Maastricht magazine >
fashionfashion-news

Fast Fashion delivery van Depeche

Fast Fashion delivery van Depeche

Daar ga je. In de partymodus met last minute feestplannen. En bij die feeststatus hoort een killer outfit. Onbewust loop je de verschillende opties door in je hoofd. Die chique jumpsuit? Uhm nee, vorige keer al aangehad. Iets van Isabel Marant x H&M? Nee, zo snel na lancering is dat te makkelijk. Dan straks tussen de bedrijven door een shopje online. Maar ja, dan kom je al snel tot de conclusie dat je het met geen mogelijkheid meer op tijd in huis hebt. Behalve bij één webshop dan, namelijk die van Depeche.

Artikel begint onder de advertentie

De winkel aan de Platielstraat heeft namelijk een online shop met een Same Day Delivery service voor Maastricht. Als je voor 15 uur bestelt staan ze diezelfde dag nog voor 18 uur op de stoep. Op kantoor of bij je thuis, inclusief pizzadoos gevuld met hot fashion. Een LBD bijvoorbeeld. Met Peter Pan kraag van Ted Baker, van leer en met studs van Space of juist met een speelse print van Northland. Niet zeker welke maat je moet hebben of welk jurkje het beste bij de gelegenheid past? Als je even naar de winkel belt, voorziet Depeche je met plezier van advies.

Ook fijn, bij Depeche verkopen ze ook shapewear van het Nederlandse NO-MI. Dus als je je rondingen wilt accentureren of juist corrigeren om er nog beter uit te zien in je nieuwe jurk, dan ben je slechts één muisklik verwijderd van perfectie.

Depeche_preview  TedBaker_jurk1  Depeche_delivery

Van links naar rechts: offline en online gaan hand in hand in de etalage van Depeche, jurk van Ted Baker en shirt van Happiness is a $10 Tee klaar voor bezorging.

Depeche helpt je overigens niet alleen om een modeprobleem op te lossen. Ook bij kerst- of sinterklaasstress is deze winkel je redder in nood. Last minute shopping is door de Same Day Delivery tenslotte easy. Nagellakjes van The New Black, een geurkaars van Pantone of een vrolijke toilettas met strik van Ted Baker, ze hebben het allemaal. Nog een boek over James Bond voor je vriend, vader of buurman en klaar ben je!

Depeche_interieur_laarzen2 Depeche_taschen

Links een indruk van de offline winkel, rechts het James Bond boek van Taschen.

Snel iets nodig of gewoon zin om te shoppen? Ga dan naar Depecheonline.com. Als je buiten Maastricht woont heb je je bestelling niet dezelfde dag nog in huis, maar wel de volgende werkdag. Uiteraard kun je ook gewoon je hart ophalen in de winkel aan de Platielstraat. Claimen velen altijd het nieuwste in huis te hebben, krijgt Depeche daadwerkelijk iedere week nieuwe dingen binnen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *