Maastricht magazine >

 
tips

Aviator van Cutler and Gross

Mijn Gucci met spiegelglazen gaat alweer zo’n vier jaar mee, het jaar daarvoor de op de aviator geïnspireerde groengele Prada. Iets eerder kocht ik, om de laagstaande winterzon te trotseren, een aviator van Ray Ban met lichte glazen. Mijn Porsche Design zonnebril is misschien wel de grootste schat in de uitpuilende schatkist. En eigenlijk is de vliegeniersbril al sinds mijn allereerste Ray Ban die ik voor mijn eindexamen kreeg favoriet. Zo nu en dan een flirt met een ander model, liefst groot. Soms zelfs à la windshield. Het is echter de aviator die het uiteindelijk ook deze zomer van het spectaculaire Prada-glaswerk wint. En die eer is te danken aan de heren Cutler en Gross.

Cutler and Gross draagt de naam van de achterban. Het brillenmerk van Graham Cutler en Tony Gross bestaat sinds 1971. Werden de monturen oorspronkelijk handgemaakt, is het duo ondertussen niet meer weg te denken uit brillenland.

Schermafbeelding 2011-01-31 om 18.23.321

Aviator van Cutler and Gross

Voorlopig niet in Londen en dus niet de kans om de winkel in Knightsbridge te bezoeken, op Net à Porter vind je een ruim assortiment. Niet verwonderlijk gaat mijn voorkeur uit naar de aviators. What we call Loves to Have!

IMG_1625

Wie wat bewaart, die heeft wat!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *