Maastricht magazine >
fashion

Dé jas van Aquascutum

Dé jas van Aquascutum

De lange jas van Aquascutum behoort tot de meest gewilde items winter 2010. De jas is klassiek en straalt de Engelse charme uit die het Londense label kenmerkt. Het is misschien juist die klassieke twist die de jas, net als de rest van de collectie, zo ultiem sexy maakt.

Op de catwalk zette Michael Herz, designer women collectie, een niet te vergeten AW10 collectie neer. De reviews waren er naar. Kort na de show liet hij en men’s designer Grame Fidler echter weten het huis te verlaten.

Artikel begint onder de advertentie

De Britse Joanna Sykes is de nieuwe design director. Een relatief, onbekende naam in fashionland. Toch doet haar profiel geloven dat ze in staat is om een sterke lijn van draagbare, daily couture neer te zetten. Haar achtergrond vertoont gelijkenis met Phoebe Philo van Céline, Stella McCartney en Hannah MacGibbon van Chloé. En dus kijken we reikhalzend uit naar wat zij gaat brengen.

Spannend, want het is niet eenvoudig de wintercollectie van Herz te evenaren. Helemaal daar Sykes haar handen vol heeft, want ze heeft laten weten haar gelijknamige, eigen label voort te zetten.

Wil jij de jas uit de collectie die de fashionwereld beroerde? Wil jij een stuk van de hand van Michael Herz? Dan is het nu tijd een pièce te scoren. Je vindt Aquascutum bij Graanmarkt 13 in Antwerpen. Wie echter verzekerd wil zijn van succes, reist het beste naar Londen af.

Aquascutum AW2010

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *