Maastricht magazine >
beautymake-up

CC crème met Argan Oil van Léa

CC crème met Argan Oil van Léa

Bij de eerste pharmacie kocht ik een heel assortiment Nuxe. De vrouw in de apotheek vertelde me dat de Nuxe producten niet aan te slepen zijn. Zie ook mijn blogje over ik ga op reis en neem mee of de uitgebreide review over Nuxe zonnebrandcrème die ik vorig jaar al schreef.

Vlak voor vakantie bestelde ik online al een heel nieuw assortiment Miracle make-up reiniging van Bioderma in alle soorten en maten. Anders was dat zeker ook een reden geweest om een pharmacie te bezoeken. Maar er is altijd wel een excuus te verzinnen om de pharmacies op iedere hoek te bezoeken. En als dat er niet is, verzin je binnen wel iets. Zoals ik deed tijdens mijn laatste bezoek. Mijn oog viel op de CC crème van Léa: de Lift Argan.

CC hand met dot edit

Even opfrissen? Een BB crème is zo crème die alles tegelijk doet. Zie ook mijn eerdere blog over BB en CC creams. De CC staat voor color correcting. Een perfecte crème voor mij, omdat deze ideaal is voor de gevoelige huid en rode vlekjes. De crème corrigeert de huidskler en haalt een vale kleur op. Een CC dekt bovendien minder dan een BB en dat vind ik wel zo fijn, want ben niet zo van de make-upjes. Bovendien bevat de CC crème anti-aging ingrediënten en wie wil dat nu niet.

Zelf blijf ik in de ban van producten met Argan olie, zoals de Moroccanoil die steeds weer mee mag met vakantie. En dus ‘no wonder’ dat mijn oog viel op de Argan Lift van Léa. Deze crème bezit alle goede eigenschappen van een CC cream, maar geeft je huid ook nog die niet te kopieren healthy luminating glow. Ik ben fan!

CC creme Lea

Dus? Wanneer in Frankrijk: pharmacie shopping! Volg je hart. Sla liters Bioderma make-up reiniging in, shop je helemaal lek aan Nuxe producten of volg je hart en kies die fijne bio CC crème van Léa.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *