Maastricht magazine >
make-up

Fanmail: Chanel Stylo Eyeshadow

Fanmail: Chanel Stylo Eyeshadow
Artikel begint onder de advertentie

Leukste? Wanneer we fanmail krijgen. Tips van vrienden en bekenden over items die niet op LovestoHAVE mogen ontbreken. Zoals de Chanel Stylo Eyeshadow. Lijkt een absolute LovestoHAVE te zijn; zo’n ding  dat je hebben wilt en liefst nog vandaag. Helemaal daar de ombre à paupieres effet frais een limited edition van Chanel schijnt te zijn. En dat terwijl de oogschaduw je leven kennelijk een stuk makkelijker maakt. Lees maar mee of spring meteen op je fiets om ‘m meteen te kopen.

‘Thuis zie ik er gelijk uit als een clown’

Wie had dat gedacht dat ik een half jaar voor mijn 40e eindelijk zelf make-up kan opdoen…-) Menig workshop gevolgd, lieve nicht en buurmeisje (die toevallig styliste is) hebben me vaak tips gegeven. Als ik met hun samen een make-upje doe, dan lukt het redelijk. Thuis zie ik er echter gelijk uit als een clown. Das dus geen grapje (en al helemaal niet om te lachen), menig vriendin kan dit beamen. Dus gaan er al jaren bakken geld uit naar een professionele make-up artist als ik een feestje of een business event heb. Dat is tot vorige week.

Chanel oogschaduwpotlood

De uitkomst voor make-up sukkels

Tijdens het boodschappen doen, zie ik in mijn ooghoek de Douglas. Ik besluit snel even een geurtje te kopen. In de winkel zie ik toch weer die mooie uitgestalde make-up van Chanel. maat tja, het heeft geen zin…  De verkoopster ziet mij twijfelend staan. Ze stelt de juiste vragen en zegt dat ze net terug is van een Chanel workshop. Ze verleidt me de uitdaging aan te gaan… Ik sputter tegen dat het echt geen zin heeft, maar dan pakt ze de ‘Chanel Stylo Eyeshadow’ en ik mag zelf proberen. Een grote glimlach op mijn gezicht, want na bijna 20 jaar oefenen sprankelen mijn ogen en het is zo simpel. Niks geklieder met die dunne potloodjes die voor mijn fijne motoriek killing zijn; lekker stevig vast te houden en inkleuren. Dus ben jij net zo’n sukkel als ik op het gebied van make-up? Dan is dit oogschaduwpotlood van Chanel de uitkomst. Snel bestellen! Ik heb namelijk alle kleuren dubbel ingeslagen. De Stylo Eyeshadow blijkt een beperkte oplage te betreffen. Chanel…?! Doe me dit niet aan.

Dank voor de fanmail! Ter aanvulling: Chanel Stylo Eyeshadow is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren. En om de fan, die bovenstaande deelde, gerust te stellen: het is niet de Stylo Eyeshadow die limited is, maar het zijn de kleuren die ieder seizoen veranderen. Maak je dus geen zorgen. Maar met wat jij hebt ingeslagen, zit je sowieso de komende 20 jaar wel safe!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *