Maastricht magazine >

 
fashion

Jeans voor ronde billen

Jeans voor ronde billen

Not about camouflaging, but about celebrating. Dat is het keurmerk van Not Your Daughters Jeans (NYDJ). Dit merk heeft het begrepen. It fits and it flatters. Een jeans die niet van jouw dochter is, maar je wel die look geeft. Of eigenlijk, zoals het merk het zelf omschrijft, een broek voor vrouwen die niet meer in de kast van hun dochter willen zoeken. Vrouwen die weten wie ze zijn en dus juist niet teruggrijpen op trends die vanochtend in waren en vanmiddag weer zijn geweest.

NYDJ belooft een eigen look en een pasvorm met een altijd vleiende werking. Het merk is een must-have voor iedereen met prachtige ronde billen, maar je hoeft heus niet dik te zijn om de jeans te koesteren. Niet voor niets wint NYDJ elke dag aan populariteit en is zelfs het op een na grootste jeansmerk in de States.

Natuurlijk heeft Oprah Winfrey wind in de zeilen bijgezet door haar liefde voor het spijkerbroeken merk uit te spreken. Maar haar liefde is terecht! NYDJ brengt een straight, skinny, bootcut, jegging en ankle model. Vier op de vijf vrouwen schijnen de jeans na het passen ook te kopen. Om optimaal van Lift & Tuck technologie te profiteren, adviseert NYDJ de jeans een maatje kleiner te passen.

Je vindt NYDJ bij Bloom Jeans in Laren. Deze jeansbar maakt er een wedstrijd van om klanten meteen in de juiste broek te hijsen en daar zijn ze goed in. Weet jij al welk model je wilt, dan kun je ook gebruikmaken van de webshop met heel veel modellen die niet van jouw dochter zijn en nog heel veel andere merken zoals Denham en Goldsign.

Not Your Daughters Jeans1

Not Your Daughters Jeans van webwinkel BloomStore.nl

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *