Maastricht magazine >
beauty

Betoverd door Jour d’Hermès

Klinkt waarschijnlijk ongelofelijk cliché, een geurtje als kerstkado. Maar in dit geval is niets minder waar. Het jongste parfum van Hermès is namelijk niet alleen exclusief maar ook nog eens bijzonder lekker! Jour d’Hermès is een instant klassieker. Vrouwelijk en tijdloos, geïnspireerd op het licht. Een bloemengeur die het elegante karakter van het modehuis goed weet over te brengen. Niet zwaar of overheersend maar fris en een tikkeltje citrusachtig.

Artikel begint onder de advertentie

De geur is een creatie van Jean Claude Ellena, de man die zich sinds 2004 de ‘neus’ van Hermès mag noemen. Hij zegt over Jour d’Hermès: ‘Ik wilde via bloemen, en alleen de bloemen, de essentie van vrouwelijkheid uitdrukken.’ En dat is goed gelukt. Er zitten zoveel bloemen in dat ik ze nauwelijks van elkaar kan onderscheiden. De som is meer dan het geheel der delen. En ach, wat maakt al dat geklets over top-, hart- en grondnoten eigenlijk ook uit… als het maar lekker ruikt. En dat is zeker het geval!

 

Niet alleen de nieuwe geur van Hermès is betoverend. Ook de kerstetalages van de boetiek in Maastricht intrigeren. Houdt het kunstenaarsduo Les Deux Garçons normaal gesproken van absurdisme, zijn deze etalages vooral theatraal. Compleet met de illusie van zware toneelgordijnen die de ramen omlijsten. Uiteraard schitteren alle beauties van Hermès in de spotlights op het toneel. Love it!

Hermes_etalage_maastricht Hermes_etalage_kerst

Jour d’Hermès koop je bij Hermès in Maastricht. Scroll naar beneden voor meer verkoopadressen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *