Maastricht magazine >

 
beautyskincare

Houdt je poriën schoon met een vacuüm gezichtsreiniger (WINACTIE!)

Houdt je poriën schoon met een vacuüm gezichtsreiniger (WINACTIE!)

De Pure Bright Skin gezichtsreiniger van Robert Rewöl is net als een stofzuiger, maar dan voor je gezicht. Zoals een gewone stofzuiger zuigt hij vacuüm en verwijdert hij al het vuil. Het apparaat reinigt tot diep in je poriën en verwijdert hierdoor mee-eters, overtollig talg én dode huidcellen.

Doordat je met dit apparaat de huid makkelijk thuis schoon kunt houden zorg je er voor dat nieuwe mee-eters, andere oneffenheden en rimpels minder kans krijgen om zich te ontwikkelen. Het houdt je gezicht gezond door het vuil te verwijderen en houdt het ook jong door de fijne lijntjes uit te wissen. Lees snel verder over dit apparaat, want er is ook een winactie!!

Andere methodes voor het verwijderen van mee-eters

Deze gezichtsreiniger is een veiligere manier dan de methodes die tot nu toe gebruikt werden voor het verwijderen van mee-eters: een comedonenlepel en speciale maskers en plakstrips. Deze methodes kunnen je huid juist extra irriteren en/of beschadigen.

Het apparaat doet eigenlijk hetzelfde als een microdermabrasie behandeling bij de schoonheidsspecialist. Het verschil is dat je dit makkelijk zelf thuis kunt doen wanneer jij het wilt en daarnaast is het ook nog eens een stuk goedkoper.

Over de Pure Bright Skin gezichtsreiniger

Naast effectief hebben ze het apparaat ook stijlvol gemaakt in het wit met rosé kleurige accenten. Het is volledig pijnloos en kan eenvoudig opgeladen worden doormiddel van het inbegrepen USB stekkertje.

De gezichtsreiniger wordt geleverd met vijf verschillende opzetstukken, allemaal met een andere functie:

 1. Lange smalle opening: verwijdert mee-eters
 2. Kleine ronde opening: vermindert de fijne lijntjes rond de mond en ogen
 3. Grote ronde opening: verwijdert mee-eters en vuil
 4. Ovale opening: verstevigt de huid, verzacht fijne rimpels en verhoogt elasticiteit
 5. Ronde opening met micro crystal: verwijdert dode huidcellen en geeft een micro-lift massage

Voor de gevoelige huid kun je het beste de smalle opening gebruiken vanwege de zachtere zuigkracht. Wil je hardnekkige mee-eters op je neus verwijderen, dan kun je het beste de opzetstuk met de grote ronde opening gebruiken. Deze heeft een sterke zuigkracht.

Het apparaat zelf heeft daarnaast nog drie standen. Voor de gevoelige huid gebruik je stand één, voor de normale huid stand twee en voor grove poriën gebruik je stand drie. Begin altijd eerst in stand één om je huid aan het apparaat te laten wennen. Hierna kun je indien nodig proberen over te gaan naar stand twee of drie. Zelf heb ik alleen nog stand één en twee gebruikt omdat ik deze al voldoende zuigkracht vind geven voor mijn huid.

Hoe werkt het apparaat?

Deze gezichtsreiniger werkt heel makkelijk. Je zet de juiste opzetstuk er op en vervolgens houdt je de knop lang ingedrukt zodat hij aan gaat. Met een druk op de knop kun je eenvoudig tussen de drie standen switchen maar begin altijd op de eerste stand om je huid even te laten wennen. Verplaats het apparaat over je gezicht door het heen en weer te bewegen, zo cup je de onzuiverheden uit je huid. Wil je het apparaat uitzetten dan houdt je net zoals bij het aanzetten de knop weer lang ingedrukt. Als je klaar bent maak je je gezicht schoon en behandel je het eventueel na met een gezichtscrème.

Herhaal dit ongeveer drie keer per week. Voor het beste resultaat is het aan te raden om eerst je gezicht te stomen zodat de poriën goed open gaan staan. Dit kun je doen door eerst een lekkere warme douche te nemen of door een washandje warm te maken en tegen je huid te deppen.

Huid na het behandelen

Nadat je de gezichtsreiniger gebruikt hebt kan het zijn dat je huid er wat rood uitziet, dit komt doordat de doorbloeding gestimuleerd wordt. Soms kan je huid ook licht gaan schilferen vanwege het stimuleren van de aanmaak van nieuwe cellen. Beide reacties zijn niet erg maar laten juist zien dat het apparaat zijn werk doet. Na twee tot vier weken merk je het eerste resultaat.

Mijn ervaring met de Pure Bright Skin Cleaner

Zelf heb ik het product nu twee weken in bezit en ik zie iedere keer weer veel vuil in het opzetstukje komen. Momenteel zie ik de mee-eters op mijn neus nog niet verdwijnen, maar dat komt denk ik voornamelijk door de korte tijd nog. Dat het mijn poriën reinigt en vuil van mijn gezicht verwijdert is in ieder geval wel duidelijk. Het is dat ik de foto’s van het vuil wat je weghaalt wat onsmakelijk vind, anders had ik deze er ook bij gepost voor jullie.

Ondanks dat ik nu nog niet veel verschil zie met mijn mee-eters, denk ik toch dat dit na een paar weken extra gebruik echt wel zal verminderen. Bij mij is het ook wel hardnekkig op mijn neus, waardoor het waarschijnlijk ook wat meer tijd nodig heeft. Toch heb ik nu al het idee dat ik met dit apparaat echt wel goed bezig ben voor mijn huid. Als ik zie hoeveel vuil ik hiermee van mijn gezicht verwijder voel ik mij echt wel een stuk schoner na gebruik. Wat mij betreft dus een aanrader! Mocht je nog vragen voor mij hebben over dit product, let me know.

WINACTIE!! (verlopen)

Het leukste nieuws: Ik mag er eentje weggeven! Dus heb jij ook zo’n last van een onzuivere huid? Of hou je je gezicht gewoon graag schoon? Volg ons dan op Instagram en/of Facebook, like & reageer op de post van dit product en wie weet win jij hem! Ook reacties onder de blog doen mee voor de winactie. Wil je extra kans maken dan doe je dit door te reageren op zowel Instagram, Facebook en hier onder de blog!

Deze winactie is inmiddels helaas verlopen. De winnaar is geworden: Elke Beyers. Gefeliciteerd Elke en veel plezier met je prijs!🎉 Voor de anderen die niet gewonnen hebben: je krijgt momenteel bij Robert Rewöl 15% korting met de kortingscode LOVESTOHAVE.

Gerelateerde blogs

Reacties (9)

 1. Ik ben zo benieuwd hoe dit werkt! Heb al vanalles geprobeerd, maar na jouw review te hebben gelezen lijkt dit me toch ook wel het proberen waard. Ik zou ‘m daarom heel graag winnen!

 2. Oh wauw! Wat een apparaat. Lijkt me echt super handig om op een avond bij jezelf alle mee-eters te verwijderen. Jouw uitleg is zo duidelijk en uitgebreid, geweldig! Doe je goed. Ik ga zeker je blog in het oog houden.

 3. Wat leuk! Ideaal voor mijn huidje 💘Misschien moet ik zeggen waar het op staat en mezelf taggen,.. en nou wil ik niet zielig doen maar wat volgt is gewoon de (harde) waarheid.. ik ben al enkele jaren heel erg ziek, wat zijn weerslag heeft gehad op mijn huid. Een ziekte put je uit .. van binnen en van buiten. Al die jaren heeft mijn lichaam gevochten om te overleven, het heeft al haar krachten gebruikt om mijn hart, mijn organen… zo goed mogelijk te laten functioneren. Alle andere elementen, zoals de huid, zijn daarbij minder belangrijk en worden verwaarloosd. Overleven, dat is wat telt. Een ziekte maakt je moe, het maakt je huid dof en grauw. Het neemt de gloed weg, het blosje op je wangen, de lichtjes in je ogen…
  Maar nu is de dag komen dat ik klaar ben om terug te keren, om te genezen. Mijn lichaam is er klaar voor: ik verdien het en ik ben het waard. Of dit reinigingsapparaatje daarbij kan helpen? Ik voel het en ik hoop het! Mijn huid heeft nood aan een goede verzorging, liefde, aandacht en mildheid. Terug stralen wil ik doen, net zoals vroeger, en ik ben ervan overtuigd dat ik dat binnenkort wel weer zal kunnen! Zo, dit was ik je nog verschuldigd: even recht uit zijn, eerlijk en oprecht. Er wordt al veel te veel een masker voorgehouden op de social media 💕

  1. Wat vervelend om te horen Inge!😔 Je hebt dit keer helaas niet gewonnen, maar ik wil je bij deze alsnog veel kracht en geluk toe wensen❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *