Maastricht magazine >
fashion

Nieuw: Victoria by Victoria Beckham

Nieuw: Victoria by Victoria Beckham

Victoria Beckham komt met een nieuw label: Victoria by Victoria Beckham. Ben ik geen fan van Victoria, niet van haar stijl en ook al niet, in tegenstelling tot Michelle Obama en Demi Moore, van haar eigen onbetaalbare kledinglijn, toch ben ik benieuwd naar haar nieuwe collectie. De nieuwe lijn is, zoals dat eigenlijk altijd het geval is met jongere zusjes van designer labels, goedkoper dan de bestaande lijn. Bovendien is Victoria by Victoria Beckham more girly. Een collectie voor vrouwen en meisjes van alle leeftijden en in alle maten.

Artikel begint onder de advertentie

De kleding is speels en eigenzinnig. Nonchalance kenmerkt de collectie. Daarbij heeft Victoria het perfectie zomerjurkje proberen te ontwerpen. Eerlijk is eerlijk, de collectie die is geïnspireerd op cartoon karakter Emily the Strange, spreekt mij aan. Hoewel nog steeds niet goedkoop, zeker het hebben waard!

De verkoopadressen van Victoria by Victoria Beckham laten nog even op zich wachten. Fan van deze Spice Girl? Houdt de website van Victoria Beckham dan in de gaten. De collectie zal vanaf de lente 2012 verkrijgbaar zijn in de winkel. De reguliere collectie van Victoria Beckham vind je bij Eickhoff in Düsseldorf.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *