Maastricht magazine >

 
fashion

Ooh la la LaDress

Ooh la la LaDress

The Little Black Dress. De Oxford Dictionairy of English heeft het woord zelfs opgenomen in het woordenboek. Zo moet iedere vrouw die zich iets van de fashionmagazines aantrekt dit kleine zwarte jurkje in haar garderobe hebben. En ieder seizoen natuurlijk een nieuwe LBD, want het ene jurkje is uiteraard het andere niet. Eerlijk? De modebladen hebben gelijk. Dit onmisbare item hoort nu eenmaal echt in jouw kledingkast thuis.

Little Black Dresses in overvloed, maar waar moet je op letten? Heb je brede schouders, maar smalle heupen, kies dan voor een A-lijn jurk. Het geeft namelijk de illusie van bredere heupen en brengt je silhouet zodoende in balans. Bij bredere schouders is een model met open halslijn ook erg goed. Een empiremodel, een model met hoge taille, is perfect bij een wat rechter figuur (schouders en heupen even breed). Je lijkt ook langer wanneer je jurk eindigt op de knie of net erboven. Laat meer been zien dan oog je ook langer. Accentueer je rondingen met een jurk die de lijnen van je lichaam volgt. Op die manier haal je het beste uit je ‘zandlopersfiguur’. Wanneer je gezicht een beetje bleek lijkt bij het dragen van zwart doet een mooie ketting of een sjaal in een opvallende kleur veel goeds.

Wil jij ook zo’n zwart jurkje dat nooit uit de mode gaat en van heel goede kwaliteit is, kijk dan eens bij LaDress. Hier bestel je online de mooiste Little Black Dresses.

LaDress_Grace LaDress_Charlotte LaDress_ChloeLaDress

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *