Maastricht magazine >

 
fashion

World Family op Ibiza

World Family op Ibiza

Hoe jammer is het? Paris Hilton is gespot met een tas van World Family Ibiza. De vrees is dat het met deze prachtige, handgemaakte tassen afloopt zoals met heel veel ander moois. Smaakloze copy-cats zijn opeens dying voor een exemplaar. Bovendien het risico dat deze ook nog eens door inspiratieloze ketens wordt gekopieerd.

Aan de andere kant. Een World Family Ibiza bag is niet te kopiëren. De tas is immers niet alleen handgemaakt, maar ook met liefde. Hoe kan het ook anders met een product van Ibiza. Want love rules nog steeds op dit eiland.

De naam World Family Ibiza komt overigens niet uit het niets. Merel en Alok zijn de grote namen achter de tassen. De tassen zijn geïnspireerd op de vele wereldreizen die zij met hun zes kinderen maakten, een familie van de wereld dus. Bovendien woonachtig op Ibiza.

Zo’n acht jaar geleden verkochten zij hun eerste ontwerpen op de hippiemarkt Las Dalias en daar is de familie op zaterdag nog steeds te vinden. Vanaf dag één weet de trendy, bohemian stijl van World Family Ibiza te verleiden. Echt prachtige tassen, laarzen, riemen en accessoires. Ja, natuurlijk kon Paris niet achterblijven!

Hebben? Bezoek Las Dalias en ontmoet de family in levende lijve. Bestellen via de website kan ook!

World Family Ibiza Las Dalias

De familie is nog iedere zaterdag op hippiemarkt Las Dalias te vinden.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *