Maastricht magazine >
beauty

Lancôme L’Absolu

Lancôme L’Absolu

Het geheim achter deze nieuwe lipstick-serie van Lancôme is het pigment genaamd Optim-Carmin. Dit pigment zorgt er voor dat de natuurlijke kleur van je lippen worden versterkt. Ben je niet zo van de gloss en vind je lipstick prachtig maar vaak net iets tè? Dan is Lancôme met haar nieuwe lijn precies wat jij zoekt! De liptsick is verkrijgbaar in 12 tinten.

Artikel begint onder de advertentie

Bijzonder aan L’Absolu? De fijne textuur, de hydraterende ingrediënten en diepkleurende pigmenten. De formule bevat een nieuw ontwikkelde wax, die je lippen soepel houdt, zonder dat ze plakkering gaan aanvoelen. De toegevoegde vitamine E geeft extra bescherming tegen veroudering en de fijne pigmentstructuur zorgt voor een dekkende, diepere kleuring. Daarnaast is aan de lipstick een fijn geurmengsel waarin perzikbloesem, geraniums en framboosblaadjes en viooltjes terugkeren toegevoegd.

Tip van Lancome: Heb je smalle of dunne lippen? Kies dan voor een lichte kleur of een kleur waar paarlemoer in verwerkt zit om een vergro¬tend effect te creëren. Bij (te) volle lippen kies je beter voor een matte lipstick of donkere nuance. Heb je zichtbare rimpeltjes en lijntjes op en rond je lippen? Vermijdt dan lipkleuren met paarlemoer. Een matte tint verdoezelt de rimpeltjes en lijntjes beter!

Je vindt de lippenstift o.a. bij By John te Maarssen en Mignonne in Maastricht.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *