Maastricht magazine >
beauty

Jouw iPhone smeert factor 15

Jouw iPhone smeert factor 15

Om beschadiging te voorkomen, kun je het beste een crème met minimaal een SPF15 gebruiken. Er zijn tal van zonnecrèmes op de markt. Voor ieder wat wils, maar laat je goed adviseren of maak gebruik van de nieuwe applicatie van Lancaster. Een tool die jou steeds vertelt welke producten te smeren!

Guerlain beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf en tegen UVA en UVB straling. Een crème die je iedere dag kunt gebruiken en bij elke activiteit. Boven de 50? Lancaster ontwikkelde een nieuwe zonbeschermingslijn speciaal voor 50-plussers. De mature skin anti-age multi protection lijn biedt drievoudige bescherming in elke laag van de huid. Clarins biedt zonbescherming met producten die ook geschikt zijn voor de mannenhuid. Want heren, smeren is niet langer voor mietjes! Het rode kreeft effect is echt verleden tijd.

Artikel begint onder de advertentie

Helemaal hebben is de nieuwe iPhone-applicatie van Lancaster. Hiermee kun je vanaf je strandbedje de zonkracht in de gaten houden. Door het handige GPS-systeem weet de applicatie precies waar je bent. En helemaal goed, adviseert meteen over de te smeren producten.

Een weetje is de ontdekking dat chocolade met een hoge dosis van het antioxidant flavonoide de huid beschermt tegen verbranding door de zon. Dit blijkt uit een onderzoek uit de Journal of Cosmetic Dermatolgy. De producent van deze speciale chocolade zoekt nu naar wegen om zijn product minder vet en suikerhoudend te maken, waardoor het een interessant snoepje kan worden met een gezondheidsclaim. De onderzoekers melden overigens wel dat chocolade nooit een gewoon anti-zonnebrandmiddel kan vervangen. Wie wil er nog een stukje?

Chocolaaatje

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *