Maastricht magazine >
make-up

Mark your nails met de nagellakmarkeerstift

Mark your nails met de nagellakmarkeerstift
Artikel begint onder de advertentie

Nagellakjes zijn sinds enige jaren hot. Werd ook al voorspeld door trendwatchers. Als een manier om kleur te geven aan de sombere recessie en om kleur te bekennen. Dat laatste dan een stukje goedkoper dan jezelf keer op keer uitrusten met een nieuw paar Louboutin’s of it-bag. Die recessie lijkt achter ons te liggen, de trend echter onomkeerbaar. Nagels spelen de hoofdrol. Zo shoppen we ieder seizoen alle nieuwe kleurtjes van Chanel en Dior. En nu is er iets nieuws op de markt. De Ciaté Mani Marker. Een beetje zoals die Edding stift, maar dan voor je nagels. Precies zoals de naam zegt dus: Mani Marker.

Hoe werkt de Mani Marker?

Honderdduizend keer drukken tot er een lading nagellak uitkomt. Herken je dat nog van die gouden stiften die ooit in je schooletui zaten? Dat was ook altijd een heel gevecht om ze aan de gang te krijgen. Daarna, wanneer de nagellak uit je marker vloeit, heb je een vaste hand nodig. In tegenstelling tot het borsteltje van je Dior nagellak, veert de stift namelijk niet lekker mee. Je zet dus echte strepen. En daarbij, maak ik uit de reviews op, is het even zoeken hoeveel smurrie je uit de stift nodig hebt (en dus hoeveel tussentijds drukken gewenst is). Maar als je het eenmaal te pakken hebt, dan is het voordeel dat je met één laagje klaar bent. En dat laagje droogt ook nog heel snel.

mani-marker

En het resultaat van de nagellakstift

Resultaat is dus dat je lekker snel klaar bent, wanneer je de techniek te pakken hebt. De nagellak is redelijk mat. Dus wanneer je van de shine bent, dan wil je er misschien nog een glanzende topcoat overheen aanbrengen. Maar daarna ben je dan ook echt klaar. En de kleuren, ook al bestaat de collectie op dit moment uit slechts 5 stiften, zijn opvallers.

En nu?

Op de website van Ciaté shop je de Mani Markers. Op beautylab.nl vind je een vlog van Serena over de nagellakmarker om een beter beeld te krijgen en tips over het aanbrengen. Serena is overigens sowieso leuk voor de camera en dus om te bekijken. De foto met de rode nagels hebben we van haar geleend. En of de Mani Marker een blijvertje is? Zo’n gevoel dat het nagellakflesje oude stijl nog niet 1-2-3 verdwijnt.

 

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *