Maastricht magazine >
beauty

Fris uit het vliegtuig met Kanebo Sensai

Fris uit het vliegtuig met Kanebo Sensai

Ook altijd zo’n last van een droge huid als je in het vliegtuig zit? De beste oplossing voor dit probleem is natuurlijk je hele make-uptas mee het vliegtuig mee in te nemen. Alleen beletten strenge veiligheidsbeambten  op de vliegvelden je eigen fijne vertrouwde smeersels in grote pot of tube in je handbagage mee aan boord te nemen. Een goede tip is bij aanschaf van een vochtinbrengende crème te vragen naar monstertjes.

Neem het merk Kanebo, de Sensai cellular performancelijn, het summum van genot voor de droge huid. Volgens interne testen blijkt het vochtvermogen van de huid met 25% toe te nemen door regelmatig gebruik. Daarbij richt de crème als ook het serum en de oogcrème uit de drie-eenheid van deze lijn zich op het afzwakken van de rimpelvormende processen. Het accent op de collageenbescherming en stimulatie hiervan.

Artikel begint onder de advertentie

De zintuiglijke ervaring is groots bij het aanbrengen van deze crème. Je huid voelt heel zacht, lijkt steviger en geeft een mooie teint na aanbrengen. Een stukje betovering in een potje, ofwel een warm welkom voor de droge huid. Mignonne Parfumerie heeft een en al luxe genot, waaronder ook deze Kanebo Sensai.

Een tweede advies is om vochtige doekjes mee te nemen en je gezicht voor het landen hiermee schoon te maken. Eventueel na het reinigen van je gezicht opnieuw je crème aanbrengen. Uiteindelijk je make-up nog even bijwerken waarna je geheel glamoureus het vliegtuig verlaat.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *