Maastricht magazine >

 
beauty

L’Occitane goes limited etno

L’Occitane goes limited etno

Ik gebruik de handcrème uit de shea butter-lijn van L’Occitane al jaren. Liet er zelfs mijn handcrème van La Mer voor staan. Mijn liefde voor de Crème Mains van L’Occitane komt voort uit mijn ontdekking van de Soin Ongles & Cuticles. Het beste product ter wereld voor nagels, hoewel tegen mijn droge nagelriemen eigenlijk niet in te smeren is. Nu komt het merk met een limited edition in het teken van Afrika.

Ik ontdekte L’Occitane ooit doordat menig model met de nagel- en handcrème weg schijnt te lopen. Sindsdien doe ik dat ik dat ook. Zo’n product dat aansluit bij echte beauty musthaves zoals de Eight Hour van Elisabeth Arden en Total Coverage Cream Foundation van Cover FX. Was het merk al meer dan 5 jaar geleden een hype in Azië, ondertussen vind je winkels in alle grote steden. Gelukkig maar!

In de winkels vind je verschillende lijnen. Mijn voorkeur gaat naar de producten op basis van shea butter. De lijn die uiterst geschikt is voor een droge huid met heerlijk vette producten die zacht aanvoelen en snel intrekken. Bovendien is mijn geliefde handcrème zowel in een hele, hele grote tube verkrijgbaar als in een handzame 30 ml variant. En vanaf oktober varieert L’Occitane en Provence er nog verder op los met een limited edition van de handcrème en lippenbalsem uit de karitéboterlijn.

De gelimiteerde oplage is geinspireerd op de geuren en kleuren van Afrika. Niet verwonderlijk. Het merk werkt namelijk al 20 jaar samen met vrouwen uit Afrika. Vrouwen die de noten van de shea butter boom verwerken tot de geliefde karitéboter. De boter die de crème zo geliefd maakt. De limited edition is dan ook versierd met grafische patronen die aan Afrika doen denken. Etno it is!

Niet onbelangrijk. L’Occitane koopt de shea butter tegen een eerlijke prijs in. Smeren dus maar!

Elizabeth Arden 8 hour

De onmisbare 8 hour cream van Elizabeth Arden. Red je huid steeds weer! Absolute beauty musthave.

Foto boven: Limited edition handrcrème van L’Occitane.

De verkooppunten van L’Occitane vind je op de website. Hier kun je ook online shoppen!

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *