Maastricht magazine >
fashion

Kleur bekennen met American Vintage

Kleur bekennen met American Vintage

American Vintage is zo’n label waar je nooit genoeg van krijgt. Basics staan centraal binnen het merk van Mickaël Azoulay, en ja… die hebben we allemaal nodig. Zeker in die fijne seizoenskleurtjes, die een oufit in een oogwenk omtoveren tot een trendy outfit. Mintgroen, mangogeel, donkerblauw of koraal, American Vintage heeft het. De collectie nodigt uit tot een laagjes-look, zonder truttig te zijn of zwaar te maken. De items zijn ideaal om je vakantiegarderobe mee aan te vullen. Zo’n beetje alles wat je in je koffer gooit is namelijk met elkaar te combineren. Dat maakt inpakken weer een stuk makkelijker: gewoon wat rokjes, shirts, shorts en vestjes van American Vintage en you are good to go!

Artikel begint onder de advertentie

Een andere reden waarom het Franse label het zo goed doet zijn de materialen. Zacht katoen, zijde en andere mixen van natuurlijke materialen maken de items aangenaam om te dragen. Losjes en nonchalant, precies hoe eens mens zich op vakantie wil kleden.

American_Vintage_blazer American_Vintage_top American_Vintage_SS2012_Chino American_Vintage_SS2012_blouse

Van links naar rechts: katoenen blazer, zijden top, chino en mouwloze blouse.

Je koopt American Vintage bij Diva Couture & Trends in Heerlen. Scroll naar beneden voor meer winkels die het merk verkopen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *