Maastricht magazine >
beauty

Clinique Lash Building Primer

Clinique Lash Building Primer

De feestdagen komen eraan en zo ook de tijd van de lieve, kleine kadootjes in je schoen. Ben ik al jaren fan van de Wonder Perfect Mascara van Clarins, staat de Lash Building Primer van Clinique hoog op mijn Sinterklaaslijstje. Op aanraden van een vriendin. Een vriendin met wel de kortste Aziatische, rechte wimpers die er zijn. Opeens heeft deze vriendin, met oog voor producten die werken,  een geweldige oogopslag. Dank Clinique!

Het beste van al? Ik hoef geen afscheid te nemen van mijn Wonder Perfect Mascara. Zelf houdt ze van harde mascaraborsteltjes en dus gebruikte ze de Sublime van Chanel. Maar wat haar betreft mag je iedere mascara over de primer van Clinique heensmeren. ‘Whatever floates your boat’, zegt ze. En voor mij is dat Clarins.

Artikel begint onder de advertentie

 

Clinique_primer_1 Clinique_primer_2 Clinique_primer_3
Clinique_primer_41 Clinique_primer_5

Voor én na: de oogopslag van Denise-Kim Formsma. Korte, rechte wimpers veranderen in mega lashes dankzij Clinique Lash Building Primer.

Wil jij Denise-Kim volgen op haar ontdekkingsreis door de wereld? Meelezen over haar vluchten en ontdekkingen? Volg dan haar blog! Ik ga ondertussen alvast mijn schoen zetten, benieuwd of Sint mijn wens heeft gehoord!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *