Maastricht magazine >
beautyskincare

Divine: refreshing skin activator

Divine: refreshing skin activator

Ben niet zo’n beautymeisje. Weinig make-up, altijd al vol bewondering gekeken hoe sommige vrouwen routinematig hun ogen tot mega kijkers weten om te toveren. Behalve dat ik geen opmaak heldin ben, heb ik nul verstand van wat welk product nu eigenlijk doet. Misschien is dat ook juist waarom onze beautyblogs zo goed scoren. Omdat ik enkel kan schrijven over mijn ervaring. Nul kennis van ingrediĆ«nten en ook geen vergelijkbaar materiaal om aan te refereren. Zo ook bij het testen van Divine Sensation. De refreshing skin activator van Beau de l’Or.

Ik ben dol op producten van Nederlandse bodem. Dat is dan ook meteen een pluspunt voor de verfrissende spray van Beau de l’Or. Het product is namelijk ontwikkeld door Laurette Nijenbranding de Boer van de gelijknamige schoonheidssalon te Amsterdam. Ze ontwikkelde het product om haar huid te supporten tijdens het vliegen. Divine Sensation helpt je om een vliegreis te doorstaan, doordat deze lift, verfrist en verzacht. Je bovendien een natuurlijke glow geeft.

Nu heb ik Divine Sensation nog niet in het vliegtuig geprobeerd, maar mijn thuis- en onderweggebruik doen geloven dat de spray een absolute topper is om de negatieve effecten van vliegen de kop in te drukken. Bovendien mag de spray, dankzij de kleine verpakking van 20 ml, zo mee het vliegtuig in.

Je sprayt Divine Sensation op 30 centimeter afstand. Eerste keer was het even wennen. De spray is nogal sterk geparfumeerd. Fijn is echter dat het vocht niet in druppels van je gezicht afloopt. De spray gaat dan ook zeker mee op mijn volgende trip. Het vefrissende en verzachtende effect in combinatie met de natuurlijke glow zijn voor mij redenen om de spray ook bij mijn vriendinnen aan te raden. Het liftende effect dat Laurette het product toeschrijft, is een beetje aan mij voorbij gegaan. Maar wellicht is daar langdurig gebruik voor nodig of valt er tegen mijn rimpels simpelweg niet meer in te sprayen.

Wil je de spray hebben? Ja, dat wil je! In de auto, in je handtas en op reis. Een nieuw vriendje voor jouw Pureberg hand sanitizer. O ja, en voor mijn make-up vriendinnen is het vast handig om te weten dat Divine Sensation zowel onder als over je make-up heen te gebruiken is. Sprayen dus maar.

beau-de-l-or-divine-sensation-2

Surf naar de website van Beau de l’Or voor verkoopadressen van Divine Sensation of koop de spray online.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *