Maastricht magazine >
beauty

Grote Bambi-ogen dankzij Revitalash

Grote Bambi-ogen dankzij Revitalash

Uiteindelijk kan ik er niet meer omheen en moet ik beseffen dat de tekenen van het ouder worden me steeds harder toelachen als ik ’s morgens in de spiegel kijk. De slaaprimpels zijn niet meer glad te strijken. Vroeger – 20 jaar geleden – had ik iemand van 40+, die jumpend op een bar stond te dansen, uitgelachen. En gedacht: ach arme vrouw, ze denkt dat ze nog jong is. En nu ik het zelf ben, denk ik dat ik nog best op die bar kan dansen. En denk is het goede woord! Want tussen mijn oren voel ik me nog steeds dat meisje, zeg jaartje of 27. Maar ja die buitenkant gaat je verraden, met rimpels, ouderdomsvlekken en hangknieën gaat niemand dat meer geloven. Je houdt moed dankzij de complimenten van leeftijdsgenootjes, en met de leuzen als ’40 is het nieuwe 30′! Of ’50 Is het nieuwe 40′! Jajajaja.

Artikel begint onder de advertentie

 

Het knaagt, je weet echt wel dat dit alleen maar troostende woorden zijn. En omdat je er alles aan wil doen om niet zo verfromfraaid oud te worden, zet je alle hulptroepen in. Smeer me gek met allerlei crèmepjes. Ik zie mensen om mij heen die hetzelfde gevoel hebben, het is zeker iets van deze tijd. Zo lang mogelijk jong en fit van het leven genieten. En dit natuurlijk het liefst met een strak lichaam en een blij, fris hoofd. Ik weet het: gezond eten, veel bewegen, niet roken, niet drinken, blablabla… maar dat werkt niet echt voor mij. Nee, lekker snel en zonder pijn graag.

Nu zag ik verschillende ‘vrouwen’ om me heen met waanzinnige wimpers. Een frisse blik, en je ziet er toch meteen wat jonger uit. En als je gaat opletten lijkt het ineens of iedereen dit heeft gedaan. Wimperweaving, zo heet het. Blijft twee tot drie maanden zitten. Niks voor mij, ik ben verslaafd aan mascara. Als ik dat ga doen en er valt in een keer zo’n hap uit mijn wimpers, dan voel ik me zo’n pudding die in elkaar stort.

Op een feestje werd ik geconfronteerd met een vriendin die me aankeek met heuse Bambi-ogen. ‘Wow jij ook wimperweaving?’, vroeg ik. ‘Nee joh, helemaal echt!’, zei ze. ‘Dat kan niet!’, antwoordde ik. Maar het is echt waar. Het is een nieuw spulletje, dat overgewaaid is uit the USA. Helemaal hot en Hollywood kan niet meer zonder. Wil ik ook!

Revitalash is ontwikkeld door de Amerikaanse arts Dr. Brinkenhof, voor zijn vrouw. Het is een wimperserum dat je één keer per dag aanbrengt als een eyeliner, liefst ’s avonds. Na vier tot tien weken zie je het resultaat. Voller, en tot 25% langer. Dit is de eerste stap in mijn verjongingsfase. Even geduld, maar deze zomer heb ik mijn meisjesachtige Twiggy ogen… wink, wink!

Het wondermiddeltje is te koop bij By John in Maarssen. Scroll naar beneden voor meer verkoopadressen.

revitalash_wimpers

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *