Maastricht magazine >
beauty

5 Couleurs Lift oogschaduw van Dior

5 Couleurs Lift oogschaduw van Dior

Voor elk beautyprobleem is er tegenwoordig een oplossing. Natuurlijk kun je bij de eerste tekenen van rimpeltjes of hangende oogleden naar de plastische chirurg rennen, maar met de juiste huidverzorging en make-up kun je jezelf een hele hoop van die ellende besparen. Trend onder de cosmetica is dan ook make-up met een verzorgende werking die er niet alleen voor zorgt dat je er mooi uitziet, maar ook dat de make-up goed is voor je huid.

Artikel begint onder de advertentie

Dior komt met de nieuwe 5 Couleurs Lift oogschaduw. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een oogschaduwpalet dat bestaat uit vijf verschillende kleuren oogschaduw. De kleuren zorgen ervoor dat je oogleden er frisser en jonger uitzien en in de oogschaduw zit ook nog eens een liftend serum en veel verzorgende bestandsdelen. Laat die cosmetische ingrepen dus maar zitten, met Dior lift jij die oogleden gewoon zelf.

Je vindt de make-up van Dior bij Douglas. Interesse in een paar schoenen of te hebben kledingstuk uit de laatste collectie van Dior? Scroll dan naar beneden voor verkoopadressen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *