Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 5: Het is weekend in La Fée rokje

De laatste dag van 5 dagen op rij in rokje van La Fée Maraboutée. Chill weekend mode. Just relax. Niks moet, mag wel! Alleen… opeens van heerlijke ochtendzon naar winterse kou.

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2015-03-15 om 09.31.46

Te blij met mijn rokje van Solo Individual Clothing. Want ook in het weekend voel ik me erin thuis. Dat zijn de items die je hebben wilt. Was mijn outfit zonneschijn ready, sloeg het weer opeens om. Had ik bedacht om Maastricht tijdens het Tefaf weekend in rokje, top en jeans jasje te trotseren. Trok ik uiteindelijk een winterjas uit de kast. En dat terwijl ik me zo had verheugd op een terrasje met mijn spijkerjack aan de leuning tevreden nippend aan een drankje in mijn rokje met bijpassende top.

Op de foto onder de warmtelampen bij de Comedie op het Onze Lieve Vrouweplein in Maastricht. Rokje gecombineerd met bijpassende top van La Fée Marboutée. Daarbij mijn Nike Free Run 2 en spijkerjasje van 7 For All Mankind. Die zwarte jas? Heb geen flauw idee waar ik die lang geleden kocht. Mooi vind ik de jas nog atijd. Hoewel ondertussen niet meer helemaal in top vorm.

In de reeks 5 dagen op een rij

Kledingstukken die al eerder op LovestoHave voorbij kwamen

Ik kocht mijn La Fée Marboutée top en rokje bij Solo te Sittard.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *