Maastricht magazine >
hair

Insiders tip: Get the Volume Powder

Insiders tip: Get the Volume Powder

Ik word getipt (dank daarvoor). Get the Volume Powder Van Andrelon mag niet op LovestoHAVE ontbreken. Het schijnt een wondermiddel te zijn voor volume. Zelf is de tipgever fan, nadat ze een workshop volgde bij make-up artist Severine van Donkelaar. Tijdens de workshop leerde ze hoe je jouw haar in slechts 10 minuten opsteekt. Met opgestoken haar bezocht ze na de workshop meteen het Kruidvat om twee flesjes wondermiddel van Andrelon in te slaan voor slechts 6 euro. Een absolute topper die volume aan je haar geeft.

opsteken-haar

Check de reviews over Get the Volume Powder

Make-up en hair artist Severine weet wat ze adviseert. De reviews online over de Pink Collection van Andrelon, waar de volume poeder deel van uitmaakt, zijn lovend. De collectie bestaat uit vier producten. Zoals de naam doet vermoeden allemaal met een roze waas. Zoals de Go for Texture Crème Wax die voor kort en halflang haar de uitkomst blijkt. En dan dus meer crème dan wax. Dan is er de mousse die waanzinnig veel volume schijnt te te brengen als je deze voor het föhnen aanbrengt. Bovendien je haar tegen hitte beschermt. Het derde product uit de lijn is de Volume Powder. Deze lijkt de topper van de Pink Collection te zijn en waanzinnig populair. Laat je haar werkelijk overeind staan (als je dat wil). En om af te toppen de Make It Shine Spray.

Get the Volume Powder shoppen? Bijvoorbeeld bij de Etos of het Kruidvat. Foto boven geleend van Beautyscene.nl. Foto van opgestoken haar aangeleverd door de tipgever.

 

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *