Maastricht magazine >
make-up

Dag wallen. Hallo pep-start oogopslag.

Dag wallen. Hallo pep-start oogopslag.
Artikel begint onder de advertentie

Niks mis mee met hard werken alleen waarom tekent dit zo in mijn gezicht? Die donkere plekken onder mijn ogen… ga weg! Maar nu heb ik iets gevonden. Het luistert naar de naam Pep-Start. Het is een wondermiddel van Clinique. Oogcrème met super krachten.

Ik ben geen poederdoos

Ik ben geen poederdoos. Geen geduld en zin in om meer dan 10 minuten voor de spiegel te staan. Op zoek naar iets wat mijn ogen kan oppeppen. En tada: Clinique Pep-Start Eye Cream is mijn wondermiddel. Het zit in een klein flesje in een kleur waar ik altijd vrolijk van word: oranje. Je drukt op het flesje en via het balletje wordt de crème onder jouw ogen aangebracht Je balsemt eigenlijk onder jouw ogen. Voilà in 10 seconden ben je klaar. Ik voel me gelijk een stuk wakkerder. Op het flesje staat dat binnen 3 seconden zwellingen minder worden. Hmmm, niet bij mij. Maar na 10 minuten voel ik niet alleen de frisheid, maar zie ik het ook.

Pep-Start Eye Cream ontmoet YSL concealer

Terwijl de oogcrème van Clinique z’n werk doet, ook nog een beetje concealer. Mijn voorkeur heeft Touche Éclat van YSL. Ik dep er wat op en ben weer als nieuw… bijna dan! In ieder geval om de laatste dagen tot de kerst nog meters te maken (hetgeen is gelukt) en om stralend het nieuwe jaar in te gaan. Met mijn frisse ogen kan ik alles aan!

Waar je Clinique Pep-Start Eye Cream en de Touche Éclat shopt? Zo bijna op ieder hoek. Bij de Bijenkorf, Douglas en ICI Paris, om er maar een paar te noemen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *