Maastricht magazine >
beauty

Kleurexplosie bij Chanel, Lancôme en YSL

Kleurexplosie bij Chanel, Lancôme en YSL

Zagen we eerder de ombré nails bij Gold Grenade, ook de grote namen in de beautywereld gaan deze lente voor kleurrijke nagels. Iedere nagel een andere kleur, verloopjes of colour blocking, alles is geoorloofd in 2012. Pastelkleuren lijken het te winnen van knalkleuren, wat ook echt past bij dat frisse lentegevoel. Chanel maakt het ons makkelijk en vernoemt de nieuwste nagellakjes naar de lentemaanden. Lancôme neemt voor de Roserale Des Delices collectie net als Dior rozen als uitgangspunt. De pasteltinten van het merk zijn het zachtst van allemaal, wat de hebfactor flink doet stijgen. In de Candy Face collectie van Yves Saint Laurent zitten twee Limited Edition Duo Manicure Couture setjes met daarin bruin, mint, oranje en roze.

Artikel begint onder de advertentie

Opvallend feit is dat Chanel als enige mintgroen links laat liggen, terwijl de kleur populairder is dan ooit en het merk in de winter van 2009 nog een ware rage ontketende met de Jade Green Nail Polish.

Chanel_ss2012_nagellak-april-may-june Lancome_ss2012_nagellak

Links april, may en june van Chanel, rechts Green Almond, Rose Tangerine en Rose Macaron van Lancôme.

Foto boven: Limited Edition Duo Manicure Couture nummer zeven en acht van YSL

Make-up van Chanel koop je onder andere bij By John in Maarssen. Scroll naar beneden voor andere winkels die de beautyproducten van het merk verkopen. Nagellakjes van Lancôme en Yves Saint Laurent zijn te koop bij Douglas.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *