Maastricht magazine >
beautyskincare

Gespot: Dr Jackson’s unisex skincare

Gespot: Dr Jackson’s unisex skincare

Gespot bij Mayfair in Maastricht: de verzorgingsproducten van Dr Jackson’s. Producten die je dat heerlijke ouderwetse apotheek gevoel geven. Handig? Dat de producten voor hem en haar zijn. Tijd dus om afscheid te nemen van die tig potjes op de kaptafel. Nu smeer je samen uit hetzelfde flesje.

Artikel begint onder de advertentie

De uitstraling van de potjes en flesjes zeggen voor mij eigenlijk al genoeg. Die nummers op de flesjes te leuk. Zo weet je wat je in de ochtend en wat in de avond te smeren. En dat smeren doe je dan weer 100% natuurlijk, want dat is waar het Engelse Dr Jackson’s voor staat.

Schermafbeelding 2016-02-15 om 07.22.05

Zo zit er in de dagcrème kingelia, baobab, shea butter en marula. Nu ben ik geen beauty-expert en klinkt alleen de shea butter me bekend in de oren. Feit dat Dr Jackson een gedeelte van de winst investeert in behouden van natuurlijke producten, geeft me echter meteen vertrouwen in de ingrediënten. Dr Jackson blijkt plantjes obsessed.

De producten van Dr Jackson’s zijn unisex. Hoe gezellig is om samen uit een potje te smeren? Samen proeven aan Dr Jackson’s kan trouwens ook. Er zijn verschilende theetjes.

Schermafbeelding 2016-02-15 om 07.22.32

Op de foto boven een proef- of reispakket van Dr Jackson’s. Bestaande uit de 01 ochtencrème, de 02 nachtcrème, de 03 facial oil en een zakje thee. Het hele assortiment bekijken doe je online op de site van Dr Jackson’s. In het echt shoppen doe je bij Mayfair in Maastricht. Het lijkt erop dat dit voor nu het enige verkooppunt is in Nederland. 

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *