de bruid

5x Gouden sieraden voor de bruid
Artikel begint onder de advertentie

Ga je binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Trouwen doe je in principe maar één keer en voor een bruiloft moet je heel wat voorbereidingen treffen. Hoe dichter je bij de grote dag komt, hoe spannender het wordt. Naast alle praktische zaken als de gastenlijst en de trouwlocatie, mag je je helemaal uitleven wat betreft je uiterlijk. Niet alleen mag je een mooie jurk uitzoeken, bij een bruiloft horen natuurlijk ook sieraden. Deze 5 gouden sieraden mogen absoluut niet ontbreken op jullie dag!

1.     Een gouden ring

Denk je aan trouwen, dan denk je aan ringen. Op een speciale gelegenheid als je bruiloft, mag je helemaal uitpakken en past een gouden ring dan ook uitstekend. Het is al helemaal mooi als je voor een gouden trouwring gaat. Als je een gouden trouwring wilt, kun je kiezen uit een witgouden, geelgouden, platina of palladium ring. Het voordeel van een gouden trouwring is dat deze lang mooi blijft en niet snel beschadigd. Dit is natuurlijk erg belangrijk bij een trouwring, die in principe bedoeld is om de rest van jullie leven te dragen.

2.     Een gouden ketting

Wat ook niet kan ontbreken op je bruiloft is een gouden ketting. Een ketting maakt je outfit helemaal af en past uitstekend bij je trouwjurk. Bovendien steekt het goud goed af bij het wit van je jurk – maar ook bij andere kleuren, mocht je liever geen witte trouwjurk kiezen. Bovendien is er enorm veel keus wat betreft kettingen. Wil je liever een subtiele ketting of een opvallende? En wil je één ketting of twee of zelfs drie kettingen aan elkaar? Kies bovendien een mooi steentje uit dat past bij de rest van de outfit.

3.     Gouden oorbellen

Een ander subtiel sieraad, zijn oorbellen. Hoewel je natuurlijk ook grote oorbellen kunt dragen, zijn oorbellen vaak wat kleiner en minder opvallend maar wel erg belangrijk om je outfit goed te accentueren. Vooral als je haar is opgestoken, is een paar mooie oorbellen onmisbaar. En nu de rest van je sieraden al goud zijn, moet je natuurlijk ook een paar bijpassende oorbellen hebben. Gelukkig zijn er veel gouden oorbellen te vinden, die perfect zijn voor je bruiloft. Ook gouden oorbellen blijven erg lang mooi.

4.     Een gouden armband

Armbanden zijn één van de meest gedragen sieraden bij vrouwen. Een simpel armbandje kan al veel doen met je uiterlijk. Op jouw grote dag kun je er dan ook zeker één dragen. Niet alleen is dit een sierlijk detail, je voelt je er vaak ook nog eens een stuk vrouwelijker door. Iets wat veel vrouwen fijn vinden op hun trouwerij. Gouden armbanden zijn er in alle soorten en maten: dik, dun, met of zonder tierlantijntjes… Er is voor ieder wat wils. Ook kun je zelfs meerdere armbandjes tegelijk dragen.

5.     Een gouden enkelbandje

Kun je niet genoeg sieraden dragen en wil je zelfs je enkels versieren met goud? Draag dan een gouden enkelbandje tijdens je bruiloft. Vooral als je jurk wat korter is en/of je wat meer de nadruk wilt leggen op je schoenen is dit een goed idee. Veel enkelbandjes kun je matchen met een armbandje, maar dit is niet noodzakelijk. Let er bij het kopen van een enkelbandje wel op dat het goed bij je schoenen past. Het is daarom verstandig eerst je schoenen te kopen en daarna pas het enkelbandje.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *