Maastricht magazine >

 
beautymake-up

3 tips om je nagels goed te verzorgen

3 tips om je nagels goed te verzorgen

Wil jij mooie en gezonde nagels hebben maar heb je niet het budget om elke week bij de manicure te zitten? Met deze 3 tips om je nagels goed te verzorgen, kom je altijd goed voor de dag. Vaak zijn je handen toch één van de eerste dingen die opvallen, bijvoorbeeld wanneer je iemand een hand geeft of iets aanpakt. Met verzorgde nagels zorg je altijd voor een goede eerste indruk. Er zijn gelukkig veel dingen die je zelf thuis kunt doen voor verzorgde nagels. Heb je weleens van het merk Yinger gehoord? Zij maken het gevoel van een luxe nagelsalon toegankelijk voor bij jou thuis. Met diverse gellak sets en andere nagelverzorgingsproducten, haal je alles in huis om een stralende look voor jouw nagels te creëren.

1. Verzorg jouw nagelriemen

Gezonde nagelriemen zijn essentieel voor verzorgd uitziende nagels. Veel mensen weten niet dat nagelriemen een belangrijke functie hebben. Zij beschermen namelijk de nagelwortel waardoor ontstekingen voorkomen worden. Voor een optimale verzorging gebruik je een nagelriem crème. Hiermee worden jouw nagelriemen weer soepel en zacht gemaakt, waardoor ze jouw nagels goed kunnen beschermen. Diverse oliën speciaal voor nagelriemverzorging zorgen dat de nagels goed kunnen groeien, waardoor je lange en gezonde nagels krijgt. Met een bokkenpootje duw je de nagelriemen regelmatig terug, zodat deze zacht en soepel blijven en je nagels goed kunnen groeien. 

2. Nagelverzorging voor gezonde nagels

Heb je last van droge nagels die snel afbreken? Dan kan je wel wat extra nagelverzorging gebruiken. Ook hiervoor zijn diverse crèmes en oliën te verkrijgen die jouw nagels gezonder en sterker maken. Kijk ook op Yinger voor diverse nagelverzorgingsproducten. Met een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten en gellak sets, haal je hoogstaande producten in huis die ook graag door erkende nagelsalons worden gebruikt. Een primer, nagellakremover en een topcoat mogen dan ook niet aan jouw nagelverzorging repertoire ontbreken voor het creëren van de perfecte gellak nagels! 

Verder groeien jouw nagels voortdurend. Hou de lengte en de vorm bij door je nagels regelmatig te vijlen. Probeer knippen zo veel mogelijk te vermijden. Hiermee kan je namelijk beschadigingen veroorzaken. Nagels kunnen makkelijker inscheuren wat kan zorgen voor pijnlijke situaties. Door te vijlen, worden jouw nagels in de gewenste vorm geshaped, bijvoorbeeld met een ronde boog of juist een puntige vorm. 

3. Gellak nagels voor een verzorgde look

Gellak sets van Yinger zijn de trend op het gebied van verzorgde nagels. Met volledige gellak sets heb je alles in huis om jouw eigen gellak nagels te creëren. Het bijzondere van deze look is dat de lak erg lang blijft zitten. Door middel van UV- straling wordt de gellak uitgehard, waardoor je een stevige laag op je nagels hebt. Met gellak sets stel je zelf jouw favoriete kleurencombinaties samen om unieke effecten te maken! Zo heb je minimaal twee weken geen omkijken meer naar jouw nagels. Je geniet van glanzende, gezonde nagels die erg laag in onderhoud zijn. Stijlvolle nagels onderhouden is nog nooit zo makkelijk geweest!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *