Maastricht magazine >
beautymake-up

Christian Louboutin nagellak

Christian Louboutin nagellak

Als je aan Christian Louboutin denkt zie je automatisch schoenen met de beroemde rode zool voor je. Een kleur om te mixen en matchen met je nagels, want Louboutin-rood bestaat ook in de vorm van nagellak!

Artikel begint onder de advertentie

Kleur Rouge Louboutin is identiek aan de kleur die je gewend bent van de zolen. Verpakt in een flesje met uitdagend lange, zwarte punt zie je meteen de link met de high heels die we allemaal willen hebben terug. De collectie gaat echter de breedte in met nog meer kleuren dan enkel dit Louboutin-rood: the noirs, the nudes en the pops.

christian-louboutin-the-noirs1 christian-louboutin-the-nudes1 christian-louboutin-the-pops

Waar die rode zool van Louboutin eigenlijk vandaag komt? Toen Christian Louboutin in 1992 zijn eigen ontwerp bestudeerde vond hij de uitwerking veel minder kleurrijk en spannend dan de oorspronkelijke schets, waarop hij het dichtsbijzijnde potje nagellak pakte en de zolen rood verfde. Ik als schoenenliefhebbers ben hem eeuwig dankbaar voor deze briljante creatieve uitspatting.

Een lakje van Louboutin gaat ongeveer 40 euro kosten en lijkt vooralsnog alleen in Amerika te koop te zijn. Verkoop in Europa volgt. Mocht je een webshop of winkel spotten waar hij te koop is, laat het weten in een reactie!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *