Maastricht magazine >
food-and-drinks

Vers en gezond eten in De Stadskantine

Vers en gezond eten in De Stadskantine

Verwacht in De Stadskantine te Amsterdam geen hoogstandjes, hier wordt ‘recht voor z’n raap’ met verse ingrediënten gekookt. Hoewel de naam kantine draagt, heeft De Stadskantine niets weg van een gaarkeuken. Geen aangekoekt of prut gekookt eten dus.

Elke dag een nieuwe keuze uit één soep, drie verschillende hoofdgerechten (vis, vlees en vega) en één toetje. Donderdag 17 februari heerlijke komkommersoep en kikkererwtenstoof met pompoen en wilde rijst gegeten. Toe de huisgemaakte hangop met rood fruit. Benieuwd wat er komende week op het menu staat.

Artikel begint onder de advertentie

Geweldig als je geen zin hebt om te koken na een lange dag shoppen. Voor slechts 8,85 euro eet je een vers en gezond hoofdgerecht.

Nooit meer koken, hoe fijn is dat? Hopelijk snel ook in jouw buurt. Je vindt De Stadskantine aan de Van Woustraat in Amsterdam.

 

DeStadskantine_VanWoustraat Amsterdam

De Stadskantine – bij binnenkomst loop je direct tegen de counter aan. Je bestelt, betaalt (alleen met pin of creditcard), het bord wordt voor je neus opgeschept en bestek en servet haal je zelf uit de bakken.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *