Maastricht magazine >
beautyhair

5 Haarstyling tips waardoor jij stralend de deur uit loopt

5 Haarstyling tips waardoor jij stralend de deur uit loopt
Artikel begint onder de advertentie

Er zijn erg veel mooie producten die jouw haar gezond en stralend kunnen maken. Van haaroliën tot apparaten die voor meer volume in jouw haar zorgen. Een van de bekendste en goed beoordeelde haarstyling apparaten is de Dyson. Vaak zijn deze wel prijzig, dus is het voordeliger om deze bijvoorbeeld tijdens de Black Friday deals aan te schaffen wanneer er vaak hoge kortingen zijn. Houd dan vooral de Dyson Airwrap Black Friday aanbiedingen in de gaten voor een goed stylingapparaat! Verder zijn er nog meer handige haarstyling tips, lees snel verder…

Tip 1: Volumepoeder

Na het wassen en gebruiken van conditioner kan je haar soms wat slap zijn. Om meer volume aan te brengen in je haar kun je daarvoor volumepoeder gebruiken. Je strooit een beetje van het poeder boven op je hoofd bij de haarlijn. Vervolgens masseer je als het ware je hoofd, waardoor er veel volume wordt gecreëerd. Daarna kun je het haar gemakkelijk stylen naar jouw wensen!

Tip 2: Föhnen

Ook door het haar te föhnen krijg je een goed model in het haar. Verzorg het haar wel goed van tevoren. Kies daarbij voor een speciale olie of spray die het haar beschermd tegen de hitte van de föhn. Als je haar nat is moet je het haar twee keer föhnen voor een glanzend resultaat zonder pluizen. De eerste keer is dan bedoeld voor het drogen van het haar en daarna breng je het in model. Naast gewone föhns bestaan er ook föhnborstels. Deze borstels kunnen een mooie krul in het haar creëren.

Tip 3: Droogshampoo

Voor wat extra structuur in het haar is droogshampoo een goed hulpmiddel. Het zorgt net zoals het volumepoeder voor wat extra volume in het haar. Daarnaast is droogshampoo ook ideaal voor die dagen dat je geen tijd hebt om je haar te wassen… Multifunctioneel dus!

Tip 4: Haarmasker

Bij haarstyling hoort ook het verzorgen van je haar waardoor het er altijd glanzend en gezond uit ziet. Hiervoor is het goed om eens in de zoveel tijd een haarmasker te gebruiken. De haarmasker breng je aan nadat je het haar hebt gewassen en laat je meestal rond de 5 minuten intrekken. Hierna zal je merken dat je haar er super gezond uit ziet en fijn aanvoelt.

Tip 5:  Haarvitamines

Naast een haarmasker zijn er ook goede vitamines die je kunt nemen voor gezond haar. Deze vitamines kunnen het haar aansterken waardoor je haar ook weer sneller kan groeien. Door vervolgens weer naar de kapper te gaan houd je het haar gezond. Als het haar er uit zichzelf al fantastisch uit ziet hoef je er zelf weinig aan te stylen… Ideaal!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *