Maastricht magazine >
beauty

Glitter, creamy oogschaduw

Glitter, creamy oogschaduw

Het begon op de catwalk bij Prada. De modellen die de SS 2011 collectie showden, glinsterden tot aan hun wenkbrauwen. Een dikke laag zilver die de eerste aanzet leek naar het metaaltijdperk waarin we ondertussen leven. En dat is waarschijnlijk niet enkel te danken aan Prada. Het is immers Chanel die de trend een extra zetje gaf met het presenteren van een reeks glitter oogschaduw dit najaar met de naam Illusion d’ombre Long Wear Luminous. Maar er is meer dan een dosis glitter. We willen bovendien dat onze oogleden bedekt zijn met een dikke laag. Lekker creamy als het even kan!

Artikel begint onder de advertentie

 

Bobbi Brown komt met een donker, glimmend goedje dat luistert naar de naam Metallic Long-Wear Cream Shadow. Ellis Faas adviseert om haar reguliere oogschaduwpennen te combineren met één van de Lights. Het resultaat is een oogopslag vol glitter en glamour, wanneer op een afstand bekeken een shiny, almost wet look. Ook Clinique doet aan het crème tijdperk mee. Zal het zijn omdat we het in barre tijden, juist iets beter belegd willen hebben? Hoe dik je ook smeert, kenmerkend voor alle genoemde oogschaduw is de wonderlijke, dekkende textuur die alles behalve zwaar draagt. Ook de diepe, pure pigmentatie springt bij alle merken in het oog, net zoals het feit dat de oogschaduw lang blijft zitten.

Chanel illusion d'ombre long wear

Catwalk Prada ss 2011

Links de oogschaduw van Chanel, rechts de make-up Prada tijdens de SS 2011 show.

Foto boven: Illusion d’ombre van Chanel. Zwart is favoriet!

Beauty producten van Chanel koop je onder andere bij By John in Maarssen. Scroll naar beneden voor meer verkoopadressen van Chanel. Gebruik de labelfinder rechtsboven voor het vinden van een verkoopadres van één van de overige merken.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *