Maastricht magazine >
tips

Aviator jacket bij Stylesuite

Het is geen nieuws dat ik in love ben met de aviator van Burberry Prorsum. Een vriend van mij vindt dat ik wel erg vaak verliefd ben. Ik verklaar hem dat het deze keer ware liefde is. De vooravond van een lange, hartstochtelijke relatie. Toch liet ik de aviator van Burberry Prorsum hangen. Klaar voor een kleine flirt met het exemplaar van Stylesuite.

Artikel begint onder de advertentie

Eerlijk is eerlijk. Baal er best van dat ik de aviator van Burberry aan mij heb laten voorbij gaan. Azzurro was nog zo attent me te bellen toen de jas binnen was. Ik wilde de jas eigenlijk al weg laten hangen. Zat op dat moment in het buitenland. Mede gezien de prijs van de jas leek het me een wijze beslissing om af te zien van aanschaf. Ik wilde voor een keertje redelijk zijn. Maar ondertussen weet ik het wel. Liefde kent geen ratio. Wanneer het op een aviator jacket aankomt, kun je enkel je hart volgen.

En dat ga ik doen. Bij Stylesuite in Maastricht valt mijn oog op een te hebben aviator jacket. Mijn hart maakt een sprongetje. De aviator is weliswaar een prototype en dus nog even not mine, maar dit keer zal ik waken voor het mislopen van de one and only.

De aviator jackets zijn vanaf half november bij Stylesuite te vinden. Wil je jouw exemplaar in donkerbruin, burned camel of army green niet mislopen, wees er dan snel bij. Voor 995 euro is deze stoere aviator all yours! Grote kans dat je tevens voor de verleiding van de sleeveless lammy in ‘Balmain’ groen door de knieën gaat. Die is van jou voor 599 euro en nu al te koop!

Stylesuite aviator jacket

Ik laat je nooit meer gaan aviator jacket van Stylesuite Femme te Maastricht.

Stylesuite in Balmain lammy

Sleeveless lammy van Stylesuite in ‘Balmain’ groen. Laat dat nu net mijn lievelingskleur zijn…

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *