Maastricht magazine >
beauty

Eigen lijn Ici Paris? Goedkoop is…

Eigen lijn Ici Paris? Goedkoop is…

Ben ik geen fan van Douglas, koop ik zo nu en dan de schappen bij Ici Paris leeg. Vul ik in één keer al die flesjes en potjes aan die me bijna leeg in de badkamer aanstaren. Advies heb ik niet nodig. Mij wijzen op een nieuw product mag. Laat de proefmonstertjes maar achterwege. Maak het vooral niet teveel een shopping experience. Zie het als tampons en tandpasta shoppen bij het Kruidvat.

Toch besloot ik dit keer de eye make-up remover van Ici Paris eens te proberen in plaats van de Instant Eye Make Up Remover van Clarins. De remover die hand in hand gaat met mijn favo mascara de Wonder Perfect mascara van Clarins. Van een beauty keten die enkel high-end beauty producten verkoopt, mag je immers verwachten dat het eigen merk schittert!

Artikel begint onder de advertentie

Heeft de website van Ici Paris het over een transparante fase en een hydraterende fase die alle make-up verwijderen zonder de delicate oogzone te irriteren. Noemen ze dat wrijven zelfs niet nodig is, een mens komt bedrogen uit. Twee Demak’Up watjes soaked in de oogremover van de winkelketen kunnen mijn mascara, zelfs met hard wrijven, niet aan. Een donkere oogopslag die het meest doet denken aan diepe, donkere wallen is ’s ochtends bij het ontwaken het resultaat, terwijl brokstukjes mascara mijn wimpers doen verkleven.

Ik ben terug bij de Instant Make Up Remover van Clarins en besluit dat ik me vanaf nu enkel nog laat adviseren door winkels met expertise à la By John in Maarssen en Mignonne in Maastricht. En wie interesse heeft in het flesje oogremover van het Ici Paris huismerk, laat het gerust even weten. Ik stuur het nog bijna volle flesje graag naar je op!

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van mijn favoriete Clarins producten of gebruik de labelfinder rechtsboven.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *