Maastricht magazine >
beautyskincare

Fortune Oil voor onder de douche

Fortune Oil voor onder de douche

Ontdekt dankzij de goodiebag die ik na Turn on the Lights van de Bijenkorf kreeg. Een fijne goodiebag met meer inhoud dan enkele lullige monstertjes en afdankertjes. Hoewel ik normaliter niet zo van de doucheproducten ben, happy met de douche-olie in de goodiebag. De Fortune Oil van Rituals voor onder de douche wil jij ook!

Rituals claimt dat de olie onder de douche schuimt. Gelukkig is dat niet helemaal waar. Ik hou namelijk niet van schuim. Maar de Fortune Oil verandert onder douche wel van structuur. De zijdezachte substantie voedt en hydrateert de huid. Dat is een prettige bijkomstigheid voor hen die net in de zon zijn geweest, want door de olie van Rituals blijf je langer bruin.

Ben ik over het algemeen niet zo van geparfumeerde beautyproducten, vind ik Rituals super in het gebruik van geurtjes. En dat is ook met de Fortune Oil het geval. De olie ruikt naar zoete sinaasappel en ceder. Laat die laatste nu net één van mijn favoriete geuren zijn. De sinaasappel zorgt daarbij voor frisheid.

De Fortune Oil van Rituals kost bovendien niets. Nou ja, bijna gratis noem ik zo’n fijn doucheproduct voor onder de 10 euro. Wil je hebben! Ook super voor in de schoen. Het is immers bijna Sinterklaas. Kopen? Bij een Rituals winkel of bij de Bijenkorf.

PS: Dank Bijenkorf voor dit super fijne product. Jullie mogen vaker goediebags uitdelen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *