Maastricht magazine >
beauty

Kaviaar op je nagels met Ciaté

Kaviaar op je nagels met Ciaté

Afgelopen najaar signaleerden we al nagellak met daarin kaviaar, om je nagels van een beetje extra verzorging te voorzien. Het Britse label Ciaté gaat nog een stapje verder en komt nu met kaviaar nagellak die echt uit bolletjes bestaat. Een soort disco-dip voor je nagels zeg maar, wat een bijzonder effect geeft. Het kost even wat tijd, maar dan heb je ook wat. Je moet namelijk eerst een goede basis maken van twee laagjes Ciaté lak. Dan strooi je de pareltjes op je nagels en druk je ze in de nog wat natte lak. Kwartiertje helemaal niets doen – voor mij altijd het moeilijkste deel van nagels lakken – en klaar zijn je spectaculaire nagels.

Artikel begint onder de advertentie

Het idee voor een nagellak met bolletjes komt trouwens niet van Ciaté, maar van nagelkoning Patricia Yankee. Zij experimenteerde voor een catwalkshow met matzwarte kralen.

Ciate-Caviar-nagellak

De Ciaté Caviar is verkrijgbaar in zwart, multicolour en zilver.

Op de Nederlandse website van het merk zijn de speciale pareltjes nog niet te vinden. Waarschijnlijk nog even afwachten dus. Heb jij ze wel al ergens in de winkel gezien, laat het ons dan weten!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *