Maastricht magazine >
beauty

Gouden huid met Peau d’Or

Gouden huid met Peau d’Or

In de winter leek de tijd dat je in je bikini op het strand lag nog ver weg, maar ondertussen lonkt the beach. Na alles ingesmeerd, gewaxt, en gelakt te hebben, is er nog één probleem: je huidskleur oogt niet bepaald zomers, en steekt toch wat bleekjes af bij je nieuwe bikini. Geen zin in een zonnebank gerimpelde huid of om te verbranden in de zon? Het goud in Peau d’Or laat jou stralen. Het luxe cosmeticamerk is gespecialiseerd in tanning producten op basis van echt goud. Er zijn drie verschillende lijnen.

Artikel begint onder de advertentie

De Essence lijn bestaat uit vijf tanning lotions die 6 tot 12 karaat goud bevatten. In de drie producten van de Pure Elements lijn zit 14 tot 18 karaats goud verwerkt, en in de meest luxe Exquisite crème zit 22 tot 24 karaats goud. Naast de tanning producten bestaat er ook de 365 Hydratant crème die zorgt voor de nodige hydratatie en een mooie gladde huid. Door het goud dat in de producten zit, krijg je een betere bloedsomloop. De antibacteriële werking zorgt bovendien voor minder pigmentvlekken. Smeren maar!

De producten van Peau d’Or shop je online. Winkel je liever echt, dan is de Huile du Voyageur van Guerlain misschien meer jouw ding. Scroll naar beneden voor een verkoopadres bij jou in de buurt.

 

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *