Maastricht magazine >
beautyhair

Gespot: Dyson revolutionaire föhn

Gespot: Dyson revolutionaire föhn

Ik ben al jaren Dyson fan. Beter dan dit gaat ie niet worden! Dyson komt met een revolutionare haardroger. Ik kan niet wachten tot het september is. Dan ligt de innovatieve föhn van Dyson in de winkels. Nou ja, in Amerika dan. Prima excuus om een tripje NY te boeken.

Schermafbeelding 2016-04-28 om 10.37.19

De komst van de Dyson haarddroger

Voor jullie gespot op NYTimes.com: de komst van de haardoger van Dyson. Voor iemand zoals ik, zo goed als verliefd op het merk, is het groot nieuws. Destijds nam ik mijn Dyson stofzuiger nog net niet mee naar bed. Ondertussen is de collectie uitgebreid met kruimeldieven van Dyson in Amsterdam en Maastricht. Ik overweeg zelfs om een Dyson stofzuiger te kopen voor iedere verdieping in beide huizen. Het is zoiets als een verslaving. Zelfs serieus overwogen om de handendroger aan te schaffen voor thuis. Zo erg is het mij gesteld. En dan begrijp je wel dat de komst van de revolutionare haardroger voor mij groot nieuws is.

Schermafbeelding 2016-04-28 om 10.42.11

De Steve Jobs van de huishoudproducten

NY Times noemt de Briste designer Sir James Dyson zelfs de Steve Jobs van de huishoudproducten. Ik ga daarin mee. De komt van de nieuwe föhn is een perfect voorbeeld van zijn innovatieve vermogen. Sir James Dyson meldt dat er al meer dan 60 jaar geen enkele innovatie heeft plaatsgevonden als het aankomt op het drogen van je haren. Hij stelt dat de huidige manier van föhnen niet efficient is, schadelijk en bovendien een waste of time. Hij meldt: ‘Four years, 100 odd patents and 600 prototypes later, I think we might have found the answer.’

Schermafbeelding 2016-04-28 om 10.36.20

De Dyson Supersonic

De haardoger werd in Tokyo gepresenteerd. Het product gaat de wereld in als de Dyson Supersonic. Als je bedenkt dat haardogen gemiddeld 20 minuten kost, is de Dyson Supersonic een revolutionare tijdbespaarder. Daarnaast is het ding compacter dan de haardogers die momenteel op de markt zijn en maakt een stuk minder herrie. Ook fijn, dat het ding geschikt is voor vol volume of juist het föhnen van een stijl kapsel. Je vraagt je af hoe we ooit zonder konden.

Schermafbeelding 2016-04-28 om 10.42.26

De Dyson Supersonic kopen

De haardoger is vanaf september in Amerika bij Sephora te koop. Je kunt me erom uitlachen, maar het is voor mij een reden om die kant op te gaan. Niet omdat ik mijn haar zo graag droog, wel om dat ik een Dyson deformatie heb. En zeg nu zelf, deze is toch een stuk praktischer dan de professionele handendroger thuis aan de muur.

Dyson

Klik hier om het volledige artikel over de Dyson Supersonic in de NY Times online te lezen. Daar heb ik de foto’s ook geleend.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *