Maastricht magazine >
tip

Home design van Diesel

Home design van Diesel

Dat Diesel meer in huis heeft dan alleen kleding ontwerpen, is algemeen bekend. Buiten een stijlvolle collectie heeft Diesel heerlijke geuren, prachtige horloges en hippe (zonne)brillen. Niet gek dat Diesel uitbreidt met meubels en verlichting. Hiertoe roept Diesel de hulp in van Foscarini voor de verlichting en Moroso voor de meubels. Twee merken die onder kenners bekend staan als creatief en innovatief. Net als Diesel dus.

De meubelcollectie bestaat uit twee delen: de Camp-collectie met veel geverfd hout en een lekker vintagegevoel, en de Rock-collectie met een dikke knipoog naar de ruige wereld der muziek.

Artikel begint onder de advertentie

Verwacht veel grapjes. Geprinte draaipanelen op een bijzettafeltje bijvoorbeeld. Ook qua verlichting valt er van alles te beleven. Zo zijn er lampen die doen denken aan oude lantaarns, een artistieke interpretatie van een gespleten vulkanische steen of ouderwetse fabriekslampen.

De gehele collectie past perfect in een jeugdig interieur. Een ‘moderne’ stijl van hoge kwaliteit gecombineerd met een onderscheidend design van zuivere lijnen. De Diesel Home Collection, Succesful living from Diesel is verkrijgbaar bij Edha Interieur aan de Willemsparkweg in Amsterdam.

 

Diesel01 Diesel02 Diesel03

 

 

Diesel04 Diesel06

 

Diesel07

Gerelateerde blogs

    Reacties (2)

      1. Hi Christine! Je kunt de prijs opvragen bij Edha Interieur, deze verkopen hem. De fauteuil heet Cloudscape Chair en de bank heet Nebula Nine Sofa. Fijn weekend! 🙂

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *